nya brillor!

Heej!

Idag blev det ju Gekås med klassen och det blev mest bra att ha saker sen lite annat till mamma och min syster. Sen så var vi inne på ett MQ-outlet och hittade ett par coola nya brillor, liknar lite Rayban fast det är typ wayfares tror jag. Nu idag så blir det duscha efter denna underbara dag, sen kolla Grey's och sen sova. Imorgon är det Valborg, vet inte riktigt vad som händer men hopppas på något bra. Nä, nu blir det mat här hemma men först en bild på glasögonen och sen en med den outfit som kom på då jag kom hem och cyklade till pappa.



Känns lite konstigt att lägga upp en bild med bara ben då mina ben är det jag har mest komplex för, men det ska jag ju vända och att jag gör detta visar på kanske lite bättre självförtroende.
Det är bra för denna sommaren ska jag inte ha bad-shorts på mig utan bara bikini och då krävs ju mitt självförtroende så hoppas det fortsätter i denna riktningen.

Love E

God morgon!

Heej!


Man kan ju säga att det märks de gånger då man har för mycket tid på morgonen som jag har idag. Jag är klar och ska åka ner till bussen om en 20 minuter. Det är ju en rätt så bra stund, det är lite konstigt för annars brukar jag stressa men på senaste tiden har jag alltid haft så här mycket tid. Helt konstigt, kanske ska börja sova lite längre.
Nä, nu ska jag packa väskan för det har jag inte gjort. Ska ta min lilla väska idag då vi ska till Ullared med klassen för att lyssna på en föreläsning av Gekås om deras marknadsföring sen får vi shoppa. Får väl se vad man får med sig, typ godis tror jag.

Love E

råkade somna..

heej!!


Äntligen är jag hemma igen, efter en dag i skolan, en runda på stan och sen bio med bästa. Idag hade vi som sagt nationella i engelska sen så fick vi en håla och då medans Erika och Bea jobbade med annat så råkade jag somna där på ett par stolar. Det är typ typiskt mig, jag som faktiskt fått sova hela natten i natt. Men efter det så var det ju vanlig skola som vanligt sen blev det fika med bästa Erika på espresso house och sen så tog vi och kallade runt på stan och sedan gick vi på bio. Vi så Män som hatar kvinnor och den var jättebra. Under filmen så såg jag på Erika och hon satt och kollade genom sin sjal när det var läskigt, så himla gulligt. Men den var ganska läskig då och då men jättebra. Nu så blir det att hoppa in i duschen sen blir det en film med. Imorgon blir det Ullared, Gekås med klassen. Då blir det en massa godis med. Nä, nu började DHW igen så ska kolla på det.



Love E

nu är det nya tag som gäller!

Heej!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det sängen. Är jättetrött så joppas på att kunna somna direkt men det vet man ju inte hur det går. Min helg har varit jättebra och lite känslosam men nu är jag redo för en ny vecka med nya tag. Måste förnya mitt gymkort för det har gått ut men tills dess blir det springa och väldigt långa och många promenader och kanske cukla till skolan en dag. Får se, nä nu måste jag in i duschen så jag får sova många timmar i natt och innan mina lgon slår igen helt här. Sov gott alla!  =)

Bilden är på mig från igår!

Love E

Bilder från JSM -09



Blandade bilder från kvaldagen och finaldagen!!
Alla går att få större genom att klicka på dem!

Love E

JSM

Heeej, jag har ju inte bloggat så mycket i helgen men det är ju för att jag inte varit hemma. Jag har ju kollat på mina tjejor.

KVALDAGEN! 
Det hela började med resa ner till Lund där vi sedan såg deras förträning, den var bra och sen kom tävlingen igång. Tjejerna körde väldigt bra hopp, lite otakt i början på friståendet men ändå väldigt bra sen kom matta med två missar. Ett fel blev det i lika varvet och ett stegringrsfel. I och med att mina tjejor tävlade i pool 2 så var det en pool kvar då det i kvalet var ungefär 40 lag som var uppdelade i 3 pooler. Innan den tredje poolen började låg tjejorna trea och hade enligt mig en stor chans att ta sig till final. De var enligt mig 6 vassa lag i pool 3 men då poolen började så var det genast ett eller två av dom lagen som tappade och mina hopp om deras finalplats blev större. Då det blivit ganska många fall för både de lagen som jag trodde kunde slå dem och de andra så var det bara två lag som lyckades slå vår slutpoäng i kvalet. Detta la oss på en femte plats och en klar finalplats då det var 8 av ca: 40 lag som gick vidare till finalen dagen efter.
Poängen på kvaldagen:
Matta:7,65
Hopp:8,4
Fristående:8,85


FINALDAGEN!
Det blev en resa til Lund idag igen för att kolla på finalen, det var ju inget jag ville missa. Vi kom dit och hann se lite av förträningen. Det såg väldigt bra ut och snart var det dags för tävlningsstart. Vi visste ju att de "topp-lag" som missat igår och tagit sig vidare kunde bli farliga idag då de kunde sätta varven de missat dagen innan. Tjejerna började med fristående och det var grymt bra. Sen så var det dags för hopp, lika varvet var jättebra sen så var det en liten miss på andra varvet och resten satt kanon. Sen var det dags för matta och med några ytterst små fel så var tjejerna färdig tävlade. När tjejerna kom in på golvet så visste man bara två poäng av varje lag och det lite nervöst att sitta på läktaren och vänta. Tjejerna kom tyvärr inte på pallplats men de kom 4 och är nu fjärde bästa svenska laget på junior nivå och det är grymt bra.
Ett stort grattis till Örebro lag 4, Höganäs och STG som knep de tre medaljerna.
Poäng finaldagen:
Matta:8,15
Hopp:8,1
Fristående: 8,95

Grymt bra tjejer, ni är bara så bäst!

evvepevve



Så här blev dagens outift då det även denna dag blev Lund för att kolla på JSM ( mer om det i nästa inlägg )

Love E

dagens outfit!

Detta blev dagens outfit, själv tycker jag den är väldigt snygg och tänka att ha den med ett färglatt linne och högklackat och rödqa läppar så har man en perfekt fest-outfit. Det kanske blir så nästa gång det bär av mot fest. Men just nu slänger jag in en bild eller två. kolla gärna in den på minoutfit.se och lägg en röst. TRYCK HÄR!




Nä, mer om tävlingen skriver jag imorgon för nu väntar duschen och sängen för imorgon blir det jobb och sen kolla tävling igen. Kan ju iaf säga att det gick vidare till final! =)


Love E 

underbar dag!

Heeej!

Idag var det ju skola som vanligt från 8 till 12, sen så tog jag ju en sväng på stan och köpte linsvätska till mamma och mitt halsband som jag visade i inlägget nedan. Sen så bar det av hemåt för att lägga sig ute i det helt underbara vädret, sen så har jag gått en massa rundor med min hund Chivas och bara haft det underbart. Ikväll blir det väl inget speciellt men imorgon ska jag ju upp tidigt och iväg för att åka ner till Lund och kolla på mina tjejor! =)
Är det konstigt att jag fortfarande kallar dem mina tjejor trots att jag slutade tidigare i år!? Jag tycker inte det och hoppas ingen där tycker det är fel heller. De ska nämligen tväla JSM och jag ville så gärna se så jag kommer att åka med Tildas föräldrar ner och heja på dem. Det är bara kval imorgon men jag kommer se på de då jag kommer att jobba på söndag.
Kameran åker med imorgon så det kommer nog att komma en massa bilder här sen då gymnastiken fortfarande ligger väldigt nrma hjärtat och kommer nog alltid att göra. Nä, nu blir det mat här hemma. Skriver mer sen och imorgon blir det nog dåligt med bloggnng då jag kommer att vara borta hela dagen.


Bilden är då vi kom två på J-cupen förra året. Då tränade jag fortfarande och kan ju medge att jag saknar det då och då.

Love E

mitt nya über-snygga halsband!



Detta über-snygga halsband fick bli mitt idag!
Halsbandet kommer från JC!
Nä, nu ska jag ut i solen och bara mysa med en bok.

Love E

god natt!

Nä, nu ska jag nog hoppa ner i sängen och läsa lite. Imorgon blir det skola och sen får jag se vad som händer. Hoppas kanske på lite festligheter eller något annat kul. Men det får vi se imorgon. Hoppas alla har haft en bra dag för det har jag!




Love E

lite slingor och lite shopping!

Heej!


Idag efter skolan tog jag en snabb lunch med min far sen så sprang jag lite lätt till frisören och har lagt lite lätta ljusa slingor i mitt hår. Det är ingen större skillnad men håret är finare och mer vårigt nu. Jag är nöjd iaf, efter att ha varit hos frisören kollade jag runt lite på stan och hittade en enkel men mycket snygg sjal. Lägger in bild på den nedan. Sen så åkte jag hem gick en lång promenad med Chivas och sen fixade jag lite mat, det blev soppa och en lite macka.
Men nu lite före och efter bilder.

Detta är före,( dock inte tagen idag)!



Detta är efter och en bild då jag har folie i hela håret!

Jag tycker man ser skillnaden lite iaf, det blev som jag ville iaf.
Vad säger ni, är det lite vårigare/sommrigare!?
Sen så var det ju sjalen jag köpte med, den kommer från MQ!


Nä, nu ska jag ut med hunden igen. Skriver mer sen.

Love E

dagens!



Love E

lycka till tusen!

Heej och godmorgon alla!



Jag sitter nu i skolan och är överlycklig för Erika och Bea är tillbaks! Helt jävla underbart. Idag ska jag ju slinga håret så får väl ta en bild sen så får ni se hur det blir. Förra gången jag var där så blev jag jättenöjd med min slingning och hoppas på att bli det idag med. Men nu ska jag jobba vidare. 

Love E 


good night!

Nä, nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova lite. Imorgon blir det både tandläkare, skola och sen till frisören för att göra slingor i håret. Bilder på håret får jag väl lägga in imorgon men det blir när jag kommer hem.
Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min bok, jag har nämligen börjat läsa breaking dawn, eller så länge vi båda andas som den heter på svenska. Det är ju den fjärde boken i Twilight-serien och jag har redan läst alla på svenska så nu ville jag läsa den på engelska då den är några hundra sidor längre. Men nu måste jag hoppa ner i sängen, ju snabbare det bli imorgon ju snabbare får jag träffa Bea och Erika! =)

Sov gott alla, Love E


grey's anatomy!



Kollar på Grey's alldeles för mig själv. Hoppas er kväll är bättre än min.

Love E

lite bilder från idag!





Sorry för dåliga och lite suddiga bilder, men hittar fortfarande inte kamerasladden så tar kort med mobilen istället.

Nä, nu ska jag väl laga mat till mig själv. Hoppas ni har haft en bra dag!


Love E

dagens outfit!





Love E

I skolan!

Heej !


Just nu sitter jag i skolan, Har varit här sen 08.00 imorse men då hade vi yrkesmässa något man kunde skippat. Sen så hade vi 2 timmars håla så jag och Josse åkte in till stan och åt en macka. Sen så åkte Josse hem för hon var "sjuk" och jag åkte tillbaks till skolan där jag är nu. Snart så slutar denna lektion, helt onödig var den om man frågar mig. Sen så ska jag ju på UF men det är bara jag i mitt "företag" där så det blir nog att jag är där i typ en halvtimme och gör typ inget.

Och på tal om pingviner som jag säger ( är det bara jag som säger så då man ska plötsligt byta ämne!? ) så har Erika och Bea anlänt hem nu och är just nu på väg hem eller kanske till´och med hemma nu *lycka*. Men jag får inte träffa dem förens imorgon, snacka om att jag längtar tills dess.  Om ni inte har varit ifrån era bästa vänner i nästan 3 veckor så förstår ni nog inte hur jäkla ( ursäkta språket ) jobbigt det är, för mig var det som ett helvete där jag inte kunde ringa mina bästa vänner när det var som jobbigast inte ens skicka ett sms då man bara vill säga något som ingen annan ska göra. Jag trodde flera gånger jag skulle få nervsammanbrott eller panikångest för att jag inte kunde få prata med dem. Detta är bland det jobbigaste jag gjort och vill aldrig var med om det igen, iaf inte så länge.Men nu är de hemma och nu kommer allt blir perfekt, btw tjejer lunch eller något nästa vecka tillsammans!? det var ju så länge sen! 
Men nu ska vi stänga av här. Ha det bra alla så skriver jag mer sen.


Love E

Laguna beach!

just nu sitter jag och kollar på laguna beach , sen blir det dhw! =)



kamera sladden är borta !

Heej alla!


Sorry för dålig bloggning idag men jag har varit i skolan som vanligt sen fikade jag med min syster och pappa. Mysigt var det, sen så drog jag vidare till gymnastiken för att kolla på tjejerna. De körde väldigt bra och på lördag ska de tävla JSM och då hoppas jag på att befinna mig där ( bra att jag skrev för det påminnde mig att ringa Tildas föräldrar som jag förhoppningsvis ska åka med ner ). Jag vill så gärna se dem, det var så länge sedan jag så dem tävla.
Men nu måste jag se till att ringa och leta upp min sladd som är borta. Jag som tänkte slänga in en dagens och allt, jaja den dycker väl upp snart.

Love E

CSI

Heej!

Just nu sitter jag och kollar på CSI är grymt trött idag med men det kan nog bero på att jag somande typ vid två i natt. Jag vet inte vad det är men jag har problem med att somna på kvällarna och har haft det ett tag. Det är riktigt jobbigt men får hoppas att det släpper. Nä, nu ska jag springa ner här i pausen och äta en frukt. Skriver mer sen!


Love E 

underbara!



Heej, min syster är rätt så bra!

Det är från vänster : jag , lillasyster och Charlotte!

(L)

sista för denna dag!

Heej!

detta får mitt god natt-inlägg. Jag ska bara snabbt hoppa in i duschen sen ska jag hoppa ner i sängen och sova.
Imorgon är det skola som vanligt sen ska jag övningsköra, min mammas man Johan har inte velat göra det för han säger att han "strejkar" men imorgon ska vi faktisk övningsköra.
Nä, nu duschen se, sängen jag är jättetrött efter min dag idag.


Godnatt pussar! Love E

inte för att vara den men..



...jag är så j*vla trött på ditt spel.
Hur svårt är det för dig att förstå!?
Hur svårt är det för dig att hålla käft!?
hur svårt är det att för dig att bara sluta lägga dig i!?
Det är allt jag vill vet, hur svårt är det för dig att ens fatta något!?

jag är trött och vill bara sova...

nu är jag hemma och har precis ätit och fixat lite. Idag blev min jobb-dag hela 9 ½ timme lång för min kära syster kom inte när hon skulle. Men det gör inget för det betyder ju bara mer pengar till mig vilket kan eller nä kommer leda till mycket mer shopping =) I love shopping!
Just nu kollar jag lite på Tv men ska snart springa ner och skriva ut lite grejer till skolan så som mitt arbete och sen till svenskan. Skriver och lägger in lite mer bilder sen.


Jag i backen!

Love E

8 timmar senare!

Heej alla igen!

Jag sitter fortfarande på jobbet och har varit här i 8 timmar nu, snart kommer dock min syster och löser av mig. Det kommer bli skönt för 8 timmar i en kiosk är ganska länge. Som tur var har jag haft att göra idag då det varit tävling här men nu börjar det tunna ut lite. Sen så vill läsa igenom mitt idrottsarbete en gång till innan jag skriver ut det.
Men nu kommer det folk här igen, så tillbaks till jobbet!

Love E

på jobbet!

heej alla!

Just nu jobbar jag och har inte fått kunder än för det var tävling och startförbud innan den men snart så.
Tänkte bara skriva lite snabbt, jag har iaf nyss fixat mackor här och satt igång kaffe och plockat fram. För er som inte vet jobbar jag i en kiosk. Det är inte så kul att vänta men när kunderna börja komma så blir det kul.
Nä, nu ska jag plocka lite med godis och så. Ha en toppen dag alla!

Love E

.


he's the song in the car I keep singing, don't know why I do..


en sjukt seg fredagskväll!

usch fy och blä för denna fredagskväll, inget kul alls. Vi han inte ens sätta på en film, vi började se på singing bee sen somnade mina föräldrar i soffan. Så nu sitter jag här igen och ska snart krypa ner i sängen faktiskt och kolla på en film själv och skriva på mitt arbete. För konstigt nog så kan jag plugga vid den här tiden utan problem, men det är väl bra antar jag för då får jag väl klart mitt arbete snart. Inte för det är så mycket kvar, men sen kommer ju finslipningen på hela arbetet med. Nä, nu ska jag nog ta och sminka av mig också. Har precis hoppat i min pyjams =)


Jag är så het i min pyjamas, haha eller inte! men det gäller ju att bjuda på sig själv, eller vad sager ni!?

09-04-17!

Heej!


Här sitter jag mätt och belåten, idag blev det pizza. Inte min favorit men det funkar. Snart blir det nog film och sen så vet jag inte, jag är inte riktigt sugen på att hitta på något och jag är bara trött. Kanske ska skriva lite mer på mitt arbete med vi får se, hade ju varit skönt att få det klart så man slipper fixa det sista.
Men nu blir det film och mys med familjen!


Jag efter liften, dock så trillade alla mina vänner men de drog inte ner mig! x)

Love E - så när är tiden rätt!?

STÖTEN -09!!!

Nu lite bilder från stöten, kommer fler då jag fått från Charlotte och laddat in från mammas kamera!
Men här är några iaf! =)



Bilder från liften, jag var den ända som stod efter denna avgång!


Man är så HET i skidkläder!



Blandad mix från backen, då det hoppades och från restaurangen!

fredagens outfit!

Heeej!!

Då var det fredag igen och underbart väder och jag slutar 12! Något jag inte alltid gjort men nu så är det så fram tills sommarlovet, och det tycker jag är bra =)
Men nu för att jag varit dålig på att lägga in blder så slänger jag in en dagens!


Jeans Replay
Tröja H&M
Kavaj H&M
Smycken Efva Attling, H&M och Caleo!

städning!

Heej!

Nu sitter jag här och skriver på mitt idrottsarbete. Har inte så mycket kvar så det ska nog bli bra, Jag har iaf nyss städat hela mitt rum och då även dammat tvättat speglen och allt sånt. Känns ganska bra och mitt rum är helt perfekt nu =)
Städa i sig är väl inte så kul men efteråt då allt är fixat är det helt värt det.

Nu ska jag springa ner och ta en macka.
Love E

saknar, saknar, saknar!



OMG, vad jag saknar dessa tjejer!
Helt sjukt att jag klarat mig utan att prata med någon av dem!
Tur att jag har Josse annars hade jag nog bara suttit inne och fått lite lätt panik!
Jag är så glad att de kommer hem nästa vecka!
JAG ÄLSKAR ER TJEJOR!

Love E - jag saknar mina underbara vänner, två veckor + lite till är för länge utan er!

i skolan!

Just nu sitter jag i skolan och har precis börjat, vi väntar dock på resten av klassen då hälften av oss saknas. Fast nu börjar det rullar in folk så snart får vi nog börja jobba.
Idag fick jag en gladnyhet av en klasskompis som sa att jag nummera alltid kommer sluta 12 på fredagar, *överlycklig*!
Jag har ju alltid slutat 16.30 innan på fredagar med en härlig 3 timmars håla innan min sista lektion. Men nu när den sista inte längre komemr att finnas på fredagar av olika skäl, inte mig emot iaf. Så nu slutar jag 12 idag och imorgon! Helt plötsligt blev mitt schemma så mycket bättre och vilket ger mig bara 3 hålor i veckan. Innan var det fyra med den värsta imorgon så det är skönt.
Idag ska jag inte göra mer än att gå i skolan, kolla lite snabbt på stan och sen kanske ta en latte. =)
Men nu är det dags att börja jobba.

Love E - det börjar bli bra nu...

duktig idag!

Heeej!

Just nu sitter jag på lektion men vi slutar om 10 min och då ska jag cykla in till stan och ha körlektion.
Jag har nämligen varit duktig och cyklat till skolan idag =) det är nästan hela 1,5 mil så, dock så var det ganska kallt men det gick. Tror inte jag ska fortsätta cykla än för det var lite för kallt men när det är tillräckligt varmt på morgonen med så ska jag göra det. förra året då jag gjorde det så trodde mamma att jag bara skulle klara första dagen men jag höll ut i två månader tills sommarlovet började. Jag ska vara lika duktig i år hade jag tänkt.
Idag cyklade jag mest också för att jag skulle hinna till min körlektion som börjar 13.40 idag. Hade jag tagit bussen så hade jag blivit sen men nu hinner jag i tid eller borde iaf. Idag ska jag nog backa runt hörn, får väl hoppas det går bra.
Men nu ska jag stänga ner här.  Skriver mer när jag väl är hemma igen.

Love E

dålig bloggerska...

fy på mig alltså, jag har varit en usel bloggare sedan jag kom hem från stöten inte skrivit något alls. Men nu är det skärpning som gäller, imorgon är det dags för skola igen. Dock utan Bea och Erika men som tur är har jag Josse =)
Jag ska iaf snart ner och gå ut med felix en hund som vi passar för mammas mans föräldrar. Sen så är det dags att laga mat, och idag blev min dag att laga mat. Det blir pasta sallad med varm kycklingfilé till det.



Love E

bloggning från stöten!

Heej alla!


Just nu sitter jag i soffa och väntar på att en av i mina kusiner ska hämta oss. Vi ska nämligen ut och äta ikväll =)

Lite mysigt, hittills har denna resan varit helt underbar, vädret är underbart, backarna är perfekta och blandade och jag har förbättrat min teknik på snowboarding jättemycket *stolt*. Så nu hänger jag med alla andra i backarna också.
Men nu ska vi gå, får skriva mer när jag kommer hem till Halmstad igen!

Love E - mina vänner åkte idag, saknar er"!!!!

dags för lite sömn innan resan!

Heej igen!


Nu är det dags för mig att sova. Imorgon ska jag upp vid halv fem och bilen åka vid fem. Kommer bli jobbigt att gå upp så tidigt men jag kan klara det. Har inte problem med tidiga tider så. Och sen så går det för jag ska köra lite, inte i början men efter ett tag så jag får köra typ 2 eller 3 timmar och öva lite på min körning. Men imorgon åker jag som sagt till sälen men är inte säker än om min dator ska få följa med eller inte. Annars så kommer det kasnke bli något mobil inlägg eller så, måste bara fixa det men jag vet inte om jag hinner. Ni märker nog hur det blir. Annars är jag tillbaks på fredag. =)

Nu när jag ändå är inne på att åka iväg så träffade jag Bea för ssta gången idag innan hon åker iväg- Igår skrev jag ju om Erika som åker tillsammans med Bea och deras tränibgsgrupp till USA. Jag hade gärna följt med, lägnge sedan man var i USA nu. Sen så kommer jag sakna mina tjejor jättemycket. Vad ska man göra om man inte kan ringa sin bästa vän  på 3 veckor då man behöver prata. För jag kommer inte träffa min bäta vän på ca: eller ja det är typ 3 veckor. Jag förstår inte hur jag ska överleva, men jag måste. Säger bara till dig Erika, london!?, gbg! och sommaren -09 med resten av BJEE kommer bli bäst för att du finns!!!  Nä, nu är det dags för mig att sova.



Love E - se upp i backen och på vägen imorgon då!


packa, duscha och städa!

Heej bloggen och alla!

Idag har det varit grymt dåligt med bloggning fårn min sida men det är för att jag varit iväg med mitt UF-företag hela dagen. Sen när jag kom hem efter det så var jag utelåst och fick vänta lite på familjen sen har jag bara packat och fixat. Nu ska jag bara städa lite till sen så är jag klar.
Idag blir det att hoppa i säng tidigt då jag ska åka till sälen klockan 5 imorgon!! Vet inte om jag kommer blogga däifrån men hopppas på att det blir lite bloggning kanske. Nu måste jag verkligen städa lite.

Love E

Fredag!

Heej!

Just nu sitter jag hos en kompis med lite trevligt folk. Ikväll blir det lite chill bara, men det är najs som man säger =)
Just det, innan så sa jag hejdå till min bästa kompis ever för vi kommr inte ses på 3 HELA veckor. För hon åker till USa på onsdag på träningsläger och jag åker på söndag till sälen och imorgon går det inte heller att träffas för hon ska tävla.
Jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan min bästa vän i hela tre veckor. Bea ska ju med åka men henne träffar jag både idag och imorgon så henne kan jag umgås lite mer och säga hejdå till lite senare. Myspys på det!
Nä, nu ska jag inte vara tråkig och sitta vid datorn mer!



Love E - desa bilderna bjuder vi på!

lunch hemma idag!

Heej, just nu sitter jag hemma och har precis ätit lite lunch. Ska snart tillbaks mot skolan för jag sluat halv fem idag men vi slutade en lektion tidigare så jag han hem och äta. Så himla skönt att slippa skolans äckliga mat och få i sig ätbar mat. Om tio minuter ska jag åka till skolan igen men först ska jag hämta ut min mobilsom ska vara färdiglagad nu, hoppas verkligen den fungerar nu. Sen så ska jag nog köpa en frapino med och njuta av den medans jag går från stan till skolan i detta härliga väder. Så nu måste jag springa ner och fixa lite innan jag åker igen.

Love E

nu är det äntligen vår!

Heej !


Nu är jag hemma och har precis ätit lite. Var ute med mamma innan och spelade lite golf och sen när vi kom hemm så var det min tur att laga mat idag. Det blev en pasta sallad med kyckling (den var varm). Riktigt gott var det, och det tyckte hela familjen också =) Nu ska jag snart hoppa in i duschen snabbt och sen ska jag inte göra så mycket mer ikväll mer än att packa till imorgon då jag direkt efter skolan ska med Bea hem för senare på kvällen blir det festligheter =)
Det ser jag fram emot.

Men måste nämna hur underbart vädret var idag, det blev så att jag Josse och Bea köpte lite mat eller inte Bea för hon åt glass och satte oss på torget och bara njöt! Helt underbart, nu måste det bara hålla i sig så sommaren kan komma snabbt. Men nu är det dags för duschen.



Love E

körlektion!

Heej !


Just nu sitter jag på min information och layout lektion men den är snart slut och då har vi en lektion till sen så är det slut för dagen. Jag hade ju körlektion och den gick bra trots att jag var så nervös. Min körskole lärare Åke var riktigt rolig och jag tror att det kommer att gå finfnint med mitt körkort nu, eller hoppas det iaf. Jag bokade även in två lektioner till men upptäckte nu att jag har frisör tid en av lektionerna så nu måste jag boka om den. Det har varit svårt för mig att få min frisörtid så byter hellre körlektionen för denna gång. Men det fann samma tid veckan efter så den får jag väl ta. Får fixa det efter skolan så jag slipper krångla och glömma bort att lösa det sen.
Men nu hinner jag inte skriva mer, vi ska gå igenom lite inför våran redovisning som vi ska ha lektionen efter.


Love E

lite nervös...

Heej!

nu sitter jag här sista gången för denna dag. Ska snart hoppa ner i sängen och läsa lite.
Imorgon blir det uppstigning ganska tidigt p.g.a. att jag ska ha min första körlektionen imorgon och den börjar klockan åtta. Börjar bli lite nervös just för att det är min första men hoppas att det går bra.
Nä, dags för sängen. Sov gott alla!


sommar, JA TACK!

Love E - he's the song in the car I kepp singing,don't know why I do...

solen skiner utanför fönstret

Heej !



Det är helt underbart att solen skiner utanför fönstret, det är dock lite tråkigt att jag sitter inne på lektion och har en hel kvar som börjar om någon minut. Som tur är den i samma sal så jag behöver inte flytta på mig =)
Efter skolan ska jag nog bara hem och fixa eller kanske ta en latte i solen och njuta lite. Det gälelr ju att ta vara på den så länge den är frame.

Love E


RSS 2.0