Fredag!

Nu sitter jag äntligen hemma. Trots att jag slutade 12 så han jag bara hem innan jag åkte med mamma och Johan till stan. Jag körde halva vägen för ska inte riktigt köra inne i stan än för så mycket har jag inte kört ute på vägarna än. Men det gick riktigt bra faktiskt. Sen på stan blev det ett par nya träningsbyxor somm det kommer bild på lite senare. Imorgon är det ju Body pump som gäller så då får de invigas. Men nu ska jag kolla The Hills och äta en god middag med familjen.

Love E

I pappas hus!

Hej bloggen! Nu sitter jag min säng i pappas hus. Fast pappa är inte hemma så, men får komma förbi när han är hemma sen med. Jag mår iaf bra och livet rullar på. Imorgon ska jag sluta  tolv för vi ska till banken och fixa lite. Så jag slipper iaf min tre timmars långa håla och att sluta halv fem.
Idag har jag varit ute och kört bil. Jag körde runt i en timme. Min första gång ute på "riktiga" vägar och det gick riktigt bra. Sen packade jag kläder tills imorgon och körde hit till pappa. Är lite stolt över mig. Hoppas jag kan köra lite imorgon med. Men nu ska jag kolla lite OTH och försöka sova.

// E

Skola, träna, äta, sova!

Heej bloggen!

Nu sitter jag äntligen hemma i soffan igen.
Idag var det upp vid kvart i sex sen åka till skolan med lektioner och en håla.
 Sen ta en altte med Erika, ty vår grej. Vi ska ha alltid ha det.
Sen hem, äta lite sen åka bussen till träningen. Träna Afro power det var grymt kul så det lir nog det nästa vecka med =)
Sen nu hem äta lite lätt och nu som sagt sitter jag här i soffan och gör inget. Borde kanske plugga lite men jag orkar inte.
Men nu måste jag fixa lite i huset och fixa med allt. Är ensam idag med så ingen annan att prata med eller något. Men just det fixa och plugga var det.

// E

Tisdag!

Åter igen är det tisdag och åter igen en vanlig skoldag. Men tisdagar är inte så farliga så det var ganska skönt.
Efter skolan så åkte jag direkt hem och åt för jag skulle träna klockan 18.30. Idag tränade jag Aer dance och det var jättekul så nu ska jag boka nästa vecka med tänkte jag. Men nu är jag hemma och har ätit lite lätt för klockan är ganska mycket för att äta mycket. Men nu ska jag försöka läsa igenom Företagsekonomin lite.


// E


22.04 - 090119

Nu är det snart dags för att hoppa ner i sängen och försöka sova. Låter tidigt men skönt omjag somnar tidigt för jag har haft problem med att somna på senaste tiden. Kanske för att det varit mycket så därför ska jag försöka sova nu.
Har iaf läst igenom italienskan så hoppas orden har satt sig lite men det tror jag.
Men nä, nu ska jag hoppa ner i sängen med min bok. Just nu läser jag Ljudet av ditt hjärta, den tredje boken i Twilight serien eller vad man ska säga. Twilight är iaf baserad på boken om jag kunde drömma och ljudet av ditt hjärta är den tredje boken. Jag har självklart läst både om jag kunde drömma och bok nummer två, när jag hör din röst.
Men just det, dags att hoppa ner i sängen nu.

// E

090119

Idag är det åter igen en måndag som alla andra måndagar. Fast mina måndagar är jobbiga, jag har 3 lektioner på en ganska lång dag. Det började med att jag gick upp lite för tidigt, sen när jag skulle gå ner till bussen så var det isgata och jag höll på att trilla flera gånger. Sen när bussen väl kom så var den försenad, sen så mer eller mindre kröp bussen fram till skolan. Som tur var hann jag iaf för den bussen jag åker på måndagar är där 20 min innan jag börjar men idag var jag där typ fem min innan idag lite skönt, men däremot så tog bussresan mycket längre tid och jag hatar att åka buss. Men kom iaf fram, till skolan och i tid =)

Men nu måste jag plugga lite italienska, så jag klarar orden imorgon ifall hon kommer med ett litet test.


// E



Just empty..

Heej!

Jag nämnde ju igår om en grej som var skitjobbig för mig.
Och det var att för ett tag sedan så bestämde jag mig att ta vårt gympauppehåll och fundera på om jag skulle sakna gympan som träningsform eller om jag bara skulle sakna alla underbara tjejer ( mina lagkamrater ). Och då kom jag fram till att de var tjejerna jag skulle sakna. Så jag bestämde mig att JSM som var vår senaste tävling hade blivit min sista. Så igår blev det jobbigt för jag skulle berätta för tjejerna. Först så pratade jag med min tränare sen så ville jag berätta för tjejerna själv för efter alla dessa år som vi haft tillsammans så kändes de rätt att göra. Så Pål skulle skicka in tjejerna i hallen och bara jag såg dem så började jag gråtaoch sen så började jag  och berätta då och då började nästan alla gråta. Och då börjar jag gråta ännu mer, men då säger Frida: Men Evelina, Du ska ju inte dö. vi kommer ju inte bara ses 3 gånger i veckan längre. och då så blir det lite skratt och ännu mer tårar för det är ju sant, de tjejer som jag är van vid att träffa 3 gånger i veckan kommer jag inte träffa 3 gånger i veckan längre. Sen så sa jag det om att de var de jag skulle sakna och då grät vi lite mer, sen så sa de : Du kommer alltid vara en f2:are. Och det betydde mycket, för jag kommer väl alltid känna mig som en F2:are för det har varit en sån stor del av mitt liv. Och jag ska kolla på deras tävlingar så mycket jag kan, och hälsa på när de tränar.

Så tjejer, om ni läser detta så ÄLSKAR JAG ER ALLA SJUKT MYCKET!



// E
-  It's a lifestyle, but it's not a lifestyle for me. Atleast not anymore...

Tillbaks!

Det var jättelänge sedan jag skrev i bloggen. Men det var för att jag kände att jag behövde en paus från datorn och från allt nästan. Men nu är jag tillbaks och ska blogga rejällt =)
Idag är väl både en bra dag och en dålig dag att börja om, för idag har jag gjort det jobbigaste i mitt liv. Mer om detta i nästa inlägg. Först vill jag bara säga skönt att vara tillbaks =)


// E

RSS 2.0