Äntligen lov!

Och visst är det ett efterlängat lov. Men mindre kul är det att börja lovet sjuk som jag är.
Och imorgon har vi en stor fest för att fira att mamma och Johan har varit gifta i ett år ( men den dagen är idag så det blir en dag försent ) och sen för att båda två fyller 45 i år. Så jag hoppas att jag kan vara med lite iaf.
Men nu sitter jag här och kollar lite på TV. Men ska snart gå och se på ett inspelat avsnitt av Grey's och sen hoppa ner i sängen och kolla på the Hills.

Så nu bara för att jag är sjuk så har jag panik, för idag hade jag tänlt att köpa mina sista julklappar men det blir inte förens på måndag så jag är lite lätt panikslagen men det får gå.
Men nu ska jag kolla klart filmen.

Puss på er

Snart, snart, snart är det lov!

Hej bloggen!

Sorry, för dålig uppdatering men det ska bli bättring. Jag ska ta mig i kragen och börja blogga som innan,lovar!
Men nu till det jag verkligen skulle skriva, det är ju inte många dagar kvar i skolan nu men ändå så har jag ett prov kvar och det provet är dagen innan vi slutar. Vilket betyder på onsdag. Sen idag så hade jag ett prov i matte. Det var svårt men jag hoppas ändå att det gick bra.
Men just det, imorgon kommer det bli kul, det är ju dock skola som vanligt kanske inte det roligaste. Men sen så ska jag träffa min gympa grupp så ska vi äta på Harry's (eller hur det nu stavas) sen ska vi gå hem till Pål och Anna ( våra tränare ) och ha julklapssleken. Kul och mycket mysigt. Detta blir då våran julavslutning eller som vi säger våran fuck off.
Men nu hinner jag tyvärr inte skriva mer för jag ska fixa mitt rum lite, plugga lite och ta en liten snabb dusch.

Puss på er

Hej stipendie för Candela!

Heeej bloggen!

Ja, precis som det står i rubriken så fick vi ett stipendie idag.
Där vi trodde vi skulle gå på en tråkig föreläsning så gick vi in i ett rum där det stod smörgåstårta och dricka och vi tänkte vad fan är detta. Och helt plötsligt börjar rektorn tala och börjar med mitt företag Candel. UF och då tänker jag har vi gjort något fel eller ska hon nämna alla. Men nej hon pratade om mitt företag för att vi hade fått ett stipendie. Det var på 1000 kr, inte så mycket. Men iaf lite och pengarna är ju inte det viktigaste utan att vi fick det känns ju grymt bra. Det ger ju en liten kick att kämpa ännu mer. Och klart ska vi göra det. För inu är jag precis hemkommen från min moster där det var julfika och lite försäljning av mina grejer. Och ja vi sålde två och fick upp sju beställningar.
Så nu är det dags för oss att tillverka igen för innan nästa veckas slut ska vi ha gjort ungefär 15 st som redan är beställda sen måste vi ju ha lite beredskap ifall det är fler som vill köpa. Men nu ska jag hoppa i sängen och få förhopnningsvis minst 8 timmars sömn för i natt så sov jag inte mer än 4 timmar och det klarar inte jag. För jag blir tjurig och trött så nu ska det bli ändring på det,


Hej jag diggar min mössa som jag hittade hos pappa som de skulle slänga, men då sa jag nej och tog den!

Puss på er

seg,seg,seg!!

Heej bloggen!

Idag har jag inte tränat pga min fot. Men den är iaf på bättringsvägen så lite positivt är något iaf.
Nu sitter jag här och ska snabbt hoppa in i duschen sen ner i sängen för det är sovdags snart. Ska ju trots allt klockan sex imorgon och då vill jag iaf ha sovit lite mer än 6 timmar så hoppas det går.
Men jag är glad för det är inte så mycket i skolan nu och snart är det jullov. Vilket betyder en massa skoj!
Men just det, duscha var det nu ^^

puss på er - you don't understand, you don't care how it hurts..

Äntligen!!

Nu har äntligen bilderna kommit in på min dator!  Jag vet lite efter, men bättre sent än aldrig!! Så nu ska jag berätta lite om vår helt underbara Stockholms resa.
Vi lämnade ju Halmstad klockan nio på torsdagsoch åkte först tåg ner till Lund där vi fick sita och vänta en timme men då passade vi på att äta lite innan vi steg på de sista tåget som skulle ta oss till Stockholm.

( vi underhöll varandram medans vi väntade på tåget i Lund )
Vi kom fram i Stockholm ca halv sex på morgonen, då trodde vi att vi skulle behöva sätta oss på tunnelbanan men vi hade lite tur för Beas mormor hade ställt klockan en timme fel så de hade kört för att hämta oss och det klagade ju inte vi på. För det gjorde ju att vi kom fram till dem snabbare. Väl frame blev det att vi la oss och sov  i typ två timmar. Men de knappa timmarna var väl behövda. Sen fixade vi oss och tog tunnelbanan in till stan där vi började vår shoppinghelg =)
Där åt vi på Burger King, vi köpte lite väl mycket mat så Erika fick idé att ge den hamburgaren som blev över till någon hemlös. Detta ser ni på en av bilderna här nedanför ( alla bilder är klickbara så man kan få dem större )

Efter en lång dag på stan så var det hem och fixa sig innan Lones 18-års fest.




( Ovan: Bea och Lone härlig bild tycker jag!! )



På Lones fest var det trevligt folk och vi hade mycket kul. Vi var väl hemma vid tre den natten eller något sånt.
Sen dagen efter begav vi oss åter igen ut på stan där det blev ännu mer shopping . Efetr ännu en lång dag på stan så åkte vi hem bytte om lite åkte till Medborgarplatsen och åt på Pizza Hut och kollade bio. Vi kollad på Burn after reading som jag tycket var riktigt dålig. Men det var mysigt med en sån kväll så att filmen var dålig spelade ingen roll och pizzan var jättegod. Efter det åkte vi hem, la oss och kollade lite tv innan vi somnade...

Sen så var det ju söndag och dags att att åka hem  =(  Men vi hann ändå med en snabb runda på stan innan vi fick skjuts av Beas morfar till tågstationen där vi köpte Burger King mat och lite godis för den ganska långa resan hem.
Sen satte vi oss på tåget som tod oss till Nässjö där vi fick byta tåg mot Halmstad. På resan hem så hade vi så kul och film kommer här nere snart. Fatta jag knäckte mig när vi kollade på enna. Okej att tanterna brevid kollade lite snett när vi skrattade som galningar men vi hade så grymt kul så vi kunde inte bara sluta skratta. Bilder och filmer från detta kommer alldeles starx. Sen vä hemma i Halmstad stod min mamma och väntade på oss och körde oss hem. Sen blev det rakt ner i sängen för det var ju skola som vanligt dagen efter.
Nu de sista bilderna och filmen ( hoppas den går att se )


Update: filmen gick inte att lägga in så den kommer senare. Annars får ni länken till den på youtube när den kommer in där.

Puss på er - som de säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Packa, sova, skriva arbete!

Heej!!

Nu sitter jag är nyduschad och ska snart packa allt som jag ska ha med mig imorgon till Helsingborg. Och för de som inte vet vad jag ska göra imorgon så ska jag åka ner till Helsingborg och tävla JSM med mina favorit tjejer.
Tycker bara så synd om Anna som inte kan vara med för hon skadade foten i tisdags på träningen och det rent ut sagt sög. Men som sagt, packa var det så vi hörs sen när väskan är packad och jag helt klar.


Såhär glad var jag när jag gick till bussen innan träningen!

Puss på er - Apparently it was all waste of time...

Onsdag åter igen!

Hej bloggen!

Nu är det onsdag åter igen och jag är sjukt trött redan. Jag ska snart gå ner och gå ut med hundarana sen ska jag laga pannkakorna som vi ska äta ikväll =) *mums* säger jag bra.
Och så måste jag plugga lite med. Är ju inte hemma i helegn för jag ska tävla JSM med mina underbaratjejer.
Och en tanke till Anna som skadade foten igår på träningen och som nu kanske inte kan vara med på tvälningen och det suger :(  Så himmla tråkigt att någon ska skada sig och speciellt såhär innan träning.

Och på tal om pingviner, jag blev medlem på gratismode.se idag och det tycker jag ni med ska göra. Det skadar ju inte, för när du samlat tillräckligt med poäng så får du ett presentkort och det säger man jun inte nej till.
Men nu ska jag gå.

Puss på er

RSS 2.0