måndagens, tisdagens och ONSDAGENS!!

Hej bloggen!!

Sorry för dålig uppdatering men har haft lite för mycket hemma och lite förmycket i skolan. Men nu är det lugnare i skolan och här hemma så nu är jag uppe på fötter igen.
Tänkte nu slänga in lite outfits från veckans. Både måndagens, tisdagen och dagens.
först, måndagens:

Vitt långt linne - 365 sunshine
Vit långärmad - H&M
Grå kort kofta - H&M
Halsduk - MQ
Leggins - H&M
Tisdagens:

Svart klänning - Gina tricot
Vit långärmad - H&M
Leggins - H&M
grå kort kofta - H&M

Dagens bestod av:
Jeans - Miss 60
Linne - Monki
Kofta - Marie Lund ( hittade den i panik i mammas gardrob )

Men nu ska jag plugga sen blir det ju Grey's =)

Puss på er

slut på ork.....

Alltså jag har panik, för jag vet inte vad jag vill längre. Och då menar jag allt, men just nu har det med gympan att göra.
för om fem träningar är det dags för JSM och klart jag längtar till den, men sen så vet jag inte. För just nu är inte träningarna något jag ser fram emot och så ska det ju inte vara. Men jag får se, löses inte min "skruvsjuka" snart så får det räcka. För jag orkar inte vägen tillbaks igen och ta igen det som jag skulle hunnit lära mig innan.. Men får se, får ta en träning i taget.. Sen så är det ju skolan med, just nu har jag ingen ork att plugga men jag försöker så gott jag orkar.
Så där måste jag också få min glöd tillbaks.

Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, ska hoppa ner i sängen och försöka sova..
Puss på er


Måndag åter igen!

Hej bloggen!!

Nu sitter jag här och ska skriva min engelska. Jag har bytt ämne från fri abort till att införa kvotering i Sverige. Tror det kan bli riktigt bra, eller hoppas iaf det. Som sagt, måndag igen och gud vad jag vill tillbaks till Stockholm. Men vi får se när jag kommer tillbaks igen. ( Bilder kommer senare då jag fått bilder från Erika och Lone ) Vi hade iaf jättekul, mycket shopping, träffade trevligt folk och mycket tid med mina favorit personer. Jag visar bilder på vad jag köpt snart. =)
Nu ska jag skriva klart engelskan och lägga in bilderna på min grejor.
Hörs snart igen!

Puss på er - NJUT AV LIVET, DET GÅR INTE I REPRIS !!!

Nu åker jag!!!

Hej bloggen!

Detta får bli ett snabbt inlägg för att om tio minuter så ska jag sätta mig på bussen som ska ta mig till stan, därifårn ska jag gå till tåg stationen. Där ska jag möta upp Erika och Bea kvart i nio och bara någon minut över nio går vårt tåg.
Allt är nästan klart, nu ska jag bara lägga ner min tandborste och sminkborttagning.
Men nu hinner jag inte skriva så mycket mer.


Puss på er - Stockholm here we come!

Gaaaah, torsdag idag! =)

Hej bloggen!!

Ni som läst min blogg innan vet vad som händer idag! Idag är den dagen då jag, Bea och Erika sätter oss på tåget och åker till Stockholm!!! Och vi kommer ha så kul. Klockan 21.04 skall vårt tåg lämna perongen här i Halmstad. Med lite väntan i Lund så kommer vi att anlända i Stockholm klockan 05:45 imorgon men då ska vi köpa ett tredagars tunnelbannekort och ta oss hem till Bea:s mormor och morfar där vi ska lämna våra saker, äta frukost och fixa oss innan vi ger oss ut på stan och spenderar alla pengar, haha =)
Nu när jag skriver om det längtar jag ännu mer.

Nääh, nu ska jag ta mig ut ur sängen och börja packa!!
Hörs senare igen!!!

Puss på er - IDAG ÅKER VI, stockholm here we come!!!!

Packa, fixa, för imorgon bär det av!!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här hemkommen från pappa där jag ätit och fått lite pengar till min stockholms resa.
Och på vägen hem åkte jag med min syrra på hennes moppe, och jag sa till henne att kör inte så fort nu när det är blött på vägen och vinden ( för det blåste jättemycket ) men det gör hon iaf och självklart tar vinden tag i hjulen och vi trillar....
Jag hade min fötter nere så jag fick ingen smäll inte Frida direkt heller men en liten på foten. Den största smällen fick nog moppen, för en broms gick sönder ( funkar inte alls nu ) sen så en backspegel också ( som nu sitter helt lös och bara snurrar ) sen så låter moppen något förjävligt så nu måste den in på lagning. Inte så lägligt då min syster precis fått en häst och om nu moppen måste in på lagning så blir det kanske inte så bra... Men får se, hoppas det bara är något litet.
Men nu ska jag ta fram väskan och börja packa inför Stockholm för imorgon åker vi!!
Gud vad jag längtar bort, för just nu vill jag härifrån och bara ha kul vilket jag vet att vi kommer ha!!
Sen så är jag ledig imorgon så allt blir så mycket bättre så har jag gott om tid imorgon!!
Men nu började Grey's så ska jag se på det !!

Puss på er -1 DAG KVAR!!

Tisdag!!

Hej bloggen!!

idag har jag inte gjort så mycket, skola mellan 11.20 till 15.20 som vanligt. Inte så farligt. Men nu måste jag rycka upp mig och skriva på mitt engelska arbete och marknadsföringsarbete. Jag hoppas att få det mest gjort innan torsdag då vi åker =) Kanske inte allt klart men iaf en bit på vägen. Sen var det ju träning idag med, och den gick väl ganska bra. Måste säga mycket bra kört ut av vissa idag!! Vi är i form inför JSM nu, eller iaf ni är det. Jag är ju inne i en liten svacka just nu, men den hoppas jag att jag ska ta mig ur. Gjorde ju det förra gången så hoppas på denna gång med. Annars får jag se hur det blir. Men nu när Johan kom hem så hade han med sig Sex and the city filmen. Fatta glad jag blev, har redan sett den men tycker den är så bra så jag kan se den igen. Och nu har jag den hemma =)
Nä, nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova. Ska upp klockan sex imorgon, inte så lockande men måste man så måste man.

Puss på er - 2 DAGAR KVAR!!!

Tågbiljetterna är hämtade!!

Hej bloggen!

Idag var det som en vanlig jobbig måndag. Jag har inte sovit något i natt så när klockan ringde klockan sex imorse så var det nära att jag låg kvar men det får jag inte göra. Kan ju inte missa så mycket i skolan nu när jag vet att jag kommer vara borta ett visst antal dagar längre fram så. Kom hem vid halv fem idag och så. Jag har hunnit med mycket idag, jag har skrivot klart svenskan så det är bara att ren skriva den imorgon sen har jag städat mitt rum och putsat min spegel.
Och sen så har min mamma varit snäll att hämta ut våra tågbiljetter idag! Det är bara 3 dagar kvar nu och jag längtar som tusan.
 
Vår biljetter, vi har lite bytten men det går. Vi är bara glada att få komma iväg!!
Men nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla OC.


(Bild på mig från helgen, innan vi gick till Karro)

Puss på er - 3 DAGAR KVAR!!!

Längtar, längtar , längtar!!!!

Hej bloggen!!

Sorry för den dåliga uppdateringen under helgen men helgen var som den var. Fulla dagar och fullt folk, haha .
Men jag har som sagt stått på Böslid varje dag och sålt. Har väl gått okej kan man säga, eller det tycker jag iaf.
Sen har jag hunnit träna idag, och igår var vi på fest hos Karro där det var några kära återseenden med lite föredetta klasskompisar. Alltid kul =)
Jag kom iaf hem tre i natt och sen upp halv åtta, inte det roligaste eller det bästa men hade inte så mycket val men det gick. Och idag var det träning, och det går framåt igen. Jag är fortfarande osäker men det går åt rätt håll iaf..
Och imorgon ska jag nog hämta ut biljetterna till Stockholm! =)
Äntligen för nu är det bara 4 dagar kvar och jag längtar som tusan. Skönt att få komma bort från allt lite ibland.
Shoppa gärnet ska vi göra, eller hur tjejer!?

Men nu ska jag gå och kolla film eller något..
Puss på er - 4 DAGAR KVAR!!

This is me!

Hej bloggen (igen)!!!

Nu ska jag hoppa ner i sängen för jag är trött, och imorgon ska jag upp halv åtta.
 För imorgon klockan 9 så kommer Erika och Bea och hämtar mig och då ska vi åka till Böslid där vi ska sälja våra ljusuppsättningar som jag skrev innan. Vi ska stå där hela helgen så min helg kommer se ut så här:
Fredag : Böslid från 12 - 17, sen hem till mormor och äta.
Lördag: Böslid 10 - 17, sen städa mitt rum och plugga engelska.
Söndag : Böslid 10-17, sen träna och sen plugga engelska.


Men nu ska jag hoppa ner i sängen,

Puss på er

Dagens outfit!

Hej bloggen!

Jag ska snart hoppa ner i sängen, imorgon kommer erika och bea och hämtar mig för vi ska till Böslid för att sälja våra ljusuppsättningar. Vi ska stå där hela helgen, så var denna helg bort med. Men det gör inget för nästa helg så kommer det bli KUL KUL KUL!!!
Men nu dagens outfit bild som jag skulle slänga in.

 Dagens outfit bestod av:
Jeans från Gina Tricot
Svart tröja under tjocktröjan från H&M
Till detta blev det svart lite rockigare stövlar och min tjocka Peak - jacka!

Puss på er

Onsdag!

Nu sitter jag i skolan och har Företagsekonomi. Ska egentligen jobba med ett program på datorn men orkar verkligen inte det. Efter denna lektion som är slut om en halvtimme så har jag bara en lektion kvar och det är Småföretagande men där ska vi bara skriva ut affärsplanen och fixa visitkort och fixa prislappar. Äntligen är det ur världen!
Men nu ska jag jobba lite idag med.


Puss på er - 8 Dagar kvar!!!

Vaknade lite för tidigt!

Hej bloggen!

Just nu är jag inte nyvaken för jag ska egentligen gå upp om 10 minuter för idag blev jag väckt av en massa grejor. Först så var det Fridas mobil som ringde strax vid min dörr så jag vaknade snabbare än vad hon gjorde men jag lyckades iaf somna om, sen börjar mamma och Frida prata och nästan skrika med varandra och denna gång kunde jag inte somna om. Så där var jag, uppe en timme för tidigt och kan inte somna om. Och mamma som alltid klagar på att jag sver för lite. Inte så konstigt om man aldrig för sov p.g.a av att alla skriker och går in i ens rum och så. Gaah, vad jag blir arg när det är så. De ska ju inte klaga om de är de som gör att man inte får sova. Men nu ska jag gå och byta om och fixa mig. Har ju gott om tid så kan ju leifa hela morgonen :P haha, nä nu skojade jag men nu ska jag gå, ska hitta något att ta på mig också =)

Puss på er

Me today!

    Hej bloggen!
 slänger in en snabb outfit bild innan jag hoppar in i duschen! ;) 
Så här såg lilla jag ut idag, simpelt men ändå ganska snyggt tycker jag =)
     
T-shirten kommer från Monki
Svart linne (under) kommer från M&Q
Jeansen kommer från Gina tricot
Koftan kommer från Zara
och till detta tog jag ett par svarta stövlar och min tjocka peak-jacka.
Idag hade vi spinning med klassen var ganska jobbig men jag klarade hela.
Men nu har jag bestämt mig, när det inte längre går med gymnastiken så ska jag sattsa att träna på gym.
Men får se när det blir.
Men nu ska jag hoppa in i duschen =)

Puss på er - 10 Dagar kvar!


Snart får det räcka, för jag orkar inte mer nu...

Hej bloggen!

Känner att det varit ganska dålig uppdatering på sista tiden men det ska jag ändra på nu.
I frådags var jag som sagt på IKEA och fixade förmitt företag och i lördags (igår) var jag i stan och fixade ännu mer och det måste jag göra imorgon med. För det är nästan sluta och vi ska ju ha till helgen med, så smart var ju inte jag direkt men samtidigt bra för nu vet jag vad som vi använder och så. Så det var ju bra på ett sätt, kan man ju säga
Men idag har jag varit hemma fixat ännu mer för nästa helg och så och även tränat. Dock att det gick åt helvetet är en annan sak men men. Bara en månad kvar till JSM nu, så hoppas alla mina problem är lösta innan dess annars får det räcka för jag orkar inte mer sen. Jag gör verkligen inte det, för jag vet hur jag kände förra gången och hur glad jag var då allt funkade igen men nu så är det bara skit och jag vet inte om jag verkligen orkar att ta mig vägen tillbaks igen för jag vet inte hur lång den är den här gången. Och räcker det för mig, för er?
Jag tror inte det, så snart får det vara nog. klart jag ska kämpa, klart ska jag försöka men går det inte så får jag säga förlåt och hejdå och sitta vid sidan och titta på. För annars kommer jag bara må dåligt över att det är som det är.

Men nog om det jobbiga och lite sorgliga faktiskt. Nu ska jag gå och se på Sanningens ögonblick med mamma och Johan. Så det börjar alldeles strax så ska springa ut till dem nu.

Puss på er

Jag är helt slut!

Hej bloggen!

Nu sitter jag i skolan och väntar på min sista lektion som börjar vilken minut som helst. Efter min sista lektion så kommer min mamma och hämtar mig för att vi ska åka till IKEA och handla till mitt företag. Sen ikväll ska jag bara hem, äta gott och mysa och sova för jag är helt slut just nu och tänkt då hur jag komemr känna mig efter trippen ner till IKEA med. Sen imorgon är det bar för mig/oss att sätta igång och producera vår lila produkt som ni tidigare fått lite bilder på här i min blogg. Men nu ska jag gå, dags att börja jobba direkt så den där jävla affärsplanen blir klar idag så slipper vi ha den hängande efter oss för den ska ju in vilken dag som helst nu. Men som tur är så har vi ju inte så mycket kvar.
Bara likviditets- och resultatbudget. Tror en av dem är klar men är inte helt säker. Men som sagt, dags att börja jobba.

Puss på er

Tomt utan Bea!

Jaha, då var det redan torsdag. Snart helg men först har jag ju min goa fredag framför mig. Jag går ju till halv fem imorgon sen ska jag och mamma till IKEA för att handla till mitt företag. Det är ju Böslid om en vecka så då måste man ju ha produkter som är helt färdiga. Men det ska gå bra, får kämpa som tusan bara. Men iaf, idag skola som vanligt men vi fick ingen utskällning av vår datorkunskaps lärare som anklagat mer än halva vår klass för fusk. Men det är nästan löst så inget att hänga upp sig på. Men nu ska jag städa syrrans rum för hon kommer imorgon och denna vecka har jag haft hennes rum som ett rum där jag lagt det mesta så måste fixa det innan hon kommer. Så det ska jag göra nu, sen måste jag repetera till matten imorgon med. Så nu ska jag gå, hörs imorgon bloggen och alla.

´
Vi tre drar snart till Stockholm, snacka om kul!

Puss på er - 14 dagar kvar!!

Onsdag!

Hej bloggen!

Mår fortfarande sådär, ont i magen men inte lika mycket som igår.
Hoppas det har gått över tills imorgon så jag kan få träna. Men jag vill ju inte träna då jag har ont så det är jobbigt att stå och sitta som jag har nu. Men det är lite bättre idag iaf, men igår var ett helvete de sista lektionerna så jag trodde jag skulle spy vilket var det jobbigaste att inta göra på bussresan hem. Men nog om det, idag var det skola som vanligt sen åkte jag bara hem för att jag inte mår så bra. Sen så ändrade jag lite på min annons som ska skickas nu, hoppas min lärare tycker den är bra med. Jag tycker den är lite gullig vilket passar lite när det är vigselringar som det gäller. Men nu ska jag strax äta och sen kolla Grey´s .
Jag hoppas att jag blir bättre imon men det får vi se imorgon.

Puss på er - 15 DAGAR KVAR!!

Frisyr!

Hej bloggen!

Jag vill så gärna gå och klippa mig då jag känner att mitt hår börjar bli lite slitet ( ytterst lite) men det börjar bli det.
Jag vill ju gärna behålla min längd men är lite sugen på att klippa upp det lite. Tittade runt lite på olika kändisar innan och kom på att jag gillar Vanessas frisyr ( hon som är med i High school musical ).
Hittade två bilder på henne som är lite olika.
Detta är något som är åt det hållet jag vill göra med mitt hår.
Men vilken är snyggast av dem? :S

Förslag 1, sne lugg, dock inte lika mycket uppklippt.

Förslag 2, inte lika mycket snedbena och lugg till kindbenen eller något sånt.
Samma som på förra, inte lika uppklippt som hon har men åt det hållet.


Så vilket är snyggast? Jag vill gärna ha feedback så hjälp mig =)

Puss på er


Dagen och dagens outfit!

Hej bloggen!

Idag har jag hatf morgonmöte för Candela.UF sen åt vi frukost på Espresso House *mums*.
Sen kollade vi runt lite på stan, lite bilder kommer från det för vi var ganska flumiga och så fick vi en sån stor längtan till Stockholm med så jag fick lite panik.
Sen så åkte vi till skolan och nu är jag hemma och mår bara skit och det känns som jag ska spy.
Detta är en hemsk känsla och jag har aldrig känt så här innan.
Men nu lite bilder från dagen runda på stan( klicka på bilderna om ni vill få dem större )


 Vi provade en massa roliga mössor och fick oss många roliga skratt, men som sagt vi var lite flumiga så   =)

Och nu dagens OUTFIT!

Jeans från Gina tricot
Tunika från Zara
Sjal från H&M
Skor från Bianco ( ej på bild)
Jacka blev min tjocka peak-jacka

Puss på er - 16 DAGAR KVAR!!!!

Pyssel för Candela!

Hej bloggen igen!

Nu har jag pysslat lite med ett fat för vårt företag!!
Så speciellt Erika och Bea, vad tycker ni?



Men nu ska jag gå och plugga svenska igen!!!

Puss på er

Jag vill, jag ska men kan jag???

Hej bloggen!
Idag har det varit en mycket bra dag men nu har jag börjat få lite huvudvärk vilket är mindre bra.
Jag måste bara få skriva av mig lite för jag har ett problem.
Jag älskar gympan mer än allt annat men just nu har jag en liten tuff period när det gäller den.
Jag har åter igen fått "skruvsjukan"  som jag kallar det. Och i och med att jag vet hur jag kände förra gången jag gick igenom det här så vet jag inte om jag orkar en gång till. Jag vill, jag ska men kan jag ta mig tillbaka denna gången?
Eller ska jag ta en paus?
Jag är helt förvirrad och har ingen anning om vad jag ska göra.
Förlåt F2, jag vet inte om jag kommer tillbaks denna gången. Hoppas det men just nu vet jag inte alls.
Ville bara få skriva av mig och ni från F2 som läser detta, inget mot er. Allt detta handlar om mig själv och om jag har styrkan att ta mig tillbaks, så tro inget annat!!! Älskar alla er tjejer i F2, men vi får se!!!

Men nu ska jag gå igen, snart kommer mamma och hämtar mig här hos pappa där jag käkat och lite så.

Puss på er!

God natt!

Hej bloggen!

Nu ska jag hoppa ner i sängen med en bok, läser nog igenom svenska orden med.
Nu är lovet helt slut och det är jobbigt. För just nu har jag ingen ork eller lust att gå till skolan,
Jag skulle hellre ligga hemma i sängen hela dagen och bara sova men får väl släppa mig till skolan imorgon.
Ska hoppa ner i sängen nu för ska upp tidigt imorgon, redan halv sex för jag har Chivas imorgon med för jag är ensamm hemma just nu. Men det får gå, har ju inte direkt något val men skulle inte heller vilja att det var på något annat sätt heller så.
Men nu ska jag gå så jag får en ordentlig natts sömn =)

Puss på er

Söndag!

Nu är lovet helt slut och imorgon är det dags att som vanligt gå upp tidigt som tusan och åka buss till skolan.
Men idag är det ju söndag, träning och städning är vad som gäller idag. Städa kanske inte det roligaste men det måste ju göras. Och igår hade jag det jättemysigt och kul med Bea och Josse =)
Vi åt pizza och gjorde vitchokladkaka som vi också åt *mums*
Men nu ska jag städa, är nästan klar med mitt rum men har hela övervåningen och nedervåning kvar för jag är ensamm hemma just nu.

Märkte nyss att jag fått grymt långt hår, så ursäkta bilden.
Men här är det till och med lie lockigt.
Dags att klippa mig kanske, något förslag?
Ska jag behålla längden eller ska jag klippa av allt? :S

Puss på er

Dagens outfit!



Dagens outfit består av:

Svart klänning från Gina Tricot
En mörkgrå kofta från Zara
Leggins från H&M
Och till detta blir det UGGs och min tjocka Peak-jacka =)

Men nu ska jag gå, snart kommer ju Josse och Bea och då ska jag har plockat undan allt :P

Puss på er

RSS 2.0