Äntligen!!

Nu har äntligen bilderna kommit in på min dator!  Jag vet lite efter, men bättre sent än aldrig!! Så nu ska jag berätta lite om vår helt underbara Stockholms resa.
Vi lämnade ju Halmstad klockan nio på torsdagsoch åkte först tåg ner till Lund där vi fick sita och vänta en timme men då passade vi på att äta lite innan vi steg på de sista tåget som skulle ta oss till Stockholm.

( vi underhöll varandram medans vi väntade på tåget i Lund )
Vi kom fram i Stockholm ca halv sex på morgonen, då trodde vi att vi skulle behöva sätta oss på tunnelbanan men vi hade lite tur för Beas mormor hade ställt klockan en timme fel så de hade kört för att hämta oss och det klagade ju inte vi på. För det gjorde ju att vi kom fram till dem snabbare. Väl frame blev det att vi la oss och sov  i typ två timmar. Men de knappa timmarna var väl behövda. Sen fixade vi oss och tog tunnelbanan in till stan där vi började vår shoppinghelg =)
Där åt vi på Burger King, vi köpte lite väl mycket mat så Erika fick idé att ge den hamburgaren som blev över till någon hemlös. Detta ser ni på en av bilderna här nedanför ( alla bilder är klickbara så man kan få dem större )

Efter en lång dag på stan så var det hem och fixa sig innan Lones 18-års fest.




( Ovan: Bea och Lone härlig bild tycker jag!! )



På Lones fest var det trevligt folk och vi hade mycket kul. Vi var väl hemma vid tre den natten eller något sånt.
Sen dagen efter begav vi oss åter igen ut på stan där det blev ännu mer shopping . Efetr ännu en lång dag på stan så åkte vi hem bytte om lite åkte till Medborgarplatsen och åt på Pizza Hut och kollade bio. Vi kollad på Burn after reading som jag tycket var riktigt dålig. Men det var mysigt med en sån kväll så att filmen var dålig spelade ingen roll och pizzan var jättegod. Efter det åkte vi hem, la oss och kollade lite tv innan vi somnade...

Sen så var det ju söndag och dags att att åka hem  =(  Men vi hann ändå med en snabb runda på stan innan vi fick skjuts av Beas morfar till tågstationen där vi köpte Burger King mat och lite godis för den ganska långa resan hem.
Sen satte vi oss på tåget som tod oss till Nässjö där vi fick byta tåg mot Halmstad. På resan hem så hade vi så kul och film kommer här nere snart. Fatta jag knäckte mig när vi kollade på enna. Okej att tanterna brevid kollade lite snett när vi skrattade som galningar men vi hade så grymt kul så vi kunde inte bara sluta skratta. Bilder och filmer från detta kommer alldeles starx. Sen vä hemma i Halmstad stod min mamma och väntade på oss och körde oss hem. Sen blev det rakt ner i sängen för det var ju skola som vanligt dagen efter.
Nu de sista bilderna och filmen ( hoppas den går att se )


Update: filmen gick inte att lägga in så den kommer senare. Annars får ni länken till den på youtube när den kommer in där.

Puss på er - som de säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Kommentarer
Postat av: Bea

haha fan va roligt vi hade det, det får vi öra om flera gånger :) <3 puss på dig!

2008-12-09 @ 22:48:11
Postat av: lonejdkdfi

haha vilken jäkla helg :)

2008-12-14 @ 16:04:18
URL: http://lonelarsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0