klubbor =)

Heej!

Nu sitter jag här och äter på min klubba som jag fick av Kim, men ska snart sova. Helgen har varit mycket bra som alltid när Kim är här. I fredags blevdet middag med föräldrarna och med syrran och hennes pojkvän. Sen blev det film och mys. V i sov ganska länge på lördag sen blev det sola lite och njuta av vädret innan vi blev upphämtade av min moster. Tillsammans med med moster M och mona , Jonte och Kim blev det minigolf och mat på Punch.
Jag vann minigolfen, såklart. Sen så åt vi och då blev det pizza. Mums, efter det tog vi en liten sväng sen gick jag och Kim på bio. Det blev änglar och demoner, en mycket bra film. Sen så missade vi en buss och gick en bit sen så åkte vi hem. Vi somnade typ både ifrån filmen oc vakande mycket sent idag. Sen så var jag tvungen att åka och jobba. Riktigt jobbigt att åka ifrån honom, längtar tills sommaren då han är här varje dag typ. Men jobb är ju pengar så, och jag vill ju shoppa och ha kul så det är ett måste.Nä, nu ska jag sova, är sjukt trött.

ps. grattis mamma på morsdag!


xoxo

I väntan på Kim!

Heeej!

Väldigt dålig uppdatering på sistonde, men är inne på sista "racet" i skolan så har prioriterat den lite. Åkte iaf till skolan idag och fixade med en presentation sen så blev det prov i FeB, vet inte hur det gick men hoppas på det bästa. Sen så åkte vi in till stan och höll ett litet föredrag på Rotary om hur det gått för vårt företag under året.
Sen så blev detta titta lite på "sture på stan", sen kom äntligen pappa och jag fick mina skor. Det är lite längre klack än på mina andra men jag ska nog klara av att gå i dem. Helt underbara är de iaf och jag är så nöjd. Sen har jag även hittat lite andra saker, får se om det blir inköp när lönen har kommit in på kortet.
Nä, nu ska jag hjälpa till lite mer med maten, inte så långt kvar tills det blir mat och tills Kim är här!


Mina skor!!!

xoxo

En liten annorlunda outfit!


En liten annorlunda outfit, då detta blev min outfit till golfrundan med pappa. Gick då sådär men är ändå nöjd.
Sen när man kommer hem så får man åka till syrran och hjälpa henne med hennes helvete till häst som nu troligtvis ska säljas. Hemskt att se henne så ledsen så man gör vad man kan.
Men nu blir det lite mer plugg.
Men pappa gav mig en glad nyhet, skorna blir mina imorgon!

(klicka för större bild)

xoxo

vill ha, ha, ha!



Dessa vill jag så gärna ha, förhoppningsvis blir de mina imorgon!
*hoppas, hoppas, hopppas*


xoxo

yttligare en blogg!

Heej!

Jag har nu skaffat mig en till blogg,kommer ha kvar denna men den nya kommer beskriva och berätta om en sida som aldrig visats här. Hoppas ni klickar er in där och verkligen inte dömer när ni läser.
För att komma till min andra blogg tryck här!

xoxo evve

Mina nya klänning!



Den är helt underbar. Passar till en dag på stan och en härlig fest-kväll.
Allt handlar om vad jag tar till.


xoxo

tack josse!

Taack Josse för allt på senaste tiden!
Du har verkligen hjälpt mig!



xoxo evvepevve

Blev en runda på stan med mamma!

Heej!

idag är det dålig uppdatering. Blev först skola som vanligt sen blev det hem och lite plugg och efter det och sen så åkte jag med mamma in till stan. Jag fick med mig en klänning hem och ett par nya hörlurar då alla mina har gått sönder. Får slånga in bild sen för nu blir de mat och mys med familjen.
Dagen idag har varit lite upp och ner och jag är inte på topp just nu vilket gör att det blur lite dålig bloggning. Men efter regn kommer solsken och då kommer dat att märkas. Hoppas det är snart bara.

xoxo E

empty...

jag känner mig så tom när det inte är du och jag!
det känns som du saktar försvinner bort och det gör ont i mig.
det är som om du inte vill mer.
det känns som om att forever and ever svalnar sakta.
jag vill inte förlora detta, jag vill inte förlora dig.
du är underbar, mitt allt, jag klarar mig inte utan dig.
jag vet inte vad som är fel, kanske inte du heller,
men när ska vi ta tag i detta och bli vi igen.
när ger vi oss den tiden?
nu går det tydligen inte, så när finns det tid eller har vi ingen mer tid tillsammans?
säg mig, ska det sluta såhär?
ska det sluta med att vi föll från toppen till botten?


xoxo - älskling ,jag saknar dig!


hatt-fnatt!


Min nya hatt! I love it love it love it!
Ska köpa en likdan i ljus när jag hittar den i min storlek!

xoxo

Time to tell the truth...



Det känns så konstigt att bara skriva K i alla mina inlägg numera. Så nu skriver jag bara ut allt, för det känns så jävla bra.
K är egentligen en "kod" för Kim som han heter. Han är helt underbar och så, han bor inte i Halmstad som jag utan i Grimsås där jag för någon vecka sen.
Orkar inte skriva K för ibland finns det folk som undrar så lika bra att säga det, Kim   09-05-17!!

För att se en bild på honom, klicka här för att komma in på hans blogg!
(ja, han har en blogg! Love it! )



 

xoxo


min helg!

Heej!

Väldigt dålig uppdatering i helgen men jag har haft en hel annan del för mig. I onsdags kom K ner och då blev det bara lite mys och sen så blev det sova för vår del. På torsdagen gjorde vi ett stop hos min pappa för att fira min halvbror Krille som blev hela 22 år. Grattis till dig ( här blir det ju i efterskott ). Efter det så hämtade K sina grejer och tog hem allt till mig, sen så hände det en liten grej som jag inte skriva om av lite olika skäl, men de som ska veta vet. Det var iaf väldigt läskigt och jag fick en lätt chock.
Sen så blev det fredag och då blev det en massa mys med fika i stan och lite mera. På kvällen kom mina tjejeor hit och sen kom det lite mer folk och det blev som det blev. Trots allt så var det en okej kväll.
Lika kul var det inte att vakna upp dagen efter men K var ju här och då blir allt bra. Du lyser upp min dag ska du veta =) Vi gjorde inte så mycket denna lördag, vi var ganska trötta men hann med en lunch med föräldrarna, inte mina utan K.
Sen så i lördags natt cyklade jag hem K och sen blev det sängen för det blev jobb idag från 8 till 14. Nu har iaf K åkt hem och jag saknar han något enormt. Men som tur är kommer han ner till helgen, något han först inte skulle göra men nu ska han det =) Tur för jag vet inte hur jag skulle kunna klara två veckor utan han just nu..
Jajajaj, nu blev det väldigt mycket om K. Nä, nu blev det mys med mamma och min syster,


xoxo

Torsdag!

Heej!


Gårdagen var väl helt okej, klassens-dag ganska meningslös, men sen så var det golf med pappa. Gick helt okej, fast pappa slog mig men nästa gång får han passa sig, för så långt ifrån var jag inte, Efter det så fick jag hem och städa sen kom K hit. Det blev att laga mat och sen film och kolla på Grey's. Sen så somnade jag för jag var så grymt trött.

Nu sitter jag iaf här och skriver medans K sitter och spelar mitt emot och tycker jag är lite tråkig här. Vi har precis ätit frukost och ska snart fixa oss för att hitta på något. Vad vet jag inte än, ikväll blir det iaf hem till pappa och fira min halvbror Krille som fyller år idag! Sen så blir det säkert lite filmmys ikväll med, eller något annat. Får se vad kvällen och dagen bjuder på. Nä, nu ska jag börja fixa mig här.

Love E


dags för klassens-dag!

Heej alla!



Nu ska jag bara ut med chivas sen är det väl dags att dra sig mot tylösand där vi ska grilla och spela kubb med klassen. Kanske inte det roligaste men det går väl. Efter det så ska jag hem, packa en väska med lite kläder och hoppa i golfkläderna ( ja, jag spelar golf ). Då blir det 9 hål med pappa, sen så åker jag med hem till han byter om och åker in till stan för att se modevisningen på sture där anna har gjort kläder och där emma, linn och tilda ska gå modeller. Känns som ett måste att se, jag vill verkligen se den så det får det bli. Sen så blir det hem och då får jag nog lite sällskap här hemma. Dagen blir nog ganska bra! Nä, nu har Chivas väntat länge nog.

Love E


Dagens!



Sen så måste jag bara vis hur stora min jeans har blivit bara för man gått ner ett kilo eller två, typ hemskt. Så nu sitter bara min gamla jeans som börjar bli förkorta bra och det suger.
(klicka för att få större, det går att dra ut större och det är det värsta)


Love E

jävla migrän!

Jag hatar migrän, är jag satt på min sista lektion idag så blev allt suddigt på ena ögat och jag så typ inget, sen när jag står och väntar på min mamma i stan så kommer huvudvärken och det är riktigt hemskt. Så jag får ta två alvedon och sen så sover jag i typ 3 timmar. Har aldrig mått så dåligt av huvudvärk, men mamma säger att jag troligtvis lider av tonårsmigrän som även hin hade när hon var liten. Så jäkla hemskt var det, nu är det väl bara att ha med sig en massa extra tabletter varje dag så när jag märker att det kommer så får man väl proppa i sig dem. Jag är inte mycket för att ta tabletter men när det blir såhär är det värt att proppa i sig dem.
Nä, nu börjar DHW. Skriver mer sen och slänger in dagens som jag fixade innan.

Love E

Tisdag!

Det blev ingen dagens, bilderna är tagna men jag måste måla naglarna så det får bli en dagens när jag kommer hem. Men jag hinner lägga in en bild på hur jag gjorde med håret, inte så speciellt men lite kul med en blomma sådär mitt i veckan =) Nä, nu ska jag snart gå till bussen!



Love E

God morgon!

Heeej alla!


Denna morgon är riktigt bra tycker jag, jag gikc upp vid typ halv åtta för att duscha så håret hinner torka med. Mitt hår tar typ lång tid att torka, men jag har hunnit med en massa annat också så det är bara bra. Om en timme går bussen så jag ska nog sminka mig nu sen så blir det lite fix med håret och hinner jag så slänger jag in en dagens med. Men det hinner jag nog, men först ska jag ut med Chivas, han har lagt sig på mina fötter och har legat här sen jag satte mig vid datorn. Tror han är lite rädd att jag ska glömma honom, vilket aldrig har hänt. Nä, nu får det bli en liten promenad med Chivas.

Love E

Livet leker och jag mår så bra så!

Heej!


Igår kom jag hem men var så trött så jag orkade inte skriva något. Men min helg har varit toppen, och jag har haft så kul. Grimsås är inte så stort och det finns inte så mycket att göra men med rätt sällskap blir det perfekt vart man än är. Tack så mycket, och du vet vem du är om du läser detta. Jag vet inte vad mer jag ska skriva utan att skriva för mycket så det får räcka med att jag har haft en toppen helg.

Idag var det skola trots att jag börjar känna mig sjuk  så gick det bra. Efter skolan idag så var det körlektion och den gick jättebra, det börjar verkligen gå framåt och körkortet ser ut att komma runt min 18-års dag. Hoppas verkligen det håller hela vägen nu. Sen så blev det hem, läsa tidningen och sitta och skämta med Johan på altanen. Riktigt kul när vi två kommer igång och skömtar och skojar med varandra. Ingen som fattar nu men är man där så blir det för bra bara.
Nä, nu blir det lite tv sen sista på ett arbete.

Puss på er alla!! - livet leker och livet är bra!

.

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back



Love E

Dagens!




Love E

so what!?

Heej!


Just nu sitter jag i en datorsal på skolan och har engelska. Fast egentligen gör vi inget för det är lite grupper som har nationella muntligt så jag mer bara sitter här. Idag fick jag ju som sagt sovmorgon och började 11, så himla härligt. Så får det gäna vara oftare. Idag slutar jag vid tre och sen så ska jag hem och övningsköra lite. Har ju lektion på måndag och är ju inte hemma i helgen så behöver öva lite innan jag ska ha lektionen. Sen så måste jag plugga då jag nog inte kommer göra något mer i helgen eller inte ens ha en dator med mig där allt finns. Sen måste jag laga mat för mamma är inte hemma och det är nog min tur att laga mat idag. Eller jag kan ju lika gärna göra det så har jag gjort mitt för veckan.
 Skriver mer sen och lägger in en dagens.

Love E

Ingen italienska imorgon!

Heej!

Nu sitter jag här och kollar DHW, snart blir det en dusch och sen lite mer plugg. Idag har det varit en lång dag med nationelltprov och sen håla och lite så. Sen var det bara hem och ut igen för en runda golf med mamma. Det gick ganska bra och vi hade kul som vanligt. Sen så blev det plugg och det är nästa klart.

Imorgon blir det skola som vanlig men sovmorgon för vi har ingen italienska imorgon, *lycka till tusen*.
Så imorgon börjr jag 11 istället för åtta. Härligt, sen imorgon blir det kanske ett inköp om jag får fatt i Bea.
Sen så händer inte så mycket mer. Nu börjar DHW igen.

Love E

NpMaB - avklarat!

Jaa, efter att ha fyra timmar på sig att skriva nationellt i matte så är det äntligen avklarat. Jag satt bara i två och en halvtimme och kände väl mig hyffsad nöjd när jag gick därifrån. Nu är det iaf avklarat och borta ur världen. Just nu har jag håla fram till 13.00 och det är så segt. Men vi skriver på ett arbete som smart ska vara klart. Lika bra att få det gjort, nä u blir det jobba så jag slipper göra det hemma i veckan.

Love E

det känns så rätt men ändå blir det så fel....


Åter slutet på en underbar helg!

Heej!


Jag suger just nu på att blogga, men har haft så många roliga och underbara stunder så har helt enkelt bara inte velat sitta vid datorn. I fredags var det tjejkväll med miggad och teater. Jättemysigt och kul, en massa tjejer men Bea, Josse, Erika och jag var väl knäppa som vanligt. Efter teatern åkte jag direkt hem och fick lite sällskap. Sen på lördag blev det mys och lunch på stan och sen middag hemma hos pappa och hann även med en promenad genom stan. Sen blev det hem, och lite så. Idag söndag så har jag inte gjort så mycket mer än att bara tagit det lugnt och sen jobbat.
Måste bara säga att livet är underbart just nu och att att jag mår hur bra som helst.


happy, happy, happy!
Love E

Tjejkväll ikväll!

Heej!


Jag är nu nästan helt klar, väntar bara på att naglarna ska torka. Ikväll blir det ett stort tjejgäng som drar in till Harry's och äter sedan blir det Jack the ripper på Halmstads teater. Kommer bli mycket trevligt hoppar jag, det är många av Josses kompisar som kommer så det ska bli kul att få träffa alla. Men nu slänger jag in en kvällens innan jag åker!



Love E

information och layout!

Heej!


Just nu sitter jag på information och layout lektionen men den är snart slut. Sen så blir det företagsekonomi och sedan slutar vi för dagen. Efter skolan idag blir det att leta efter en klänning till mig med Erika och Bea. Hoppas jag hittar någon, för jag känner att jag har lite panik på klädfronten just nu. Men jag får se vad det blir, lägger väl in en bild om jag hittar en klänning eller en tunika kanske.
Nä, nu ska jag jobba vidare. Är inte så mycket kvar på lektionen.

Love E

Grey's nästa!

Nu blir det att kolla på Grey's!



Love E

Dagens outfit!

Nu när jag ändå är i farten så kan jag ju passa på att slänga in en dagens outfit med!




Love E

hann med lite shopping!



Ett sött litet pjamaslinne !

panik!

OMG, började nyss min sista och vi ska skriva en årsredovisning men nu är det så många gånger som går bort så nu kommer vi få jobba röven av oss hemma. Det var inte så kul, just nu när jag äntligen kände att jag hade ett par veckor utan plugg mer än till matte nationella där jag inte kan göra mer än att repetera. Men nu måste jag verkligen jobba här.

Love E

@ school

Heej!

Just nu sitter jag i skolan och gör typ inget. Vi ska ha information och layout nu. Efter skolan ska jag göra ett lite inköp på stan och även leta efter något att ha på mig på fredag. Älskar att ha en ursäkt för att shoppa, då känns det inte lika illa somm att shoppa bara för att jag måste måste shoppa. Men nu börjar vi.

Love E - it's moving fast...

nyduschad

Nu är jag nyduschad och sitter i sängen och kollar på OC. Det var länge sedan jag så det så det är grymt bra.
Imorgon blir det skola som vanligt sen kanske lite shopping och sen så lite plugg ska jag väl hinna med också. Sen får vi se vad morgondagen bjuder på. Hoppas den går snabbt iaf för jag längtar till helgen och allt kul som den ska innehålla. Nä, nu ska jag fortsätta kolla sen blir det sängen, tidigt men behövligt för mig.

Love E - I'm amazed by you...

..

http://www.youtube.com/watch?v=jUw9LTCtR0g

En ny underbar låt från OC!

Love E

hemma igen..

Heeej

Det blev ingen debatt idag på svenskan, det var den andra gruppen som fick börja och vi hann inte. Så vi ska ha vår på måndag morgon, vilket är bra för då hinner man ju förbereda sig lite mer. Efter skolan idag bokade jag om min körlektion, vilket känns bra då jag inte övat på något tills imorgon. Så det var mest skänt att slippa den, sen när jag kom hem och gick igenom mina mejl så fick jag reda på att vilken dag som helst kommer min lön vilket betyder shopping shopping shopping =) Får se om den kommer imorgon eller dagen efter, men gud så skönt med extra pengar. Nä, nu ska jag städa mitt rum sen så ska jag kolla OC. Så länge sedan jag så det så nu är det dags igen.

Love E

dagens outfit!


Här är dagens outit, blir nog en enkel svart kofta till detta och ett par enkla skor. Snart är det dags att gå till bussen. Blir mer bloggning när jag kommer hem, hinner nog inte sätta mig vid en dator i skolan.
Ha en toppen dag!

Love E

pannkakor =)

Just nu sitter jag äter pannkakor, riktigt mumsigt. Snart blir det duschen för min del, sen så ska jag sova. Men innan jag somnar måste jag hänga in alla kläder, för jag var ju så smart och tänkte fixa i garderoben och la alla kläder på sängen. Men just idag har jag ingen lust så får väl hänga in allt och fixa med det en annan dag.
Nä, nu blir det dusch och säng, jag är jättetrött idag och vill ha mina timmars sömn.
Får bli mer bloggande imorgon.


bild från stöten-09!

Love E

Nya underbaringar!



Dessa blev mina i slutet av förra veckan, så himla underbar är de!
Bilderna gör de ingen rättvisa, men de är tagna med mobilkamera så kanske inte är så konstigt. Får bli en bättre bild då jag hittar kamersladden. Den har varit borta länge nu, jag saknar den och min kameraladdare.

Love E

Usch....

Ibland  är jag ju bara världens sämsta bloggerska, som denna helgen tillexempel har ju verkligen inte bloggat något. Men jag har däremot haft en toppen helg. Valborg blev väl inte som planerad men den gjorde resten av helgen ganska bra. Fredagen var väl som den var och lördagen så med. Så trots allt så har jag haft ett par toppen dagar denna helg. Sen så var det söndag och då blev det jobb, ovningskörning och sen middag hos pappa med alla. Med alla menas jag, pappa, ann, matte, krille och frida. Vilket betyder att alla i familjen just nu befinner sig hemma eller iaf i Halmstad. Det var mysigt då vi inte setts åp typ några månader iaf har jag ju inte träffat Krille och Matte så mycket ör de har varit iväg på jobb och resor. Sen så blev det hem och jag hoppade ner i sängen genast typ vid halv tio! Tidigt för att vara mig, men sen så blev det en massa sms:ande med en massa så jag somnade inte förens elva, fast det är tidigt för att vara mig.
Och imorse så låg jag lite för långe i sängen men kom iväg iaf och nu sitter jag i skolan på svenskan men jag är typ klar inför imorgon så det känns bra så nu sitter jag bara här. Men nu ska vi gå igenom argument med mera.

Love E - det vänder nu!

RSS 2.0