.

I wonder if he knows he's all I think about at night.....



marley and me...



OMG, helt underbar! Finns inte riktigt ord, men det var längesen jag skrattade och grätt på det sättet!
Vill inte säga mer för jag tycker ni ska se den, har ni inte det gör det nu!

vardagsmys!

Heej!

detta får bli ett snabbt inlägg då jag om bara bågon minut ska in till stan och gå på bio med familjen. Vi ska se marley and me. Får se vad jag tycker då jag kommer hem.

Men jag har tänkt på en sak, varför väntar man oftast till helgen med allt roligt man ska göra. Det förstår jag inte alls, därför tycker jag att man ska satsa mer på vardagsmys! Tillexempel äta ut eller bara gå på bio.

'Nä nu måste jag springa ner. Jag som ska köra med!   =)

i skolan!

Heej!


Nu sitter jag på min svenska lektion som snart är slut. Inte för att vi gjort någon svenska utan jag och Erika har suttit och skrivit på vårt Fe-projekt som ska vara klart idag. Nu har vi bara ytterpyttelite kvar och det hinner vi på Fe -lektionen som vi har efter lunch. Och det bästa med det vi har kvar är att det är våra tankar och det är underbart för då behöver man ju inte hålla koll på faktan utan bara skriva av sina egna tankar *tummen upp för slutdiskussionen!*
Men nu slutar vi här, dags för lunch och sen är det bara två lektioner kvar för denna dag.

Love E

god morgon!

Jag är uppe tidigt för att vara tisdag då jag egentligen börjar 11.20 idag. Men jag har faktiskt tänkta att jag ska träna denna morgon. Sen så får det bli en frukost och lite plugg innan skolan på espresso house. Idag ska jag bara gå i skolan sen är det dags för att hämta bio biljetter och sen hem och äta och sen bio med familjen.  Jag får ju då övningsköra fram och tillbaks.
Just det, min påskpresent till mamma var att jag skulle bjuda henne på Marley and me och sen så ville de andra följa med så idag åker hela familjen in och ser på den. Dock så får resten av familjen betala själva då jag bara gav mamma detta i present. Nää, nu måste jag fixa lite med sminket ( ska inte fixa mig helt nu) och packa väskan med träningskläder.


Love E

some pictures!

Heej!


satte nyss extra minnet för att skicka lite bilder till Carrbarr, och hittade en massa bilder på mig från förra året och önnu längre bak i tiden. Tänkte bjuda på lite bilder, alla är kanske inte helt snygga men det gäller att bjuda på sig själv ibland ju.







Denna bild på min mammas familj får avsluta bilderna från förra året!

Love E

sorry =/

usch, vad jag har varit dålig bloggare idag. Men nu har jag lite tid för ett inlägg.
Idag har det varit skola, sen när jag kom hem så blev det lite övningskörning och lite annat fix. Nu sitter jag vid datorn och ska skriva på mitt arbete, ska bara hämta lite frukt och kaffe eller te. Sen så blir det att sova tidigt då jag ska träna imorgon innan skolan och så. Sen så har jag sån huvudvärk idag med så just nu är allt bara tungt i huvudet.
skriver mer sen!

Love E

ännu en vecka som passerat!

Det är helt sjukt vad fort tiden går, det känns inte som om man hinner med allt man skulle vilja göra. Just nu är det så mycket i skolan med så jag får lite lätt panik. men det ska nog gå, får väl fixa lite på hålor och så.
Just det, jag kollade ju på film innan och ikväll blev det
Bedtime stories, och den var ganska bra faktiskt. Väldigt gullig och lite småttt rolig. De små barnen som är med är sjukt söta och hela storyn är bra med en massa fantasi inslag. Mysig film för söndagsmys med familjen.
Nä, nu hinner jag inte sitta här mer för jag ska nu hoppa ner i sängen och sova lite.
Sov gott alla!



Love E - om jag säger att allt är bra så ljuger jag....

påskpresent!

heeej!


jag har precis fixat med mammas påskpresent, kan inte skriva vad det är då hon läser min blogg lite då och då.
Men hon ska få den lite tidigare för att vi ska hinna med det som presenten innehåller, tror det bli att hon får den ikväll.
Men nu har jag hunnit skriva lite mer på mitt arbete och övningskört och nu ska jag nog laga min cykel med. Den har typ varit punkad sen i december eller något men jag har inte orkat fixat den men nu när solen börjat titta fram så kan det ju vara bra om det är lagad. Så det ska jag springa ner och fixa den sen ska jag äta och sen blir det filmkväll. Så skriver mer sen om filmen och allt!

Love E

090329

Heej alla!


Nu sitter jag framför tv:n och kollar reprisen av let's dance. Ska snart slänga i mig lite lunch och så.
Just det, min gårdag blev riktigt bra, det blev mycket skratt och en rolig kväll. Dock så var det en liten mindre grej som man fick ta hand om då man kom hem men det löste sig och sen så fortsatte skrattet.
Nu ska jag nog plugga lite, både öva på mitt tal och skriva på mitt idrottsarbete. Skulle kännas skönt att få det mesta av idrotts-arbetet gjort innan lovet så jag slipper sitta med det då.
Men nu slänger jag in gårdagens-outfit då dagens bara är mysig och enkel!


Såg här såg lilla jag ut igår, linnet är mammas men gud så snyggt och vårigt/sommrigt det var!

Love E - oooops, I did it again....

Mysigt med tjejerna idag!

Hej !

Nu är jag hemkommen från stan med tjejerna. Vi gick och kollade lite idag och jag köpte min solglasögon. Samma som innan för jag tappade ju dem. Sen så tog vi en lång och rejäll fika. Sen så åkte jag och Erika till eurostop för att kolla och Erika hittade en jacka. Sen åkte vi tillbaks till stan och sen hem. Just nu letar vi efter något roligt att hitta på ikväll, fr se vad det blir. Men nu kollar jag på steph brothers ( eller hur det stavas ) och äter lite kladdkaka och rulltårta.


Love E

090328

god morgon alla!


Jag har just ätit lite frukost och ska nu börja fixa mig. Jag ska nämligen åka in mot staden om ungefär en timme eller så och träffa mina underbara vänner Erika och Bea. Vi ska nog bara titta runt och kanske ta en fika/lunch. Sen måste jag köpa ett par solglasögon, samma som de jag tappade bort för de passade mig så bra. Sen ska jag faktisk be pappa hjälpa mig att hitta ett riktigt par solglasögon som tar bort sånt uv-ljus ( eller vad heter det? =S ).
Men nu måste jag börja fixa mig, måste hitta något att ha på mig. Jag har alltid lite panik när det hjäler kläder att ta på sig. Så skriver mer när jag kommer hem igen.

Love E

underbar dans!

Heej alla underbaringar!


Jag såg nyss let's dance och den showdansen som Laila och Tobias dansade var ju helt underbar. Kolla bara på alla rörelser och allt genom hela dansen. Helt underbra, jag älskar dans och denna dansen föll mig i smaken och den var fantastisk.
Har ni inte sett den så klicka på här så ska ni komma dit! 
Det var längesedan man såg sån dans, jag kollade alltid på so you think you can dance och denna påminner lite om något man kan se där. Jajaj, nog om dans. Just nu ska jag sätta på det nya avsnittet av The city sen ska jag sova. Ska träffa mina underbara vänner Erika och Bea imorgon på stan och vill ha hunnit få en hel natts sömn utan problem typ som sömngång eller orolig sömn. Sen så hoppas jag på kvällen imorgon med så kanske behöver lite extra sömn i natt med. Hihi, nog om det. Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på The city.
Sov gott alla!

Love E - omg, I so want to see you again!

mat, filmkväll med kladdkaka och rulltårta!

Heej!

Just nu sitter jag i min nybäddad säng och väntar på att maten ska bli klar, ikväll blir det tacos. Sen blir det nog att kolla på Let's dance och sen film. Jag och min syster bakade innan både rulltårta och kladdkaka, så ikväll blir det en riktig myskväll med familjen. Riktigt härligt om ni frågar mig, längesedan jag hade en kväll med hela familjen. Imorgon ska jag träffa Erika och Bea i staden och sen hoppas vi på kvällen. Men nu hör jag mamma ropa, vilken tajming för jag har inte så mycket mer att skriva just nu.


på mig för ett tag sen,!

Love E

panik!!

jaa, bara för en liten sund sen rådde det panik inom mig. Min mobil drog var borta, och det var typ som världens undergång. Men jag hittade den vid en bänk vid våra skåp, jag måste gått därifrån helt inne i min bok som snart är slut, *snyft, snyft* . Jag kanske tycker det är sorgligt men jag tror faktiska jag kommer att gråta mer då jag  verkligen läst ut den vilket jag har om typ 20 sidor. Vad ska jag göra då, ska jag börja om från början av bok-serien!? jag tror jag ska göra det faktiskt. Men nu ska jag jobba med mitt arbete och vara duktig. Men innan jag gör det så måsta jag bara säga en rolig sak, eller jag tyckte det var lite kul och det tror jag Erika med gjorde. Och det var iogår då vi bestämde oss för att bli medlemmar på lunarstorm, bara för skojs skull och för vi hade inget annat att göra. Och där kunde man göra en 20-frågor sak och då fick löd en fråga såhär: Vad är det första du tänker när du vaknar? Och jag tänkte ett tag sen skrev jag, åh nej, är det redan morgon eller vad fan gör jag i tvättstugan!?
Och för er som inte fattar något av vad tvättstugan kommer in, gå ner ett inlägg eller två så står det varför. Hela grejen är typ helt sjuk och jag har kan inte riktigt släppa det för jag är numera rädd för att vakna upp någon annanstans än där jag somnade. Hoppas inte det blir fler gånger, för det var faktiskt lite läskigt.

Love E

sista skoldagen för denna veckan!

God morgon!

Nu sitter jag på engelska lektionen och vi håller på med vårt arbete där vi är tour guides och ska guida genom Singapore. Vi är snart klara och det är ganska skönt, eller väldigt skönt att ha ett arbete mindre på halsen.
Idag slutar jag ju 16.30 och har en 3 timmars håla från 12 till 15 så då ska jag träna tänkte jag. Blir kanske inte det längsta träningspasset men det blir iaf en vända och då är det tempo som gäller på träningen idag.
Nä, nu ska jag jobba vidare. Skriver mer sen.


love E


Äntligen är det lite folk här hemma!

Heej!

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät, har precis ätit och fixat efter det och bara myst lite med familjen. Då detta var vår först middag tillsammans denna vecka då alla har varit iväg med jobb och fixat vid en av stugorna. Och imorgon kommer Frida med så blir hela huset fullt. Faktiskt lite mysigt att alla ska vara hemma, det brukar vara så men nu när Frida varit hos pappa och mamma varit iväg med jobbet och Johan jobat och varit i stugan så har det typ bara varit jag så det kommer bli så mysigt. Imorgon är det ju skola sen får vi se vad helgen bjuder på. Tror det blir en härlig hemma helg. Kanske en filmkväll med tjejerna på lördag om det vill.
Vad säger ni tjejer, sugna på en mysig filmkväll!?

Love E

OMG, jag går typ i sömnen eller gjorde iaf det i natt!

Jag sa ganska mycket i ett tidigare inlägg om min hemska natt / morgon. Men jag sa inte allt och det är för att hela grejen är så sjuk, men lika bra att skriva det. Jag vaknade i natt av att tvättmaskien startade och att jag stod i tvättstugan. Sen ser jag att alla laampor är tända och jag får typ panik och springer upp för att sms:a Erika omm att jag är sen.Jag tror att jag fick för mig att jag skulle tvätta för jag missat första bussen men när jag väl lyfter telefonen så ser jag att klockan bara är 01:09. Jag har alltså gått i sömnen eller något konstigt och satt på en maskin tvätt och tänt alla lampor. Och med alla lampor menar jag verkligen alla lampor, till och med de som sitter i gardroberna och sånt. Helt sjukt är det och jag kan säga att jag aldrig gått i sömnen eller något liknande innan. Så jag fattar inte vad som hände, men det ,måste varit något i drömmen som jag inte har ett enda minne av som gjort att jag började springa runt och tända en massa och börja tvätta. Som tur var la jag bara i svarta kläder i tvätten så inget förstördes iaf!
Jajaj, hoppas det inte händer igen, orkar inte vara en nattvandrare.


 

Love E- det var sjukt läskigt..


med mat i magen fortsätter vi!

Heeej igen, jag sitter fortfarande på stadsbibliotelet med Erika. Vi åt goda mackor från Hello innan, precis som förra gången. Nu känns det som om vi är lite sega med pluggandet så vi ska nog snart bege oss mot espresso house och ta en latte eller kanske med en frapino i vårvädret. För visst är det vår ute nu, tråkigt bara med alla kalla vindar som blåser och förstör lite för en för man står hela tiden och fryser då man är ute. Just nu har vi nog gett upp pluggandet för idag för just nu sitetr både två och kollar runt på massa annat. Så snart blir det nog latte sen hemfärd för att fixa lite och sen när Johan kommer hem så blir det nog att handla lite och övninsköra. Och på tal om övningsköra så har jag bokat min första körlektion idag, den ska jag ha på torsdag nästa vecka och då ska Johan vara med och se vad jag ska köra mer på och vad jag ska ändra. Lite läskigt för att det är första men ska bli kul att träffa min lärare och få lite ny och förhoppningsvis bra tips på vad jag ska öva på. Men nu är det nog snart att börja packa ihop lite. Jag börjar nämligen bli grymt sugen på en latte nu.

Love E

på stadsbiblioteket med bästaste Erika!

Heeej!

Nu sitter jag som rubriken säger på stadsbiblioteket tillsammans med Erika. Hon jobbar just nu med Fe B - projeltet och jag jobbar lite med vår engelska. Det är så bra att vi nästan alltid jobbar tillsammans på dessa arbeten för då kan vi som vi gör nu jobba på två arbeten men ändå samarbeta lika mycket på båda. Det går faktisk framåt här och det känns som vi kommite en riktigt bra bit på båda arbetena. Dock så ska ju inte engelskan vara lika lång som Fe b - projektet och hela Fe-projektet har en stor del i betygen så vi kämpar nog mest med att få det perfekt men ändå sätta engelskan lika bra. Men det ska vi nog klara, det brukar gå ganska bra då vi jobbar tillsammans.
Men nu hinner jag inte skriva mer, dags att dyka ner i arbetet igen!



jag och erika! Ta oss som vi är bara!


Love E

090326

God morgon!

Nu sitter jag här vaken för en stund sen och ska bara äta frukost och smink ögonen sen är jag klar.
Något helt sjukt hände imorse, för jag vaknade helt säker på att jag försovit mig för i drömen hade jag sett klockan så jag sprang upp tände i hela huset gick upp tog min mobil för tänkte sms:a Erika  men då ser jag att klockan bara är 01:09!
Helt sjukt, och jag skulle inte upp förens om 5 timmar liksom. Men det var något i drömmen som jag inte kommer ihåg som fick mig att reagera. Knäppt var det iaf, men jag lyckades somna om och sov tillsklockan ringde.
Nä, nu ska jag äta och sminka mig klart och sen måste jag ju packa ner datorn med.
Skriver mer sen!


Love E

dagens outfit!


Detta blev dagens enkla outfit! Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova.
Sov gott!
=)

Love E - I dream about you every night.....

våffeldagen!

Idag är det ju våffedagen och jag har självklart gjort våfflor här hemma. Dock så blev det väldigt många för att bara vara jag hemma så fick slänga lite men gott var det iaf!



mumsigt värre!

snart dags för träning!

Heej !

Nu ska jag snart på träning och sen när jag kommer hem så kan jag skriva lite mer. Idag fick jag iaf sluta klockan tolv för vi hade två inställda lektioner. Härligt värre, och sen så är det underbart väder ute nu så hela den dagen är typ bra.
Men nu måste jag fixa ihop lite saker innan träningn och så, även hinna kasta in en tvätt till eller så.

Love E - satsar hårt för beach -09!

Today I look like this!



Så här såg jag ut idag, älskar mitt hår för efter att lockarna lagt sig lite så fick man ett härligt svall. Ska nog locka det senare i veckan med, det är ju så enkelt. Men just det, jag var ju på bio innan med Erika! Vi såg ju En shopaholics bekännelser och den var riktigt bra, den får hela fyra av fem! Jag tycker ni ska se den om ni tycker om lite romantisk komedi typ.




Men nu ska jag sova! Sov gott och så skriver jag mer imorgon!
Love E - you are fucking awesome!

snart kommer Erika!

Heej igen!

Jag sitter fortfarande på stadsbiblioteket och pluggar eller ja försöker så gått det går. Erika ringde nyss och sa att hon skulle ta bussen snart så hon kommer snart hit och gör mig sällskap. Vi stannar nog inte här så länge utan förflyttar oss nog till espresso house eller så för att ta en latte och mysa lite innan bion. För er som inte vet så ska jag och Erika se en Shopaholics bekännelser. Jag tror den kommer vara ganska rolig faktiskt, sen måste vi ju se män som hatar kvinnor men den får jag se en annan dag då de hade blivit väldigt sent för mig ikväll.

Just det, glömde säga innan att jag idag fick reda på att imorgon så är två av mina lektioner inställda så jag slutar runt tolv imorgon. Vilket betyder att det blir en snabb runda på stan med Erika och kanske en fika sen blir det nog hem och plugga och boka lektion till min första körlektion.

Men nu såg jag att Erika kom här nere på gatan, så skriver mer sen!

Love E

på stadsbiblioteket!

Heeej !


Ja, ni läste rätt på rubriken. Jag sitter nämligen på Halmstads stadsbibliotek och pluggar. Egentligen skulle Erika och jag hunnit lite innan hon stack på föreläsning men det blev att vi fick äta något istället för som jag skrev i förra inlägget så var skolmaten hemsk idag. Och om vi ska klara oss fram tills efter bion så behövde vi få i oss lite mat så vi gick till Hello och åt goda mackor, mumsigt värre. Sen så åkte Erika tillsammans med Andreas ( som vi mötte på Hello ) till deras föreläsning och nu så sitter jag här. Jag ska snart sätta igång och skriva rejällt på arbetet så vi kan ha det klart så snart som möjligt. Vi har ju egentligen hela veckan på oss och nästa men om vi ska hinna öva på redvisningen och fixa power pointen till den så vill vi ha klart den stora raporten som är det redovisningen ska bygga på.
Nä, men nu ska jag skriva så vi kan få klart arbetet eller iaf så gott det går.
Skriver mer sen efter bion så får ni se vad jag tyckte.



jag nyss påstadsbiblioteket där jag sitter!

Love E

@ school!

Heej alla!

Just nu sitter jag i skolan och skriver lite på mitt och Erikas Fe B - projekt. Vi ska ju även sitta med detta efter skolan idag på bibliotekt i stan innan vi går på bio.
Jag slutar 15.20 idag och efter det får vi nog ta något lätt att äta då skolmaten sög röv, ursäkta språket men det är sant. Vad jag fick i mig idag var typ morötter och lite potatismos som även det var hemskt. Så en liten macka eller något innan bion är ett måste. Kanske blir en latte med, det var ett tag sedan jag fick i mig det, eller det var i lördags men ändå ett tag sedan för att vara mig som dricker latte varje dag typ. Jag är en liten latte-nörd jag.
Och för att jag är en latte-nörd blev jag överlycklig då jag såg att på den kaffemaskinen som vi har hemma kan göra latte. Nu ska jag bara lära mig hur den fungerar. För då kommer det bli ännu mer latte. Säkert fler om dagen, för sån latte-nörd är jag.

Nä, nu är det arbete som gäller. Skriver mer sen och slänger in en outfit med som jag hann fota imorse innan jag gick till skolan.

Love E

god morgon!

 Nu är jag vaken för ett tag sedan, en och en halv timme sen faktiskt. Dock så ska jag inte ka till skolan förens om en timme men kanske åker lite innan så jag hinner öva på mitt tal och så. Sen ska jag kolla efter min solglösögon som jag nände att jag tappade igår. Tror det var i skolan så kan ju iaf kolla. Slänger nog in en outfit sen, det var ju ett tag sedan.

Hörs sen! Love E

This week!

Så här ser min vecka ut, kanske ändras lite här och där men det märker man under veckans gång. Nä, nu ska jag se klart på ballar av stål sen hoppa ner i sängen och sova.

God natt, Love E

nu börjar det på riktigt!


Jag hoppas ni ser vad det står, men om ni inte gör det så står det Körkortsboken. Detta har jag inhandlat idag, och även skrivit in mig på körskolan. Jag ska gå på Ahlbäcks trafik skola här i Halmstad. Jag ska inte börja ta en massa lektioner nu för jag fyller ju år i September så jag har ju lite tid på mig. Men hon på körskolan sa att det var bra att komma igång med teorin nu så att man slipper stressa och kan ta kökortet så tätt efter sin födelsedag som man kan. Jag vill ju ha mitt körkort direkt då jag fyller 18 så det är ju bara att kämpa på. Imorgon ska jag boka in en körlektion med Åke som ska bli min körskole-lärare, måste bara kolla med Johan för de tyckte att han skulle vara med och få tips om vad han ska lära mig mer och så nu när jag är ute och övar på vägarna.Jag och mamma satt även och räknade ( eller försökte iaf ) på vad hela kalaset för körkortet skulle gå på och jag räknar med att det blir runt 15 000 kronor. Men det är värt det, för körkort vill jag ju ha. Sen så är mitt körkort betalt av min underbara faster som har sparat och satt in på ett konto. Just nu kollar jag på The City, har redan kollat på avsnitten men kollar igen för att det är kul. Ska snart kolla lite The hills, sen blir det lite plugg med.

Love E

städa städa, och städa..

Heeej!

Nu är jag hemma och har fått i mig en macka. Först idag så hade jag ju skola, sen så mötte jag pappa i stan. Vi fixade lite grejer, bilder på vad jag har fixat kommer sen. Sen nu när jag kom hem så städar jag övervåningen lite och just nu är jag inne på mitt bombnedslag till rum. Men snart är det fint och mysigt igen. Ska nog springa ner och hämta nya lakan och sånt och bädda rent. ALltid härligt med nytvättade lakan.
Men nu städa, skriver mer sen!



På bilden, jag med mina solglasögon som försvann idag =(

Love E

och då var det måndag igen..

Heej !

Nu sitter jag i skolan och ska snart tillsammans med Erika skriva på vårt arbete i engelskan. Vi ska vara tour guides för en busstur som vi ska framföra för vår klass. Vi har inte gjort så mycket och det är bara denna vecka kvar men det får gå. Mitt tal gick inte att skriva ut då skolan inte kunde öppna fårn det programet så mitt tal blir kanske imorgon, med mycket betoning på kanske då jag fortfarande inte riktigt vet om jag klarar det eller inte. Jaja, det märker vi imorgon hur det går. Jag hoppas ju på det bästa men man vet aldrig.
Dags att köra igång med arbetet!

Love E

good night!

God natt alla!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa lite och läsa igenom talet igen. Vet fortfrande inte om jag kommer hålla det eller inte. Just nu nej, för just nu har jag panik och kan se allt framför mig.. Men som sagt, jag får se imorgon och då lär jag väl skriva hur och vad som hände.

Nä, nu är det min underbara bok som jag ska dyka ner i! Sov gott alla underbaringar!


Love E - hopping for sweet dreams about you..

talar-rädsla

Heej !

Nu sitter jag här med mitt tal och börjar känna hur paniken för att hålla tal kryper fram. Jag verkligen hatar att hålla tal och därför så börjar jag må dåligt redan nu. Får nog prata med Tonie imorgon så. De flesta säger att man måste för att komma över det, men jag har det självförtroender som jag har och det är inte det bästa. Speciellt inte när det gäller såhär. Jaja, får väl se hur det blir imorgon, nu sitter jag iaf och kollar på Wipeout, ska nog skriva lite mer på Fe B . projektet och idrotten.



Love E  - kan inte tiden gå lite snabbare bara!?

bäst,bäst,bäst!



DU BETYDER ALLT!
DU ÄR ALLTID DÄR!
FOREVER AND EVER!
KÄRLEK TILL DIG VÄNNEN MIN!
<3

THE CITY!

Heej!

Nyduschad och klar sitter jag här och ska snart se ett avsnitt av THE CITY! Jag typ älskar the city och the hills, jag älskar allt mode i serierna och sen det andra med. Men jag tycker att man får sån insperation och idéer när man ser dessa serierna. Är jag ensamm om det!?



Love E

plugg plugg och lite taggning!

Ja, ni läste rätt. Här sitter jag en fredagskväll och pluggar. Just nu håller jag på med mitt svenska tal, sen ska jag nog skiva lite på idrotten och Fe B med. Kanske inte blir allt idag men så mycket som jag hinner iaf.
Men jag pluggar bara lite halvt om halvt för jag och Johan ( mammas man ) sitter och skämtar och töntar oss som vanligt typ. Men jag försöker även tagga upp mig lite för fest imorgon, just nu är jag inte så sugen på det men ska väl sätta på lite fest musik så kanske jag kommer igång och så får den spelas tills imorgonkväll då det smäller.
Men nu ska jag skriva klart mitt tal och sen lite på det andra innan jag hoppar in i duschen. Blir nog att lägga sig ganska tidigt då jag imorgon ska upp tidigt.
Min morgondag ser nämligen ut såhär!
09:30 - 11:00 - träning på gymet!
plugga!
12:30 - Möte och genomgång med gänget som ska jobba i kiosken i sommar.
plugga!
16?17?18? - åka till Bea med allt och fixa sig äta och sen festa!

Jaa, så det blir lite grejer imorgon och lite mer plugg. Men nu ska jag verkligen skriva klart mitt tal.

Love E

ny design kanske?

Heej igen!

Nu sitter jag på företagsekonomin och ska snart sätta igång i redig fart med fe B - arbetet, har precis beställt bio biljetter. Vi bokade till en Shopaholics bekännelser , så den ska vi se på tisdag nästa vecka efter en hård eftermiddag där vi ska jobba på vårt arbete efter skolan. men nog om det.

Idag kommer jag typ sluta 12 *lycklig*, för vi har inget att göra på sista lektionen och då är det onödigt för mig att vara kvar i 3 timmar bara för att sitta där i typ en halvtimme eller så. Efter skolan så ska jag först skriva mitt tal, sen ska jag träffa pappa i stan och skriva in mig på körskolan och fixa mina böcker. Gör jag det så kommer Johan bli glad för han tjatat ganska mycket på mig om de nu. Sen kanske jag kan boka in den nya kursen som jag måste gå och lägga pengar på. Jajaj, nu ska jag jobba vidare.- För ju mer vi gör nu desto mer hinner vi öva ina och fixa emd redovisningen.

Love E - perhaps it's better to just end it and move on!?

090320

Heeej!

Nu sitter jag i skolan på engelska lektionen och vi ska skriva om ett land som vi snart ska redovisa om. Men nog om det, idag kommer mamma hem. Snacka om att jag längtat efter henne, ofta är hon bara borta någon gång i veckan pga jobb och så men denna veckan var det hela. Så det ska bli skönt att hon kommer hem ikväll, då blir det mys och så. Så idag blir det en lugn kväll kan man säga. Fast på lördag då jävlar ska vi smälla på, iaf jag, Josse, Bea och Erika  =)
Så just nu längtar jag efter denna helg, men klart ska det bli lite träning med, det var ett tag sen för jag har varit sjuk men nu är jag helt frisk och kan träna utan problem, så imorgon blir det gymet en timme eller två. 

Men min helg ser ut så här:
 
Fredag - skola, hemma med familjen för mamma har kommit hem =), plugg: skriva tal
Lördag - Träning, mat med tjejerna och fest! plugg:  skriva tal, och företgasekonomi
Söndag
- Plugg: tal och ekonomi och träna!?

men nu ska jag jobba vidare. Ha en toppen dag alla!

Love E - there is nothing left to save, becasue there is no more you and me...

plugg plugg och så lite mer plugg...

Heej!

Nu sitter jag här, har precis ätit lite soppa och sen gått en runda med Chivas. Nu ska jag plugga matte och skriva tal. Sen ska jag dammsuga med, för mamma kommer hem imorgon. Har längata efter henne nu när hon varit borta en vecka.

Men nu dags att dyka ner i matteboken igen!

Love E

Today I look like this!


Idag hade jag min svart klänning med uringningar på sidan, dock med linne under. Men till sommaren blir det perfekt att ha till stranden med bikini under! Längtar väldigt mycket till sommare, 18-års dagen och körkortet.

Love E

090319

Hej!

NU är jag hemkommen för en stund sen men har hunnit få i mig lite lunch och gått en snabbis med Chivas, Vi ska snart ut och gå igen då en liten längre runda. Först måste jag bara hitta mina hörlurar till mobilen. De har varit borta ett tag och jag har ingen aning om vart de tagt vägen. Innan hade jag tre stycken med ett par är den ena sönder på, sen så har min syrra ett par också och så är mina bort. 
Det är så lätt att förlägga saker, så nu måste jag hitta väskan där jag tror de ligger. Men självklart är den också förlagd. Bara ren klantighet för man inte städar och lägger saker på andra ställen. SÅ nu ska jag väl ta och städamitt rum idag med. Men nu hitta hörlurarna sen en lång runda med Chivas. 
Skriver mer sen! 

Love E 

En riktigt lång dag...

Heej!

Nu är jag hemma och har fått lite mat i magen efter en grymt lång dag i Varberg.

Hela dagen började med att jag gick upp vid 5 för vid strax efter 6 så pkte vi till Sannarp. Bussen gick därifårn vid halv 7 sen så bar det av mot Varberg där det vi fick göra fram tills 11 var att montera. Sen var det invigning och vid tolv stod dörrarna öppna för allmänheten, och där fivk vi stå till klockan 16.00 då det var avslutning. Sen vi 17.30 så var det dags att packa ihop och vår buss hem till Halmstad gick vid 18.00 så vi var hemma runt 19.00 och då hämtade pappa mig och körde mig hem till mamma där mat stod och väntade. Så det var en ganska lång dag.

Snart ska jag se Grey's och sen duscha och hoppa ner i sängen. Jag är så trött efter idag så lär väl somna direkt iaf. Imorgon blir det skola och träning och en massa plugg. Mest matte-plugg men även lite mer.

Love E - I'm so sick of this crap!

but we're runing through the fire when there is nothing left to say..

Heej bloggen och alla!

Idag vart det en lång dag för mig men äntligen sitter jag här. Detta blir dock dagens sista då jag snart ska se på DHW och sen duscha och sova. Jag ska upp vid 05:00 imorgon så vill somna tidigt.

Men som sagt så var jag och Erika i Varberg och fixade lite innan inför imorgon. Men när vi skulle trycka ner sakerna i montern blev det jobigt för det var svårt så vi får ha med oss tejp imorgon. Men vi fick dit sakerna och hem kom vi. men då var det bara för mig att packa och ta mig till pappa där jag sitter nu ( dock vid syrrans dator ). Ska snart äta lite av systerysters kladdkaka som hon bakat innan. Sen duscha och sova. Så sov gott alla!

(bild: systeryster och jag när vi fular oss! )


 Love E - vad fan hände med oss, när föll vi från toppen till botten!?

silverrosa mobilen slår den lila med hästlängder!

Heej!

Nu sitter jag i skolan på min svenskalektion och ska komma på någpt att skriva tal om. Har ingen aning om vad jag ska hålla tal om. Får väl se vad jag hittar på för något.
Innan var jag inne och fick min mobil uppdaterad men inte fan funkar den för det ( ursäkta språket ). Så nu är jag så irrriterad och måste lämna in den igen. Detta är typ fjärde gången den ska in så snart ska jag kräva en ny. Min nya mobil har krånglat från början sen jag fick den och det blir bara värre och värre. Just nu funkar den inte alls så jag går med min gamla snygga desutom nymålade mobil. Ja, jag och Erika målade min rosa håliga och väldigt repiga mobil silver igår. Dock så är den inte helt silver än men det ska vi ändra på idag. Den funkar iaf, vilket gör den så mycket bättre än min nya. Om inte min nya börjar fungera snart så ska jag kräva en ny eller helt enkelt köpa en ny.
Jaja, nu ska jag leta vidare efter något att tala om.

Love E


rubrik!?

Det här med rubriker till inlägg är ganska svårt ibland. Just nu har jag inga rubriker i huvudet så det blev en rubrik i rubriken nu. Just nu kollar jag på Ballar av stål, det verkar helt sjukt knäppt. Ska snart hoppa ner i sängen och läsa. Läser just nu Så länge vi båda andas, en bok i Twilight serien. Jag och Erika sa innan att vi är Twilight-töntar, fast stolta Twilight-töntar, stola till tusen!
Imorgon är det skola från 11.20 till 15.20, sen så åker jag och Erika dierkt till Varberg för att fixa med montern inför mässan somär på onsdag. Sen ska jag hem och packa för att åka till pappa för en dag. Kanske hinner träna med, men får se. Skriver mer imorgon

Sov gott alla! - Love E

Today I look like this!


Just det, härkommer bild på tröjan som jag köpte idag!
Jag tycker den är söt, lite lätt vårig och sommrig =)



Love E

Hiedi tröjan!

Jag ska nu vara med och tävla om den grumt coola Hiedi Klum tröjan hos Kelly.
Nu gäller det bara att hålla tummarna att det är jag som vinner den för jag skulle gärna vilja ha den!!
Love E

16 mars!

Hej!
Vilken lång dag det blev idag. Först skola, inte så långa. Bara från 10.00-15.30, sen så åkte jag till stan och köpte min tröja och fixade med Erika och såklart hann vi med en latte också, som vanligt. Sen så gick vi in och kollade min mobil men den ska fixas imorgon innan skolan. Det skulle bara ta en 20 minuter en halvtimme så hoppas det verkligen funkar efter det. Annars blir jag arg :@
Efter en snabbis på staden så åkte jag och Johan och handlade och kollade på ny ugn och spis. Sen så åkte vi hem och jag har fixat med en massa för företaget. Sen så har jag lagat mat men nu har jag lite tid för data och annat.
Bloggar mer sen, då ska jag visa min tröja med!



Love E



KAVAJ!

TACK MAMMA!
Du är underbar!




Love E

Gårdagen!

Hej alla, dålig uppdatering men jag har varit iväg och sen fixat här. Men gårdagen var toppen, jag Erika och Bea fick fixat det mesta tror jag. Sen på dagen/ kvällen var vi hos Jossan. Vi kollade en massa film skrattade bakad och åt gott.
Det började med att vi kollade på låt den rätte komma in sen så började vi med maten. Vi lagade pasta sallad med såser och sen kycklingfilé. Sen så bakade vi rulltårta *mums*. Sen kollade vi på fredag den trettonde där jag och erika typ satt och var livrädda och skrek medans Josse och Bea skrattade och skrämde oss.Sen så satte vi på Twilight och jag och Erika satt typ och kommenterade och skrek. Sen så kom min mamma och hämtade mig sen när jag kom hem så somande jag typ direkt. Men nu lite bilder från gårdagen!(klicka för att får större bilder!)


Nä, nu ska jag nog baka rulltårta till mig och mamma!

Love E

Good night!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på the city och ett avsnitt av andra avenyn sen måste jag sova.
För tomorrows to do is:
8:50 - blir hämtad för att åka till IKEA med tjejerna i företagssyfte.
13:40 - Ta bussen til Josse för mys med tjejerna
22:?? - Hemfärd ( för bussarna vid Josse går åthelsike för att vara en lördagskväll! )

Sov gott alla! Love E

13 mars

Heej bloggen!

Nu sitter jag i min säng och kollar Legally blonde 2, den är väl inte superbäst men ändå ganska bra. Ska nog snart sova då Beas föräldrar hämtar mig imorgon vid nio då vi ska till Ikea för företagets skull. Men innan dess måste jag duscha, men det får bli efter att mina nymålade naglar har torkat.

Just det, trots att det är fredagen den trettonde har jag ännu inte råkat ut för något. Så hoppas jag klarar de sista timmarna av dygnet med så kanske jag kan sluta tro på att det ska hända något. Trots en massa spring på stan med min syster och Steffi så har jag varken trillat eller något bra. Jag hittade en grymt snygg kavaj idag och en grymt snygg tröja. Kavajen får jag nog av mamma i påsk-present och tröjan ska jag själv handla på måndag. Det var lite ett krav att mamma för hon tyckte den passade så snyggt till kavajen!





Eller vad säger ni!?
Love E

Fredagen den trettonde!

Hej bloggen och alla!


Idag är det fredag den trettonde och jag väntar fortfarande på att något ska hända, för jag kan säga att på dagar som denna så händer det alltid något, och oftast inte så positivt. jag har inte många dagar som jag är rädd men det är två och det är fredagen den trettonde och den 11 september. Den 11 september är inte pga attacken mot World trade center utan för att min farfar dog några år innan den 11 september och sen dess har de alltid hänt något den dagen. Så jag kommer gå hela tiden och spänna mig och vänta på att de ska hända.
Man kan ju säga att jag är lite sådär skock-rädd av mig men jag antar att jag är det.
Men nu måste jag jobba vidare.

Love E - just waiting for it to happen!

GRATTIS MIN SÖTENÖT!



Min lilla Bea blir 18 idag!!
GRATTIS GUMMAN!


12 mars!

Heej igen!

Nu sitter jag här och har precis kollat klart Criminal minds och ska nu hoppa ner i duschen sen i sängen. Imorgon är det skola som vanligt som gäller, 8-17 ( min helvetesdag ). Sen efter det så ska jag bara hem och mysa med familjen eller någon annan som har något bättre förslag?
Imorgon är det ju även Beas 18-års dag men mer om det imorgon med ett mycket hett kollage!

Nä, duschen och sängen nu!!
Sov gott!

Love E

Sorry!

Oj, nu har det varit väldigt dålig uppdatering. Det ska verkligen bli ändring på det nu, jag lovar.
Idag har jag lunchat med mina tjejer sen så hade jag och Erika ett möte med John Bauer om deras marknadsföring som vi ska göra ett projekt om i Företagsekonomin. Han var jättetrevlig och det hela gick jättebra. Så nu har vi en bra grund för vårt arbete, hoppas det blir bra bara.

Nu sitter jag här efter en runda med Chivas. Så hemsk att det snöar ute nu, det ska ju bli vår nu tycker jag.
Men nu ska jag snart gå ner och börja med maten som jag tänkte hjälpa till med idag.


Love E

Äntligen upp på fötterna igen!

Ja, nu har det verkligen varit dålig uppdatering men det finns en liten anledning till det. Jag har nämlhen legat nerbäddad i 2 dagar. För jag har haft den härliga kräksjukan och mycket hög feber. Nu mår jag dock bättre och har bara lite feber men är hemma. Blir nog hemma imorgon med troligtvis men på torsdag måste jag pallra mig till skolan för jag och Erika har en viktigt intervjuv med skolan. Men nu när jag mår lite bättre ska de bli bättre uppdatering, jag lovar =)

Love E

Lördag!

Heej!

Idag har jag varit dålig på att blogga men ibland kan det bli så också. Men jag har iaf tränat imorse och sedan lunchade jag med mamma och mormor på Bar mezzo, vi åt alla en helt underbar sallad med kyckling. Sen så gick vi en runda på stan och kollade. En klänning som jag hade spannat in fanns inte i min storlek så jag testade en större men jag drunknade i den. Så hopppas verkligen mamma hittar den i XS någon annanstans. Snart ska jag äta sen ska jag få lite sällskap här =)
Oj, såg nyss att det var the hills på TV , det ska jag kolla på!



Love E

ännu en dag över

OMG, detta var en grymt tråkig fredag sedan jag kom hem. Jag har inte gjort mycket alls och alla är typ borta eller gör något annat. Jajaj, nu ska jag snart sova för ska nog tröna imorgon eller jag ska träna imorgon.
Men nu ska jag läsa lite och sova, sov gott alla!

Love E

Hårblomma!

Just det, glömde visa min hårblomma som fick följa med mig hem idag.




En underbar liten blomma som bara kostad 29:50 på H&M! Kommer bli perfekt nu till sommaren och våren! =)

Chris Brown åtalades i domstol

Sångaren Chris Brown åtalades för misshandel och olaga hot igår i domstolen i Los Angeles.

En polisanmälan lades fram som klargjorde exakt vad som hände den kvällen: Chris slog Rihanna flera gånger under en biltur, han smashade hennes huvud mot bilens fönster, hotade att döda henne och bet henne även i örat.

Chris Brown tillsammans med hans advokat Mark Geragos erkände sig inte skyldig till anklagelserna. Händelsen utspelade sig under 4 minuter och 20 sekunderna och domaren godkände Brown's önskan om att flytta fram rättgången till den 6 april.


                                                     

Så himla hemskt, och hon har gått tillbaks till han!?
OMG!

text från mtv!

today I look like this!



Koft- ingen aning, vitklänning- ingen aning , svrt klänning (under )- gina, Hårban- rut m. flera smycken -Efva Attling

Love E

6 mars

Heej!

Nu sitter jag här på Fe B lektionen och ska snart skicka iväg ett mejl angående vårt företag sen är jag nog klar för idag. Blir en väldigt skön dag om man jämnför med mina andra fredagar, jag brukar ju sluta 16.30 egentligen men idag så är varken Bea eller Erika här och måla kan jag inte gör förens jag får svar på mitt mejl. Men det får jag nog i början av nästa vecka. Så jag slipper min helvetesdag med hålan och allt. Så himla skönt, så jag och Josse ska ta bussen nu vid halv tolv. Jag ska nog ta en snabb runda på stan och kolla på lite småsaker sen ska jag nog även hinna med att ta en latte. Trots att jag ite har min bästis att njuta av den med så funkar det.
men nu ska jag fixa med det här mejlet som ska iväg. Skriver mer ikväll.

Love E

CV

Hej igen!

Nu sitter jag här och ändrar mitt cv lite för att söka ett speciellt jobb. Men det blir inte riktigt som jag vill, får väl be mamma om hjälp så allt blir bra. Jag har ju redan jobb i sommar för er som inte vet men det jobbet jag ska söka nut tcker året om och det kan nog vara bättre med tanke på allt jag vill göra och shoppa. Men detta jobbet söker jag mest för kul men hoppas ändå på det bästa.
Men nus ska jag fortsätta kolla på Criminal minds och sen hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och sova.
Sov gott alla! =)




Love E

ca 10 cm är borta!



Bilderna vänster är före, dock inte bilder från idag!
Bilderna till höger är hur det ser ut nu!
Luggen får ni se en annan dag!

NU ska jag kila iväg lite, Love E

Lite lätt shopping =)

Heeeej!

Jag har som sagt klippt mig, bilder kommer snart. Dokc så försvann alla bilder från min kamera innan idag. Men ska ta nya med en före bild får bli en bild som är en dag eller två. Men jag är nöjd iaf, ingen större skillnad utan det är bara lite mer frisyr av det. Jag och Erika åt jättegoda mackor på Hello idag, sen tog vi en liten runda på stan med. Det blev ett par solglasögon och ett underbart sött hårband och lite ringar.



Allt kommer från H&M och kostar inte så mycket något av det. Jag och ERika var nämligen helt galna på smycken och annat småkrams som det här. Så vi köpte båda lite smycken, hårband och solglasögon.

Love E

5 mars

God morgon alla och bloggen!

Om en sisådär 20 minuter ska jag ta bussen till stan och klippa mig,och när jag kommer dit så kommer min underbara vän Erika sitta där för hon ska färga håret. Jag ska bara klippa det idag, sedan näst månad ska jag slinga men det berättar jag ju mer om då. Jag har ju lovet före och efter bild men det får bli när jag kommer hem idag för hinner inte fixa det nu. Dags att springa ner och tvinga i sig den där frukosten.
Ha en toppen dag!

Love E

it's over, so over...

Nä, snart dags för sängen. Har precis duschat och nu borstar jag igenom det så det ska vara lätt för frisören imorgon. För just det, jag ska klippa mig imorgon. På John Bauer här i stan, det blir att klippa minst 5 cm på längden. Tror dock bara att jag är den som kommer märka att det är borta. Sen så ska luggen kortas och stylas lite lätt. Ingen större förändring då jag faktiskt är ganska nöjd med mitt hår men nästa månad blir det att lägga slingor med. Jajaj, bilder kommer imorgon, så får vi se om ni märker någon skillnad på längden.
Men nu ska kag se ett avsnitt av andra avenyn sen sova.



Love E - please don't make me pretend anymore, we both know that it's over, so over..

jag är så arg!

OMG, jag är verkligen så arg just nu. Min mobil har lagt av helt, och då menar jag inte dött utan den fungerar inte bara.Det är ingen stor grej för er kanske men för mig är det de! Så nu kan jag varken få sms eller ringa och jag kan inte heller skicka sms eller ringa själv. Och detta gör mig så arg för jag är lite lätt beroende av den. Nu har jg ju datorn men den kan jag ju inte bära med mig överallt och alltid ha igång. Så när jag ändå ska in till stan imorgon så får jag väl lämna in elelr iaf kolla vad som är felet på den. Hoppas det går snabbt så jag inte behöver skicka iväg den, eller så är det kanske sim-kortet som förra gången. Hoppas det går att lösa, och att det löses fort.
För just nu är jag lite arg och har lite lätt panik överdetta.
Men nu ska jag springa ner och äta.


Bilden är när jag är "arg"!

Love E

4 mars

Hej bloggen och alla!

Nu sitter jag och Bea här i datorsaen och arbetar flitigt. Hon jobbar med sin filmkunskap och jag jobbar lite med mitt och Erikas företagsekonomi-projekt. Det går väl lite halvt om halvt kan man säga men det ska gå. Nu ska vi bara få tag i den vi måste ha ett möte med så att projektet verkligen kan köras igång.

Imorse hade jag ju prov och ja ni, hur det gick återstår att se. Svårt var det och lite krånligt. Men svarade på det mesta men ska inte säga något för det kan ha gått hur som helst. Och inte fick vi sluta efter provet heller nä, då ska vi bara jobba ännu mer. OMG, säger jag bara. Den läraren gör mig galen. Men nu är det dags att sätta fart med projektet igen.


En helt galen bild på mig som Josse tog på mig under en håla i början av terminen. Verkligen helt galen, för jag skulle blåsa ut så mina läppar skulle "fladdra" och såhär blev det. Men man ska bjuda på sig själv, elelr vad säger ni!?

Love E


It's like i don't know you...

Hej igen alla och bloggen!

Alldelses strax är det dags att försöka sova. Men först måste jag läsa lite mer italienska, det är så irriterande att man inte kan få in allt i sitt lilla huvud. Jaja, nu ger jag snart upp och då får det väl gå som det går.
Just nu ser jag på Tila Tequila, sista avsnittet på första säsongen, har sett det men ändå.
Nä, nu är det dags för att försöka sova.

Sov gott, Love E

desperate housewives

Ja, tydligen börjar det idag. Får väl kolla lite halvt om halvt för jag måste ju plugga. Jävla italienska, säger jag bara, varför måste vi ha prov imorgon. Jag fattar inget men måste göra provet imorgon. Jajaj, får väl se hur det går. Hoppas det går för har aldrig haft IG på ett enda prov  ( fick inte ens Ig på det provet jag gick ut ifrån, men det var nog bara för att jag pratade med läraren och så och klarade nationella i spanskan )och imorgon får inte bli den första. Så håll tummarna för mig imorgon, snälla!?


panik! // E


today I look like this!


Jacka från H&M, T-shirt klänning från Gina, Kofta från Zara, Sjal från Gina, Väska från Thailand, Leggins från H&M och sen skor blev mina Nike-skor.

Nä, nu ska jag och syrran laga mat sen måste jag fortsättta att plugga som en galning viket jag gör nu med.
Ha en toppen tisdagskväll! =)

Love E 

I skolan!

Jo, visst hade vi svenska så inte kunnde man vara hemma. Men det gör inget för har ändå bara 3 lektioner idag.
Josse och Erika ligger dock båda hemma, krya på er <3
men Bea är iaf här och när hon kom imorse så fick man allt sig en liten överaskning. Hon hade klippt lugg, och inte hos en frisör utan hemma. men det var grymt snyggt och rkat. Hon passar verkligen i lugg.
Såhär blev hennes resultat. Söt som en trollunge som Josse sa när jag mms:ade en bild på henne!



Nä, nu ska jag jobba vidare trots att min lilla arbetspartner ligger hemma.

Love E

Tisdag

God morgon!

Nu sitter jag här och är oviss om vi har svenska eller inte. Känns onödigt att åka in och inte ha svenska om jag kan sitta hemma och plugga istället. Men nu ska bea försöka få tag på en som kan ge oss svar om vi ska åka in eller inte. Idag blir det dock bara jag och Bea i skolan för min bästa Erika ligger hemma sjuk, Krya på dig vännen!
Och Josse måste till doktorn idag, stackarn. Och när vi ändå går igeonom det som inte är så bra så har jag fortfarande grymt ont i mina knän och de är fortfarande lite svullna så ingen träning idag. För tror inte att de skulle klara det.
Nä, nu ska jag fixa mig lite i vart fall jag  skulle behöva åka till skolan på svenska.

Love E

Svullna knän är ett måste om jag ska nå mitt mål!

Ja, som rubriken säger så är mina knän svullna och då inte lite. Det värsta är att det är värre idag än annars, så kan knappt gå. Jag hade ingen tejp med mig idag på träningen, brukar ha det och då brukar det bara göra lite ont. Men just nu är smärtan hemsk, och knäna svullna som typ fotbollar. Men jag antar att det bara är till att bita ihop och fortsätta, för det känns inte som om jag har något val faktiskt.

Just nu kollar jag åter igen på HSM 3, vi har ju bara hyrt den men ska få mamma till att köpa den med då jag även äger de två tidigare filmerna. På något sätt så tycker jag bara om dem, alla andra säger hela tiden till mig, hur kan du se på dem, de är dåliga och töntiga. Ja, det tycker ni men inte jag. Jag tycker de är bra och inte als töntiga så jag kommer fortsätta kolla på dem iaf. Nä, men nu ska jag nog stänga av och lägga mig med italeinska böckerna så kanske jag får in lite mer i huvudet på mig själv.

Sov gott // E

090302

Hej bloggen och alla!

Sorry för dålig uppdatering under dagen men har inte hunnit med det idag bara. Hela min dag har typ varit kaos och det började redan imorse då jag trillade i trappan med ett glas oboy och fick in i tröjan på mina byxor och så vidare, där blev det till att byta kläder direkt. Sen när jag väl satt mig på bussen så fick jag reda på att vi inte hade någon första lektion så då hoppade jag av för Erika ringde. Så vi gick och tog en latte, som vanligt. Sen åkte vi till skolan och hade matte sen åkte jag till TK och gymade i en timme typ, sen så skulle vi ha idrott där idag med och då blev det pump. Jag vara ganska trött efteråt kan jag säga. Sen så blev det hem och då satte jag mig och kollade på HSM 3 ( ja, jag tycker om HSM-filmerna )  och jag som är lite känslig när jag kollar på filmer fick som vanligt tårar i ögonen. Kalla mig tönt, men jag bryr mig inte för jag står för det. Det är ju inte den ändå filmen jag gråtit åt så, men nu slänger jag in en
Today I look like this!


Skjorta från Only, Jeans från Gina, Skärp Vero Moda, Hårband från Rut m. flera!
Nä, nu ska jag plugga lite italienska.

Love E

Beck

Nu sitter jag här och kollar Beck, ska snart hoppa ner i sängen och försöka sova lite.
Imorgon är det skola som vanligt men jag ska slippa en håla iaf för den ska jag träna på =)
För vi ska nämligen träna på TK imorgon på idrotten.
Nä, sängen ropar på mig!

Sov gott!

1 Mars!

Nu är jag äntligen hemma igen, först så var det bara att jag skulle åka med mamma och Johan och titta på ett hus. Sedan skulle vi åkt hem men så blev det inte, utan vi åkte och köpte semlor *mums* och åkte till Johans föräldrar i deras sommarhus som de har i Ugglarp där vi åt semlor och pratade och så. Sen så åkte vi in till stan och hyrde filmer sen så nu är vi äntligen hemma och har börjat lite lätt med maten. Jag har även fått köra hela vägen, gick ganska bra förutom då jag blev så arg en gång men men. Har ju ett par månader kvar innan de måste sitta perfekt ( för många månader enligt mig ) , ikväll ska jag nog bara vara hemma och kanske promenera lite, vem vet!?
Nä, nu ska jag hjälpa till med maten lite!



Bild från förra helgen tror jag =)

Love E

God morgon!

Eller ja, morgon och morgon lunch men jag gick upp för en timme sen iaf. Och när jag vaknade så fick jag ett lite oroväckande sms från min underbaraste Erika. Sa inte nämna något här utan att ha frågat henne. Men helt plötsligt blev jag orlolig och vet att hon inte kan svara just nu för hon är ute och dyker. Hon håller på att ta dykarcertifikat tills det att hon ska till USA i två veckor ( då kommer jag sakna henne, hur klarar man sig då? ) Men nog om det, jag ska snart göra mig i ordning sen ska jag nog övningsköra lite. Men först ska jag se det nya The Hills avsnittet som jag inte sett än.
Skriver mer sen då det kanske händer något =P

Love E

NattiNatti!

Oh, jag är verkligen jättetrött och ska nu krypa ner i sängen. Ikväll så har jag inte gjort mycket. Ändå ganska skönt, men imorgon så får det bli träning och övninskörning hoppas jag.
Nä, läsa lite i min bok och sova nu.


Sov Gott Alla!
Love E

RSS 2.0