Legally blonde!

Nu sitter jag här igen och kolla Legally blonde och har tråkigt. Ska nog snart ta och slå en pling till en vän. Alla verkar befinna sig på Musik direkt något jag inte ville till.Ikväll har jag inte gjort mer än att äta en god middag och haft lite goa skratt med min moster som är här med sin sambo. Nä, nu börjar filmen igen.



Love E - nu korsar jag fingrarna och hoppas!

Helsingborg

Äntligen hemma efter dagen i Helsingborg. Det började med att jag skulle köra fram till motorvägen men slutade med att jag körde hela vägen, och inte med den vanliga utan idag en ny bil eller ny och ny mammas som jag inte kört innan.
Detta blev dagens inköp. Eller ja, jag fick det av mamma. Tack mamma !

Linnet kommer från Bik bok!
Hårandet kommer från Lindex!


















Och såg här såg jag ut idag.
Men nu måste jag springa ner och äta.

love E


090228

God morgon!

Nu sitter jag här, vaknade för en timme sen tror jag. Om typ en timme så ska jag åka med mamma och Johan till Helsingborg. Hopppas på att få köra lite, inte hela vägen för det är jag nog inte redo för men en liten bit iaf.
Jag ska då inte riktigt shoppa men skulle jag hitta en snygg tunikaklänning eller en snygg kortjacka så köper jag den. Kanske lite smycken med men inte mer.

Jag tittade nyss ner och ser att mitt hår börjar få slitna topppar å nu är det dags att beställa klipptid. Och denna gången ska det inte topppas bara utan hela 10 cm tror jag rycker och sen ska jag fixa luggen lite med. Sen slingor som jag även gjorde förra året mot sommaren. Ljusa slingor i såklart. Får se om det blir samtidigt eller om slingorna kommer då våren och sommaren kommer. Nä, nu måste jag sminka mig och gå ut med Chivas.
Slänger nog in en dagens innan jag åker med!

Love E

Pink nails!


Det skulle stå text här men det har blivit något fel. =S
De till vänster var hur det såg ut innan, då var det en ganska diskret men snygg färg.
De till höger är hur de ser ut nu. Jätte PINK, men jättesnyggt. ( bilden gör dock inte färgen något rätt alls, mycket snyggare i verkligheten. )

Nu sitter jag här nyduschad och med nymålade naglar =)
Ska snart krypa ner i sängen då jag vid tio imorgon ska åka ner till Helsingborg med mamma och Johan, där ska vi mysa och shoppa lite kanske. Nä nu ska jag väl sätta på en film eller läsa i min bok.

Sov gott, Love E


I'm in love!

OMG, jag verkligen älskar denna väska. Såg den i denna modellen fösta gången i The Hills och jag verkligen älskar den! Jag tycker den är helt underbar! Är det någon som vet hur och vart man kan hitta denna lilla godbit!? Då skulle jag bli överlycklig!


Love E - GE MIG, GE MIG, GE MIG DENNA UNDERBARA SAK!

(Y)

Jag sitter här och kollar på Let's dance och har precis käkat Ben and Jerrys *mums*
Snart ska jag hoppa in i duschen, så mitt hår hinner torka innan jag lägger mig idag. Imorgon blir det Helsingborg med mamma och Johan. Bara en massa mys och kolla lite i affärer. Kanske shoppa om jag hittar något men får se-


Love E

THE BEST!



you girls are fucking awesome!

Sjuk =/

Heej bloggen och alla!

Idag är ingen bra dag, jag fick gå hem för skolan för att jag mådde dåligt. Fick även en kommentar att jag såg förjävlig ut så. Så nu ligger jag här nerbäddad i soffan under mitt täcke och glor lite på TV:n. Jag hoppas jag blir frisk tills imorgon för jag vill åka med till Helsingborg. Så ikväll blir det bara stanna hemma för mig och glo film med familjen, lite mysigt.
Nä, nu ska jag läsa lite italienska faktiskt.

gammal bild, men so what!?


Love E - jag vet inte vad som hände, men allt blev bara så jävla fel!

Det är som att plåga sig själv på ett milt sätt!

Ja, för att gå direkt på sak. Rubriken är så sann som den är skriven. Jag var och kollade på tjejerna idag och det var att plåga mig själv.De var jätteduktiga men att sitta där påminde mig om hur mycket jag saknade att träffa dessa underbaringar 3 dagar i veckan.Att skratta, gråtta och kämpa med dessa tjejer är bäst! Men jag vet att jag inte kan komma tillbaks och det känns mest. Men jag kan inte mer säga än att jag ska vara deras största fan! Ska heja så ofta jag kan! Men måste bara säga, JAG ÄLSKAR ER TJEJER; NI ÄR UNDERBARA!



Love E -
I think I want to, but I know that I can't

FeB - sista för dagen! =)

Heej igen!

Nu sitter jag på min sista lektion för dagen. Mina torsdagar är väldigt bra, men har dock fortfarande helvetesfredagen framför mig. Men som sagt idag är det ju torsdag och kort skoldag, snart ska ju med bea och erika och äta lunch i stan. Vet inte riktigt vad det bli men det blir antagligen Bar mezzo eller Fribergs, eller något helt annat. Man vet inte med oss, vi har lite beslutsångest ibland och lite delade meningar. Men det är kul, får se om det blir lite biler, dock med mobilen då för min kamera ligger hemma och är helt död. Måste bara leta upp min laddare som just nu är på vift.
Nä, jobba det sista minutrarna nu =)

love E


I miss it sometimes..



Visst saknar jag det då och då, och visst jag skulle vilja köra igen men jag vet att det går inte, det gör inte det bara och visst vill jag vara där varje träning och skratta och kämpa.
Men jag ska nog åka och kolla på dem idag, tror jag hinner med det. Men nu är det först skola, men idag bara till tolv sen ska jag luncha med Erika och Bea ( Erika bestämde att Bea skulle med och det tycker jag var bra ), vart vi ska äta vet jag inte än. Sen efter det måste jag hem skriva på svenskan och sen då kanske kolla på tjejerna som jag saknar. Har träffat några men vissa har jag inte sett på jättlänge. Men nu ska jag jobba vidare.

Love E 

fejkprinsen är hemma men strejkar!

Helt plötslig så öpnnas dörren och då hör man pling plong vilket min styvpappa kallar mig för han tycker det låter så när man sitter på msn. Men jag kallar ju han fejkprinsen så det går jämnt ut. Men nu när jag vill ut och övningsköra så vägrar han för att jag inte inhandlat mina teoriböcker än. Men det måste jag fixa med pappa för han har pengarna. Men ska nog lyckas få han att ta sig en runda iaf, om inte idag så ska vi ut imorgon för jag måste ju hålla igång min körning nu när det börjar gå bra. Nä, nu ska jag fortsätta med min svenska lite.


Ett litet mini-kollage från Stockholm, vad säger ni tjejer favorit i repris eller!?

Love E

Information och layout..

Nu sitter jag här på information och layouten, detta blir min sista lektion då jag, Bea och Erika sedan ska gå och försöka få färg till vår Uf- mässa som är den 18 mars. Hoppas de är lite snälla så vi får lite färg, så mycket är det ju inte vi behöver så jag tycker de kan sponsra oss iaf. Nä, nu ska jag jobba här.

Update!

Vi fick färg, från Halmstad färghus!


Love E

Happy!





Hej!
Nu sitter jag här åter igen och kollar Andra avenyn, ska snart sova tror jag men tänkte först bara berätta att jag fick sommarjobb idag. Kommer dock fortsätta lämna ut mitt Cv i vart fall att man skulle få ett jobb som täcker året runt och inte bara sommaren, men annars är det oiaf bra för jag har jobb. Vilket betyder mer att shoppa för vilket gör mig glad för jag ÄLSKAR att shoppa =) Men nä, nu ska jag snart hoppa ner i sängen.

Love E

Förlovningsdags!

Nej, det är inte jag som ska förlova mig. Har ju ingen pojkvän så det skulle ju blivit lite sådär i så fall.
Jag pratar självklart om förlovningen mellan viktoria och Daniel som tydligen ska tillkänna ges idag. Det är underbart tycker jag, det är just nu överallt och detta lär väl bli dagens om inte veckans stora "talk"- ämne. Jag tycker verkligen det är dags för förlovning och giftemål och kanske ett litet barn där nu. De har ju varit tillsammans ett bra tag och enligt mig så verkar de passa väldigt bra tillsammans. Nu är det väl bara bröllopet som vi får vänta på då, kommer de följa Viktoras föräldrars fotspår när det gäller bröllop och sånt (i månad och så, förlovningen ligger väl ungerfär samma) ?


Viktoria och Daniel!

090224

God morgon!

Nu sitter jag här färdig och om en 20 minuter till bussen så får se ved jag ska hitta på tills dess. Jag går bara i skolan mellan 11.20 till 15.20 idag sen så ska jag hem och fixa sen direkt till träningen. Idag blir det att träna Aer dance sen ska jag hem till pappa och ha en intervju till ett möjlig sommarjobb, *hoppas hoppas*.
Nä snart dör datorn så får väl leta upp sladden.
Ha en toppen dag alla!

Love E

Next, sängen!

Heej igen!

Nu sitter jag här och kan precis hålla ögonen öppna så nästa får bli sängen. Duscha får jag göra imorgon istället.
På morgondagens schema står det:
Skola, träna, plugga, jobbintervju och plugga lite mer.
Nä, nu är det dags att sminka av sig så man kan komma till sängen innan man somna på något annat ställe i huset.

Sov gott, Love E -  I'm ready, are you?


Städat och klart!

Jag har faktiskt städat och fixat i mitt rum nu, och när jag ändå var i farten så dammsög jag med.

Före:


Efter



Nä, nu ska jag kolla CSI NY! =)
 
Love E

lite tråkigt här alltså!

Ja, så sant som när jag skrev det. Jag har så trokigt, har pluggat ganska mycket nu och ätit och nu sitter jag här och har tråkigt. Det är bara mamma hemma idag och hon måste jobba så jag får väl försöka göra något. Orkar inte mer plugg idag, annars hade ju det varit bra. Får väl ta och rensa bland mina kläder och vika om dem!
Då blir jag väl både sysselsatt och mina lådor och allt organiserat.
Får väl se hur det blir, nu har jag inte så mycket mer att skriva så ska väl sluta nu.



Love E

at home..

Äntligen hemma efter en lång skoldag. Men idag slappa jga min ena håla för smet med tjejerna in på deras filmkunskap och var med där. Sen på idrotten dansade vi en annorlunda dans, lite konstiga takter här och där men man fick skratta iaf. Men nu ska jag plugga lite svenska sen så måste jag nog tvätta lite här hemma med. Men först ska jag se på det gamla Grey's avsnittet som kommer.

Love E

I skolan..

Nu sitter jag här i skola, inte jättekul kan jag säga men mina tjejer sitter bredvid mig och gör det hela lite bättre.
Nu letar jag efter en artikel igen men har nog hittat en nu. Hoppas detta blir bra nu för den ska vara inne i slutet av denna vecka. Nä, nu måste jag jobba för att detta ska gå.

Update!
jag har hittat min artikel så nu jävlar ska det jobbas så den är klar på lektionerna som vi får så man slipper sitta hemma.

Love E

090223

God morgon!

Jag är upp och pigg, det trodde jag inte att jag skulle vara idag. Om en sisådär 25 minuter går min buss men jag är snart klar så känner mig inte så stressad. Idag går jag i skolan till halv fyra sen så ska jag bara hem. Ska försöka blogga på någon av mina hålor om jag hinner. Slänger in en dagens lite senare. Ha en toppen dag =)

Love E

Ännu ett lov som är slut..

Nu är det snart dags att hoppa ner i sängen, och imorgon då klockan ringer så är det bara att dra sig till skolan. Inget jag direkt ser fram emot. Men ändå blir det inte så hemskt för mina underbara tjejer är ju där =) Men nu ska jag nog försöka sova, ska upp imorgon bitti =(
Jaja, ska inte klaga. Om bara några veckor är det väl lov igen, nu banne mig får den tiden gå fort.
Sov gott alla!

Love E

Restaurang, bio och övningskörning = en bra söndag!

Heeej! Nu är jag hemma igen, jag har som sagt varit med mamma och Johan och ätit ute och kollat på bio. Vi åt alla planka på Pio, jättegott var det, som vanligt. Hade inte med kameran där men slänger in en bild på hur jag såg ut sen. Efter maten gick vi till bion som ligger intill. Vi såg the International, den var okej. Har sett bättre, för den var ganska rörig och hade ett slut som kändes konstig. Klart fattade man meningen men filmen kändes meningslös pga slutet. Jaja, mysigt var det iaf. Jag körde även fram och tillbaks och det gick riktigt bra. Så nu är det väl bara till att ta tag i min teori så är alla delar igång. Jag fyller ju inte år förens i September så jag har ett bra tag kvar men det kan ju inte skada att börja i tid. Eller!? Nä, nu börjar Beck på tv:n så ska väl se på det.



Och ja, jag vet att jag hade denna tunika för någon dag sedan, men idag bar jag den som en klänning med leggins, andra smycken och andra detaljer, annan väska, och så. Sen så idag var det med annat folk med, och jag är en sån som kan bära samma kläder igen. Tro det eller ej!
Men nu är det Beck som gäller!

Love E

Övningskörning!

Nu är jag hemma igen, jag och Johan har varit i Ugglarp och hämtat en motorsåg och jag fick då köra. Det gick riktigt bra idag, börjar sitta hela grejen nu *stolt* eller nästan iaf. Har ju ett par månader kvar, alldeles för många månader enligt mig. Men nu ska jag börja fixa mig för jag, mamma och Johan ska ut och äta ikväll. Det blir troligtvis Pio, *mums* för de har jättegod mat, efter det blir det bio. Tror det blir The International men är inte säker. Mysigt med en kväll med familjen och god mat. Men nu ska jag byta om och fixa hår och smink ( bild kommer ) och äta en lite lätt och mycket sen lunch.



Love E

090222

Good morgon alla!
Eller ja, det är ju snart lunch så. Men jag steg bäl upp för en timme sedan och nu städar jag mitt rum. Det såg verkligen ut som ett bombnedslag innan men nu börjar det faktiskt se bra ut. Nu är det bara dammsuga och fixa smått rint omkring sedan blir mitt rum toppen. Nu ska jag bara hålla det så med, lycka till, till mig då. Nä nu ska jag fortsätta städa sen blir det förhoppningsvis en övningskörningsrunda. Sen ikväll är det bio med familjen, kanske äta på Pio med ( hoppas för de är jättegodmat där ) . Nä, städa var det nu som gällde.

Love E

Patrik 1,5 !

Hej igen!

Idag bli det mycket bloggande, än så länge händer det inget ikväll, jag har iaf precis sett filmen Patrik 1,5 och jag tyckte den var bra. Den känns väldigt realisktisk och det är ju faktiskt så som många ungdomar har det. De flyttas hit och dit, ändå väldigt hemskt. Denna filmen fick väl ändå ett bra slut om man nu tolkar det så. Så ni som inte sett Patrik 1,5 den är att rekomendera.


Love E - All I can do is try, and atleast I do that. But what do you do, do you even wanna make this work agian?

Melodifestivalen

Jag har aldrig tyckt om melodifestivalen, trots det sitter jag och kollar i år igen. Men jag blir så arg bara av att kolla på det, jag stör mig på programledaren, bidragen är inte så bra och vissas kläder är hemska. Har inte de stylister som hjälper dem? Det är ju hemskt. Och sen så känns det onödigt att de ens försöker för i den internationella så röstar ju ändå bara granländer på varandra och inte på låtarna i sig. Och då är ju hela konseptet förstört, är det då inte bättre att vi granländer gör en egen tävling med fler bidrag från varje land eller varför inte lägga ner hela grejen.

Det märks ju ganska tydligt att jag inte tycker om melodifestivalen och det står jag för, folk kan kalla det folkfest och roligt men jag kommer aldrig tycka något gott om det. Det framkallar agressioner hos mig så det kan sluta med att jag sitter och klagar på allt som finns i showen. Låter kanske konstigt men sån är jag, take it or leave it. Nä, nu ska jag inte sitta här mer, nä nu vill jag allt hitta på något. Får väl ringa runt och se vad alla ska hitta på ikväll!


Love E

Champange!

Nu sa jag snart springa ner och äta. God oxfilé och potatisgratäng *mums*. Med champange och sen cola, champangen har vi redan börjat lite med =) Just nu är jag sugen på att hitta på något ikväll men vet inte vad,så vad ska alla hitta på ikväll!? Nä, nu är maten klar så nu får jag springa ner, ha en toppen kväll i vart fall jag inte skriver mer.



Love E

Plugg..

Nu sittr jag här igen, just nu försöker jag hitta en debatt artikel men än har jag inte hittat någon. Men nu orkar jag inte leta mer. Ska snart hopppa i i duschen, kanske basta om jag känner för det och sen ska jag städa mitt rum *jippi* , Nä men det msået ju göras.
Ikväll vet jag inte vad som händer men jag ska nog bara stanna hemma med familjen och se en film om inget annat roligt kommer upp. Nä, nu är det duschen som gäller,.

Love E

090221

Hej!
Nu sitter jag här nedbäddad i sängen, är jättetrött idag och ska nog inte hitta på så mycket. Igår blev det fest hos Karro, det var kul sen sov jag hos en kompis för vi kom inte med någon buss hem och jag ville ju inte gå hela vägen hem.
Men nu ska jag städa mitt rum, och hjälpa mamma och sen måste jag prata med pappa med.
Ha en topppen dag =)

Love E


I can't feel my face..

God morgon, eller jag lunch-dags snart ju men jag har nästan precis vaknat, eller för en 45 minuter sen. Kom nyss in med hundarna och mitt ansikte är så kallt att man knappt har känsel i det. Snart ska jag åka med mamma och träna, idag blir det bara gym. Men ganska skönt, sen måste vi hem och då har jag lovat att gå en långis med hundarna så får väl ut och frysa i en timme eller två då. Nä, nu ska vi åka. Ha det toppen =)

Love E

Nattinatti!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen, vi åt gott och lite onyttigt hos pappa, men man får äta onyttigt då det är någon som fyller år. Jag ska snart hoppa i säng för jag är jättetrött. Imorgon blir det nog lite sovmorgon hoppas jag iaf.
Sov gott alla!


Crazy bild, I know

Love E

Fixad och klar!

Nu är jag fixad och klar och ska bara gå en snabbis med hundarna sen dra mig mot pappa. Idag fyller Ann år, ( min stymamma ) så vi ska fira henne. Men nu blir det en dagens och ävens kvällens för att fira Ann för det är det jag har kläder på mig för.


Dagens kläder är, Tunika från Gina, Jeans från Bondelid, hårband från Rut m. flera.
Dagens smycken kommer alla från Efva Attling =)



Mitt hår har jag gjort lätta lockar i med hjälp av min plattång =)
Sen är min sminkning är lätt, med en lätt grå glitter ögonskugga för ljusare och öppnare intryck =)

Nä, nu ska jag gå ut med hundarna sen så är det dags att bege sig till pappa och hjälpa till lite.
Skriver säkert mer sen, men ha en toppen dag och kväll =)

Love E

090219

God morgon, eller ja jag har varit uppe sen 6 i morse för klockan 07.30 gick min buss imorse för att jag skulle träna 08.30. Så nu är jag hemma igen. Innan jag gick hem köpte jag med mig frallor men när jag skär dem tittar jag mot Chivas en snabbis och skär mig i fingret. Ajajaj, det blöder fortfarande för det blev ganska djupt. Klantigt av mig men det får gå. Snart ska jag ut med hundarna sen fixa håret med och städa mitt rum med =)
Ha en toppen dag alla =)

Love E


Grey's


Idag började det igen  =D
Och jag är glad för det är rätt bra =D

dagens..

Heeeej =)

Tänkte slänga in dagens lite snabbt och sen så var jag med syrran på stan en snabbis innan och då köpte jag lite så slänger in det med.( ja, jag vet bilden är lite suddig )



sen så köpte jag detta idag med =)


Nä, nu ska jag äta lite. Vet inte vad som händer ikväll men vll göra något så får se vad det blir.

Love E

Mina köp!

Just det, jag shoppade även lite igår med. Detta var vad jag hittade =)

Denna jackan från H&M fick följa med mig hem.

Väskan kommer från Åhlens och den har jag tittat på innan men igår blev den min!

Denna klänning med en annorlund skurning från BikBok.

Denna tunikan från Gina Tricot.

Denna mascaran fköpte jag på Kicks

Detta hårband från Rut m. flera
 
Och sist men inte minst, mina nya skor =)
De var ett kap tyckte jag och det är jättesnygga på!


Detta var vad jag fick med mig hem, nu ska jag duscha och gå en lång runda med hundarna.
Ha en toppen dag!

Love E

Göteborg!

Heeej, igår hade jag en underbar dag med mina tjejer i Göteborg.
Vi åkte tåget från Halmstad vid åtta och anlände starx efter nio. Då satte vi oss på Espresso House och åt frukost, sen så började vi vår shopping dag. Vi gick i affär efter affär, sen så satte vi oss och åt lunch på Pizza Hut *mums*. Där satt vi en timme och skrattade i massor. Sen så fortsatte vi ut på stan och gick och bokade en bio med. Vi valde att se I taket lyser stjärnorna, den var väl bra tycket jag och sorglig men slutet var helt konstigt för mig. Sen satte vi oss och fikade igen efter åter igen en lite runda i affärer, även denna gång på Espresso house. Sen så satt vi där tills bion började och efter bion satte vi oss åter igen och fikade fast på ett annat ställe ( kommer inte ihåg namnet )  Och där satt vi ett bra tag tills de stängde sen fick vi börja gå mot tåget. Men innan tåget kom så gick vi in och köpte Gifflar och när vi står där inne så kommer Björn Gustafsson in, och trots att man inte försöker bry sig så blir det att man tittar. Typiskt att man gör så, men så är vi väl. Sen satte vi oss på tåget, trötta och glada för en bra dag. Vi anlände till Halmstad vid tolv och då åkte vi hem och iaf jag hoppade direkt i säng. Men nu lite bilder av vår resa  =) ( klicka för att få större bilder! )


Love E

Dålig bloggdag..

Idag har varit en dåligbloggdag, shame on me!
Men nu sitter jag här hemma och tråkar, är lite sugen på att göra något men idag verkar det inte hända så mycket.
Idag har jag inte gjort så myckte, träffade Bea inne på stan och vi åt lunch. Bea gjorde min dag idag.
Sen åkte jag hem och till och sen gick jag med Chivas hem därifrån.
Men nu ska jag förrsöka hitta något att göra. Imorgon kommer bli en ännu sämre bloggdag för att jag åker till Gbg med mina underbaringar!



Bea och jag!


Love E
 

OTH och GG

Nu sitter jag här igen, har precis kollat One tree hill och Gossip girl. Jag är ett litet fan av dessa serier och nu då jag inte tränar på söndagar så kan jag se dem utan problem. =)
Men nu ska jag ta mig ett kexchoklad och kolla ett avsnitt andra avenyn, har missat några där tror jag men det märker jag väl. Det är så bra att man kan se det på nätet för då slipper man låsa sig till en tid. Inte för att jag fäljer detta slaviskt men ändå. Nä, nu ska jag allt kolla på det, ha det bra =)



Love E

Running back through the fire when there's nothing left to save .....




Underbar låt ( <---   länk till den på youtube )

090215

God morgon!

Eller, jag har redan varit uppe ett tag och dammsugit nerervåningen och bäddat om i mammas och Johans säng pch hängt upp en tvätt och lagt i en ny. Nu ska jaga bara bädda om i min säng sen så räcker det för idag. Snart kommer mamma och Johan hem och då hoppas jag på att få övningsköra. Vårt kylskåp är ganska tomt så vi måste nog handla och då kan jag ju få köra dit.
Men nu ska jag bädda om min säng och fixa lite på mitt rum.

Love E

God natt!

Detta får bli sista inlägget för dagen, ska snart hoppa ner i sängen men först så ska jag städa undan lite. Typ sätta på en disk maskin och en tvättmaskin och plocka allmänt.
Hoppas alla har haft en mysig alla hjärtansdag.
Jag åkte iaf, till pappa och åt och myste lite innan jag åkte hem och nu sitter jag här.
Men nu städa snabbt och somna så snabbt jag kan.

Love E

(L)

                  

I'm grateful for each day you gave me
Maybe i don't know that much
But i know this much is true
I was blessed because i was loved by you

You were my strength when i was weak
You were my voice when i couldn't speak
You were my eyes when i couldn't see
You saw the best there was in me
Lifted me up when i couldn't reach
You gave me faith 'coz you believed
I'm everything i am
Because you loved me

You were always there for me
The tender wind that carried me
A light in the dark shining your love into my life
You've been my inspiration
Through the lies you were the truth
My world is a better place because of you 





<3<3<3<3<3<3





                                                                                                

Alla hjärtans-dag!

Idag är det ju den 14 februari och det betyder ju alla (L):ns dag!
Visst är det mysig och en dag då man ska umgås med sin familj, vänner och pojkvän om man har en sån.
Men idag är jag helt ensamm för mamma och dem är i Hällevik, ingen pojkvän har jag och mina vänner umgås med sina familjer. Men som tur är ska jag äta hos pappa ikväll så lite sällskap får jag iaf.
Men nu måste jag städa huset =)


Ha en toppen alla hjärtans dag!!!

Love E

LOV =)

Äntligen lov, eller ja det fick jag för några timmar sedan men satte nyss på datorn.
Fy vad skänt med lov säger jag bara, dock så fick italienska böckerna och svenskan med mig hem.
Provet som jag nämnde innan kändes bra men får veta resultatet sen, hoppas på bra iaf.
Men nu ska jag städa hela huset, kanske inte det roligaste men det mste göras.
Hörs sen !

Love E

Prov snart!

Nu sitter jag här på ihnformation och layouten och är klar med all uppgifter i boken och väntar just nu på att denna lektion ska ta slut så jag får mitt prov gjort. Har ju prov i företagsekonomi B idag på sisådär 100 sidor. Får se hur det går men jag hoppas på ett bra resultat för det vill man ju alltid ha. Eller iaf jag vill att det ska gå bra. Och sen vill jag ha provet gjort för efter det är inlämnat ebtyder det lov! Äntligen kommer jag säga då provet är över. Inte för att lovet komemr bli helt plugglöst men nästan. Ska bara plugga svenskan och italienskan på lovet.
Nä, nu ska jag tillbaks till arbetet!

Love E

Ännu en dag som är över!

Nu sitter jag här i min säng och kollar på något som har med överviktiga att göra, vet inte vad det heter( går på 3:an ) så hoppas jag verkligen inte händer mig. Tror inte det men det får en att vilja träna mer, nu ska jag nog boka ett pass tills imorgon. Eller iaf gymma lite kanske.
Nä, nu tror jag jag ska försöka sova,
Sov gott alla!

Love E

plugga ekonomi!

Nu sitter jag här med mina företagsekonomi böcker och pluggar. Känns sådär inför provet men det ska gå har jag bestämt. Får väl plugga så länge jag kan idag, men snart dags för en paus och då blir det en runda med Chivas. Lite frisk luft är ju bra. Längtar till lovet som tusan kan jag ju säga, är jag ensamm om det!?

Love E

Ahhhhh!!!

Alltså jag orkar inte mer, bara en massa stress hela tiden.
Nu behöver jag verkligen lov, så himla skönt att slippa fredagen ( min helvetes dag som jag kallar den. )
Sen så finns det grejer på lovet som jag verkligen vill ha, tillexempel dagen med mina tjejer i Göteborg, en dag med min Caboom ( Caroline ) !?, en massa träning =), och en massa mys med familjen =). Så ett lov med allt detta kan ju bara bli bäst. Men nu ska vi jobba. Har inte så mycket kvar inför mässan nu. Skriver mer sen.

- gaaaaaaah! allt jag kan säga nu!

Love E


090211

Heej =)

Nu sitter jag här på information och layout och ska börja på det sista kapitlet som vi vet att vi ska göra iaf.
Lika bra att sätta igång. Idag har jag avbokat min afro för jag känner att jag hellre vill plugga och repetera mer inför provet. Men ska ju träna imorgon på fredag och förhoppningsvis på söndag så det lär ju inte bli så farligt för kroppen =)
Men nu ska jag tillbaks till arbetet.

Love E

God natt!

Ja, nu sitter jag här i sängen och ska snart sova. Men först läsa lite mer i min ekonomibok, prov på torsdag på 100 sidor!! Ja och jag vill klara det bra men det känns som mycket så funderar på att ställa in min träning imorgon och träna gym istället direkt efter skolan. Men får se =)
Nu ska jag stänga av allt , läsa lite i boken och sova.

God natt, Love E

Chris Brown misshandlat Rihanna?

Det har väl knappt undgått någon om det som sägs om att Chris har misshandlat Rihanna. I den här texten kopierad av  så Stina-Lee får man veta vad som sägs har hänt.
Sen så får man ju kanske ta det lite halvt för man vet ju inte vad som har säkert har hänt.
Vi får väl vänta och se hur det fortsätter, men lyssnade på vakna med the voice och det var iaf en näsa som sägs vara knäckt och det ska vara Rihannas så något har hänt iaf.

Den amerikanska hitmakaren Chris Brown, 19, har lämnat över sig själv till polisen, sedan han först häktats i sin frånvaro misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän Rihanna, 20.  

Chris släpptes mot borgen på 50 000 dollar, i väntan på vidare utredning.

Los Angeles-polisen bekräftar att Chris och en ännu ej namngiven kvinna var inblandade i ett gräl tidigt på söndagsmorgonen. Enligt poliskällor åsamkade Chris synbara skador på kvinnan. Enligt bildbyrån X17 står Rihannas bil för närvarande parkerad utanför Cedars-Sinai-sjukhuset i Los Angeles, vilket indikerar på att hon är den drabbade kvinnan.

På lördagskvällen gästade båda storstjärnorna en förfest till Grammy-galan i Beverly Hills.  

Både Chris och Rihanna skulle ha uppträtt på Grammy-galan i Staples Center i natt, men ingen av dem dök upp.

Som Starlounge tidigare rapporterat har Chris och Rihanna haft stora kärleksproblem de senaste månaderna. Insiders har skvallrat om svartsjukegräl och så sent som förra veckan rapporterades det att paret hade gjort slut. 
 

Uppdatering 11:21:

Enligt skvallerbloggaren Janet Charlton "försvann" Rihanna under Grammy-förfesten. Det ska ha orsakat ett storbråk mellan sångerskan och Chris.

- Chris var inte nöjd med Rihannas förklaring till vart hon hade tagit vägen och de grälade i bilen på väg hem, säger en källa. Enligt uppgiftslämnaren var det under bilturen som Chris slog till Rihanna, som ringde polisen. Chris ska ha flytt scenen.

Uttdrag från text på http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=45494



( Text kopierad av Stina-Lee )

Detta var kanske inte var man trodde men man får se hur detta kommer att utvecklas.
Jag är lite chockad över det hela iaf.

Love E - everything is not right just because I'm smiling, you know I can easy fake a smile...


090210

God morgon alla!

Nu sitetr jag här på svenskan igen och ska leta upp en ny artikel för den jag hittade igår hade inte allt som jag letade efter. Men nu ska jag tydligen fylla i något med en massa föreläsningar som vi ska lyssna på i April. Hittills har jag valt, Fotograf och Juridiska yrken men ska nu bara välj i den sista raden med. Får se vad det blir. Men nu ska jag banne mig hitta en artikel.

Love E

Plugg, plugg, plugg!

Trots att vi haft matte prov så tar det inte slut. För på onsdag så ska min engelska in och sen så är det ju mitt stora ekonomi-prov på torsdag. Saacka om att jag längtar efter lov. Men som veckans lista säger så är städa och plugga spm gäller nu så det är bara att starta. Men måste fråga, är jag den ända som längtar till lovet?

Love E

monday!

God morgon bloggen!

Nu sitter jag på min svenska lektion och letar efter en debattartikel. Har hittat en men ska fortsätta leta sen för den känns inte helt rätt, hoppas jag hittar en som är lite bättre. Jag missade bussen idag, men tog den som kom nästan direkt efter så jag blev bara 5 minuter sen idag. Inte så farligt, men nu ska jag skärpa mig och inte komma försent.
Nu är det ju sista veckan innan ett mycket efterlängtat lov så nu gäller det kämpa tills man lämnar in provet på torsdag, för då man gör det så har man ju lov! =)
Veckans What to do är:

Måndag - Skola, övningsköra, plugga, städa mitt rum.
Tisdag - Skola, träna pump, kanske aer dance med, plugga, övningsköra
Onsdag - Skola, träna, plugga
Torsdag - Skola, träna, städa hela huset
Fredag - LOV! träna, äta gott med Bea och Erika och party party!  =)
Lördag - Sova, träna?, skriva svenska
Söndag - Städa huset (för mammas skull), träna?

Nä, nu ska jag försöka leta upp yttligare en artikel. Ha en toppen dag!

Love E


Ännu en helg!

Jaa, vad helgerna går snabbt nu för tiden. Känns som man inte hinner riktigt njuta av helgen, ännu mer hinner jag inte med allt jag vill göra heller. Som denna helegn så hade jag velat hinna en shoppingrunda ( jag hade andå bara tittat för får ju inte shoppa förens Gbg för det har jag och Erika sagt ) men ändå, tränat en gång till, har ju bara tränat 4 gånger denna vecka och jag som sattsar hårt på beach -09 vill ligga i lite till Så nästa vecka ska det äl bli ännu mer! Sen så hade jag velat plugga lite mer men det känns ändå som om mina timmar pluggande hittills har funkat för jag fattar allt. Hoppas bara att jag kommer ihåg allt på provet imorgon. Men nu ska jag sova! Sov gott!

BTW, såg här såg jag ut igår! lånade ett grymt snyggt linne av Pau!
Synd att hela syns, och det har en grym baksida!
Jag skulle vilja ha alla Paus kläder för de är så snygga!

Love E

Jag vill ha, vill ha, vill ha!

Var inne på Nelly nyss och såg denna underbara klänning på deras nyheter!!
Så nu ska jag be väldigt snällt för mamma så kanske vi kan klicka hem den lite senare. Den var ju inte så farligt dyr heller och jag kan bara tänka hur snygg den kommer bli på. Speciellt till sommaren med brunbrända ben!

Eller hur är den helt underbar!?

Love E


Pluggdag!

Nu är helgen snart och imorgon har vi prov ( matte ) och jag måste plugga idag, så idag blir det en helplugdag!
Sen efter imorgon blir det att plugga det sista inför ekonomin med.  Men det känns ganska bra att veta att då man lämnar in ekonomiprovet på torsdag så är det lov =)
Och det är ett välbehövligt lov kan jag säga! Men just det, min helg har varit rolig med massa roligt folk igår! Träffade en massa som jag gått med i samma klass en gång i tiden! 
Men just det plugga var det!

Love E                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

JOSSE 18 ÅR IDAG!!

Jaa, min lilla Josse har gått och blivit stor!
Idag blir hon 18 så ett stort grattis till dig vännen!!!


Bästa Jossen ever!!!!

Love E


Jobba och äta chokladboll!

Jaa, så ser det ut här på småföretagande idag vi jobbar hårt inför mässan och äter chokladbollar som några andra fredagar! Mums, men det känns iaf som om vi ligger i fas här. Nu är det bara allt med montern och loggan som ska fixas.
Om en halvtimme blir det hemfärd och då ska det inte göras så mycket, bara äta gott och umgås med familjen. Imorgon blir det upp lite tidigare för träning, vet inte om det blir spinning eller body pump än, men vilket som blir bra. Efter morgondagens träning ligger jag då i fas igen. För jag har ju sagt till mig själv, minst 4 gånger i veckan och imorgon blir de det fjärde =)  Men nu ska jag jobba vidare och äta min sista chokladboll =)
Vad ska alla hitta på ikväll då?

Love E

Håla

Jag hatar hålor! Hålor är bara så jobbiga, ändå har halva min gått, vilket innebär attt det är en och en halv timme kvar av denna håla.
Ja, min håla är på 3 timmar och riktigt seg då erika och alla har lektion. Men snart ska jag gå och köpa chokladbollar, eller jag ska det men vi ska alla tre äta dem på vår sista sega lektion. Det är iaf bra, för då får jag lite i magen, onyttigt jag vet men ibland får man göra så. Idag får det väl bli, äta vad du vill dagen. =)
Nu sms:ar Erika hela tiden och vill att jag ska hämta nycklarna.
Skriver säkert mer på nästa långa lektion =)

Men så här ser jag ut idag!


Love E

Försov mig :(

Ja, idag försov jag mig. Det händer inte ofta kan jag säga men idag så hände det. Jag har tydligen råkat dubbelklicka på min klocka och då stängs den av, vilket gjorde att den inte ringde igen. Så jag vaknar av att min mamma går in och väcker min lillasyster. OCh då ser jag i panik att klcokan är sju och att om en kvart så måste jag gå ner till bussen.
Som tur är har jag en underbar mamma som kör mig, så jag kommer bara 5 minuter försent inte, en halvtimme elelr en timme som jag hade gjort och jag skulle väntat på nästa buss.
Men nu är jag iaf i skolan och sitter på engelskan och renskriver och försöker komma på den där egna dikten som jag inte fått ur mig än..
Jaja, det kommer väl när det kommer. Nu ska jag jobba vidare, skriver mer sen ( måste ju bli ett inlägg om min lilla flicka som blir 18 idag! )!!!

Love E


vår och sommar nu? , Ja tack!

Ja, jag är så grymt trött på detta kalla väder här hemma. Och inte nog med det, då man trodde att det var på väg lite åt rätt håll så kommer det snö. Visst snö är mysigt men inte slasket som det bara är ute nu.
Jag säger bara ge mig vår och sommar nu!
Iaf, nu sitter jag här med musik i mina öron och "pluggar" eller, ja gjorde lite men nu orkar jag inte mer.
Ska nog hoppa in i duschen och sen i sängen, tidigt jag vet men är jättetrött.
Längtar tills imorgon med för då blir min Josse 18 och det betyder bara en dag mindre av för många dagar kvar till min =)

Sov gott alla =)      Love E

Dagens!



Heeej =)

Nu är jag äntligen hemkomen efter en god lunch på stan med mina tjejer.
Och tänkte slänga in dagens:

Mina jeans kommer från Bondelid
Linnet är ifrån Gekås
Kofta frå Gina Tricot
Sjal från Thailand
Smycken från Efva Attling och Caleo



Nä, nu ska jag plugga. Prov och inlämningar tills nästa vecka så bästa att ligga i lite extra nu. Inte så långt kvar till lovet ju.
Ha det bra =)

Love E




Stephanie Meyer!!!

Nu när jag har dett i mina tankar så måste jag bara tipsa om dessa underbara böcker som Stephanie Meyer har skrivit.

Den första Om jag kunde drömma ( den boken Twilight är baserad på ) är helt uner bar och jag läste ute den på bara några dagar. Den andra boken är När jag hör din röst är också helt underbar och den läste jag ut lika snabbt ( filmen baserad på denna bok kommer i slutet av detta år, om allt går som planerat. )
Sen den tredje är då Ljudet av ditt hjärta, har inte läst ut den för vill inte att dens ka ta slut men hittills är den helt underbar!!
Så har ni inte läst dessa böcker så gör det, de är underbara!!!

Nä, nu ska vi snart sluta så vi ska försöka göra lite idag kanske?

Love E

Och nu snöar det här med!

Inte nog med att det är tråkiga lektioner här, nu snöar det med!
Jag undrar bara, ska det aldrig bli vår och sommar eller!?

Kramisar från E

Information och layout = tråååååkigt

Hej igen =)

Nu sitter jag här på min Information och layout lektion. Det är sjukt tråkigt, alla uppgifter är nästan identiska och det är så långtråkigt att sitta och göra samma grej om och om igen. Men det är bara och bit ihop, som man säger. Uppgifterna går ganska snabbt så, efter detta har jag bara en lektion kvar och det är småföretande och där ska vi bara skriva idag med.
Det är ju snart dags för en mässa där man tävlar i olika deltävlingar, vissa av dessa tävlingar ger en en chans att tävla vidare i Stockholm senare i år. Man hoppas för et hade ju varit kul men först så måste vi ju bli klara med allt inför mässan. Allt måste vi skicka in innan den 18 ( denna månaden ) så inte så långt kvar och sen så är det ganska mycket att skriva men ska gå. Vi får jobba på hårt. Sen ska vi försöka få färg från en färghandel om de vill nu vill sponsra oss. Och sen måste vi trycka upp vår logga på en storskylt. Hoppas bara på lite sponsring så kan det ju bli lite bättre för oss.
Men nu ska jag jobba, har typ ett kapitel kvar nu tills jag gjort alla kapitel.


Love E

Hur kan man tvinga fram ord!?

Jaa, hur ska jag kunna klara det. På min engelska uppgift som jag nämnde lite tidigare så måste jag skriva en egen dikt.
Och just nu står det iaf helt still i mitt huvud. Menjag måste tvinga fram orden, har inte många lektioner kvar och jag börjar känna mig stressad för nästa vecka har jag två prov med och en massa Italienska. Och det ena provet innehåller en massa sidor lite över hundra och allt ska man klara som en smäck sen plus de anteckningar vi gjort för hon tyckte det saknades grejer i boken.
Snacka om att jag längtar till lovet nu,men det är bara en och en halv vecka kvar. Vi är ju lediga nästa fredag med som kompessation för öppethus då alla de som ettor ska blir kommer och kollar på skolan och får information om de linjer som finns att välja mellan här. Jag var inte här då för jag var och tävlade med mitt gamla lag ( mina älskade tjejer som jag saknar ) men alla får ledigt iaf så jag klagar ju inte. =)

Nää,nu ska den där dikten skrivas och resten renskrivas på datorn. Tur att jag är klar med min analys och den andra med dikten med tillhörande frågor så det är bara denna kvar. Så nu ska jag försöka få fram rätt ord.

Love E

poetry!

Heeej =)

Nu sitter jag här i skolan på min engelska lektion. Vi håller nu på med ett arbete med dikter.
Så nu sitter jag här och försöker leta upp en för det är en av del momenten med denna uppgift. Hittade en fin som säkert de flesta hört innan men den är fin. Kan dock inte använda den för det stod inte vem som skrivit den men det får gå ändå. Har kanske hittat en nu som det blir istället.

Idag slutar jag skolan 14.50 sen ska jag raka vägen hem, när jag kommer hem är det ut med Chivas sen äta lite lätt sen dra till träningen. Idag står det Afro power på schemat.
Men nu ska jag fortsätta så mitt arbete blir klart.


I wrote your name on a stone

but the weather took it

I wrote your name in the sand

but the water took it

I wrote your name on a paper

but the fire took it

I wrote your name in my heart

and it will always be there.

Love E


Äntligen hemma!

Nu är jag äntligen hemma för första gången idag. Efter skolan tog jag en latte med Erika, som vi alltid gör. Sen så åkte jag till träningen och först körde jag Body pump, sen så tränade jag Aer dance. Riktigt kul, och nu när jag kom hem tänkte jag boka Aer dance igen men det var fullt =(
Får väl hoppas på en avbokning så jag kan få träna för det är det roligaste passet för det är ju dans med mycket kondition. Men nu ska jag snart hoppa ner i sängen och kolla på en film och läsa lite italienska.
Hörs imorgon alla =)

Love E


i skolan...

Nu sitter jag här på företagsekonomi B lektionen och ska nu analysera en hemsida.
Slutar idag vid 15.20 sen ska jag träna, idag blir det Body pump vid fem sen efter det blir det Aer dance =)
Men nu ska jag ta och jobba.

Love E

Föna håret är så underbart..

Jag kanske är konstig men jag älskar att föna mitt hår direkt efter man har duschat. Så det gör jag nu varje kväll efter varje dusch, för hur skönt är det inte att hoppa ner i sängen med helt torrt hår istället för blött hår som fortfarande är fuktigt då man vaknar. Det hatar jag, så det är ju så bra att jag älskar att föna mitt hår då.
Men nu ska jag snart hoppa i sängen, tidigt jag vet men jag är trött och seg idag och några extra timmars sömn gör ju inget. Så sov gott alla!

Love E


Finished!

Ja, jag är klar med städningen och mitt pluggande är snart klart  med.
Så nu sitter jag här med mina italienska böcker och en kopp vam choklad *mums*.
Blev extra gott med varm för jag frös så innan.
Före:
Efter:


Me today!

Nu är jag äntligen hemma efter ännu en måndag i skolan.
Men det var så grymt äckligt efter typ lunch så började hela min korridor och hela den lukta spya. Det var riktigt hemskt så jag och josse bestämde oss för att sätta oss längst ner i en korridor där vi lyckades komma undan den hemska lukten.
Sen efter skolan kom Johan och hämtade mig, så jag fick köra hem =)
Men just det dagens outfit var det jag skulle lägga in nu!


Tunika från Zara
Jeans från Miss sixty
Linne från 365 sunshine
Smycken från Efva Attling och Pilgrim



Nä, nu är det ju dags för att städa mitt rum och plugga med.
 Love E

090202

God morgon alla!

För en gång skull gick jag upp nästan direkt när klockan ringde idag. För min klocka ringer efter tio min efter den ringt första gången och jag brukar iaf trycka på knappen sisådär 3-4 gånger men idag var jag pigg ( otroligt! )  så jag har gott om tid, för jag är redan ombytt, sminakad, håret är plattat och väskan med idrottskläder är nästan helt packad =)
Blir en dagens outfit lite senare då jag kommer hem, idag ska nog Johan ( min styvpappa ) förhoppningsvis hämta mig så då ska jag få köra hem. Så jag hoppas verkligen han står där då jag slutar för jag vill verkligen köra. Har ju kommit i i det nu, trots att jag har många månader kvar men bättre att köra mycket och bli säker än att köra för lite och känna sig totalt dålig då det börjar bli dags för körkortet. Nä, nu ska jag packa ner det sista innan jag börjar gå ner mot bussen, vilket jag ska göra om ca: 15 minuter.

Love E

good night!

Nu sitter jag i min säng nyduschad och klar för natten. Ska upp vid kvart i sex imon så vill somna ganska snart.

Veckans WHAT TO DO! är:
Måndag : Skola, städa, plugga
Tisdag : Skola, träna Body pump, Träna Aer Dance
Onsdag : Skola, träna Afro Power, plugga
Torsdag : Skola, plugga, träna? Äta med tjejerna på stan?
Fredag : Skola, äta med tjejerna? fest?    Josse fyller 18!!
Lördag :
Träna? fest?
Söndag : Plugga och fixa

Nä, nu ska jag krypa ner läsa lite och somna snabbt ( försöka iaf )

Love E

dagen efter en helg med mycket!

Man är ju alltid så het efter en helg med en massa ränanden hit och dit, som jag nämnde tidigare.
I fredags i Ängelholm, igår hos Andres och idag hemskt!

Jag idag, inte så vackert men som sagt, dagen efter en massa ränande!

Love E

bort med det platta, jag vill ha mer volym!

Jag behöver lite hjälp!!
Mitt hår har en tendens till att bara ligga rakt ner på huvudet.
Har testat med mousse ( eller hur det stavas!? :S ) och med en massa spray men det funkar bara en liten stund sen så är det kört igen.
Så är det någon som har något tips som kan ge mitt hår mer volym!?

Love E


Skärpning!

Jag känner att jag varit jättedålig på att blogga på senaste tiden
men nu har jag hittat det roliga i att blogg igen så nu ska jag ligga i och blogga som innan om inte mer. Så nu är det skärpning som gäller.

Min helg var en väldigt blandad helg. Den har varit förjävlig och varit så bra. Det började i fredags då vi skulle åkt till Madison i Båstad men då tåget saktade in mot Båstad tog vi ett impuls beslut om att åka med de som vi kände på tåget ner till Bahnhof i Ängelholm. Ettt litet impuls beslut men efter lite köande för att komma in så hade vi så kul, och en väldigt massa snygga killar fanns det där med. Så vi hade jättekul. Vi blev hämtade vid två och jag som kom hem sist kom i säng vid tre halv fyra.
Sen så var det lördag och då passade jag och mamma på att träna. Idag ett nytt pass som vi inte tränat innan. Men kul och jobbigt var det, får se om det blir samma pass nästa vecka. Sen på kvällen så skulle jag fått besök av J men nej så blev det inte, så jag drog med folket till Andreas. Kul var det tills jag får höra en massa kommentarer och sen får jag höra allt som sagts inte så snälla saker. Tänker definitivt inte hänga ut personen här men man kan ju säga att jag nu vet vilka mina riktiga vänner är och vilka man definitivt kan lita på.
Erika var bäst som vanligt, och sen Oskar så jävla underbra vän du är. Du gjorde min kväll bra igen igår och sen tack för att du och Viktor följde mig till bussen. Jag kom hem säkert igår typ vid tre och i sängen vid halv fyra tror jag,
Sen idag söndag, vaknade väl vid ett sen så gick jag, mamma och Johan en lång promenad som blev hela 2 timmar lång. Sen när vi kom hem så hoppade jag och Johan in i bilen så jag fick öva på min bilkörning.
Det gick riktigt bra, jag var uppe i hela 90 idag, något som inte hänt innan. =)
Det kändes riktigt bra och nu längtar jag bara till min 18-års dag som det dock är för många dagar kvar till men iaf. För jag vill ha det där förbannade körkortet nu.
Men nu ska det bli filmmys med familjen!

Love E

RSS 2.0