Time heals everything?

Jaha, idag är det ju tisdag och jag steg upp tidigt imorse för vi hade styrelsemöte med våran rådgivare om företaget.
Efter det så köpte jag ett par trikåer för jag behövde nya så det var ju bra. Det är ju tävling till helgen, ganska liten men att få köra igenom hopp och fristående känns bra =)
Men iaf, när jag kom hem så åkte jag med mamma och hjälpte henne att handla och fixa lite allmänt :P
Sen när vi kom hem så gick jag och la mig och såg på en film men råkade visst somna, men vakande av att Johan kommer in och frågar efter en laddare.
Jaja, men den stunden jag fick sova var bra iaf för det behövdes. Det känns som jag sover för lite just nu och stressar som en galining vilket nog gör min huvudvärk och lite annat.
Men som tur var hade jag ju träning idag och på träningarna kan man ju verkligen släppa allt och det är så skönt. För när man tränar måste man ju vara koncentrerad så man inte kraschlandar eller något sånt.
Jaja, nu kollar jag lite Idol sen blir det att jag kommer se på de desperata hemmafruarna som det blir på svenska.


Puss på er
.                                                                                                                                                                                                                          .

  Forgive sounds good, forget I'm not sure I could, they say time helas everything but I'm still wating....

hatar bussar!

Hej alla!
Nu sitter vi här och ska som vanligt jobba med parktiskmarknadsföring men gör även en massa annat som vi inte ska :P
Idag så började det med att jag gick ner till bussen och väntade skit länge, sen kom det en buss och så satte jag mig på den. Men ganska snart märker jag att detta är fel buss. Detta är inte min direkt buss till skolan utan att detta var den bussen som går efter och går en omväg. Då visade det sig att den bussen jag skulle åkt med hade startat på fel ställe och kört lite fel vilket gjorde att den bussen jag åkte med kom före. Så den bussen som jag skulle åkt med kom hela 20 minuter sen och den jag kom på var 10 minuter sen. Fy, vad sur jag blev. Men hann till skolan men det var precis men det hade ju inte varit mitt fel iaf.
Jaja, kom till skolan iaf, och idag får detta bli min sista lektion. Har egentligen idrott efter detta men jag är så sjukt trött och mår inte så bra. Kanske beror på helgen eller att jag inte riktigt åt ordentligt för det var inte god mat i skolan.
Jajaj, sen ikväll så kommer farmor och de hem till oss och ska fira mig för idag är pappa hemma och nu vet han att det var igår jag fyllde år och inte idag. Hur kan han glömma min födelsedag? :O
Men så har jag ingen dator där men det kanske går att låna de som ändå bara står där.
Men nu ska jag jobba vidare. Måste göra klart och sen sjukanäla mig och Josse som jag tror känner samma som jag. 

Puss på er!


17 år idag!

Jaa, då var det ett tag sen jag bloggade ju. Men idag så är det min födelsedag så Grattis till mig   =)
Men iaf, så vaknade jag och Bea och Erika ganska tidigt men vi hade kul iaf. Sen kom min kära familj och sjöng för mig.
Sen så blev det frukost och som beställt så var det pannkakor och våfflor med glass, grädde och sylt *mums*
Sen så åkte Erika och Bea hem då duschade jag och sen blev det träning. SOm gick jättebra satte alla mina dubbelhalvor ( två volter i luften med en halvskruv innan man landar) och sen så är jag nästa runt på salton med helskruv ( bakåtvolt med skruv) Nu är det bara att hålla i dtta och sätta salton med skruv till J-cupen och J-sm så =)
Men det ska jag fixa, sen så gick jag lite tidigare för vi skulle ut och äta. Vi åt på Pio , plankstek blev det * mums* med en väldigt god efterrätt och latte. Sen nu så åkte vi hem och Johan åkte till jobbet.
Ska nog se en film och sen sova, upp tidigt imorgon så : /
Men nu ska jag gå

Puss på er




Min dag i dag ju så blev två bilder från i slutet av sommaren!

Glad och övertrött!

Nu sitter jag här som vanligt i skolan som alla andra fredagar för de är ju så grymt långa. Jajaj, vi är för flummiga och trött för att jobba typ. Vi bara skrattar och skämtar men så det kan gå som man brukar säga.
Men på tal om pingviner så kom vår lärare nyss och sa att det var okej om vi inte var med på mentorsdagen men om vi kunde skulöle vi försöka ändra. Men det gör vi inte för vi har ju två tider och det är svårt att få två tider att passa alla dagar med oss. Så nu är vi glada =)

Puss på er!


Arg och irriterad!

Gaaah, nu är jag så arg. Min lärare fick typ damp på mig Bea och Erika för att då våran mentorsdag är har vi styrelsemöte med våran rådgivare och banken. Hon kallade mentorsdagen helig vilket den långt ifrån är. Sen så om jag åker dit så kan jag inte träna och det går ju bara inte. Och speciellt inte nu när det kommer en massa stora tävlingar och så. Och speciellt inte då jag samma helg ska tävla och köra iaf igenom hopp och friståendet  för matta kan vi inte köra igenom då. Men det fattar inte hon, så fy vad arg och irriterad jag är nu. Men har iaf mamma på min sida för jag ska kunna träna inför tävlingarna. Så tack mamma. men nu ska vi jobba, har ju bara två lektioner men dock väldigt långa. Hörs efter min långa dag som följs av att handla mat till mig och min syster.

Puss på er

UF kick off idag..

Nu sitter jag här i soffan med mamma och Frida.
 Vi kollar lite på lyxfällan och vem kan slå filip och fredrik.
Men nog om det.  Idag var det ju Kick off för Uf på teatern här i Halmstad.
Det var kanske inte det roligaste men sen så gick vi ju även upp på scen och då slog mina nerver in, jag sa inte så mtcket men fan vad jag skakade. Jajaj, det var iaf bra att jag gjorde det överhuvudtaget med mina nerver. MAn får ju jobba i steg med det. Men nu ska jag gå för jag ska fixa lite och tänkte ta mig en knäckemacka med! =)
Måste även önska Emma krya på din fot och att nästa vecka då gipset åker av att de ger dig bra nyheter för det behöver vi alla inför J-Cupen!
Ha det bäst!

Puss på er

I minne till de som dog..

Detta inlägg är till de som dog när den 22-åriga killen gick in och sköt 10 personer till döds och efter det tog han ju sitt liv.
Jag fattar inte hur man kan, gå in på en skolen eller vilket ställe som helst och bara skjuta omkring sig.
Det är hemskt och jag lider verkligen med de familjer och andra nära till de som dog.
Det är ju alltid hemskt när man förlorar någon som står en nära.


Detta ljuset är för de som blev offer för denna hemska människa

En vanlig onsdagsmorgon!

Nu siiter jag här har precis ätit frukost och klätt på mig men som vanligt ringde klockan idag på halv sex men så som jag gör är alltid att klicka en gång så ringer den tio minuter senare igen. Men idag gjorde jag detta typ fyra gånger vilket blev sammanlagt 40 minuter och då fick jag panik slag och trodde att klockan var mer än den var (för nu var den ju bara tio över sex ) Så hoppade jag upp ur sängen och sminkade mig i racerfart och klädde på mig lite lätt och hämtade frukost men när jag kommer ner och nästan har ätit upp så ser jag att klockan bara är typ halv sju. Så då har jag stressat i onödan vilket är typiskt mig märker jag. För tydligen så stressar jag väldigt mycket nu har jag märkt. Men jaja, nu är klockan iaf tio i sju och jag ska snart klä på mig färdigt. Sen gå till bussen med. Har prov idag men känner inte att jag kommer klara det, eller så ska man ju inte säga men jag ska försöka.
För p.g.a allt igår så hade jag väldigt svårt att få in det sista i mitt huvud!
Vill också säga tack till ' the killers ' F2 som var helt underbara igår!
Men nu ska jag gå, hoppas eran dag har startat bättre än min!

Puss på er

God morgon!

Nu sitter jag vid mitt höga bord och äter frukost. Idag kände jag lite halsont när jag vaknade och ville ha något varmt men inte te eller kaffe så jag gjorde varmchoklad och en god macka. *mums*
Ska nog läsa datorkunskapen snart igen för det är ju imon och jag fattar typ inget, men det ska gå!
Får plugga på raster och innan träningen och efterträningen med.
Men nu måste jag sätta fart så jag hinner allt innan jag springer till bussen!
Men innan jag går slänger jag in dagens outfit!

Jeans - Replay
Svart kofta - från gina tricot
Tröja - har fått från mamma så vet inte
Skor - Stövlar   (inte med på bild)
Väska - D & G (inte med på bild)

Puss på er

Plugg, plugg och plugg..

Aldrig tar pluggandet slut. Ska snart fortsätta plugga men tänkte bara skriva av mig lite först.
Idag så var det skola som vanligt men på matten så hade vi prov på ett delkapitel och det kändes bra. Svarade på allt, hade en annorlunda uträkning på någon men fick samma svar som de andra så då borde de ju gått på det sättet med. Men nog om matten, idag på idrotten var vi och simmade. Jag livräddade Josse och hon mig. Dock så blev jag som ett russin efter men det får man ta. Sen så åkte jag in till stan och kollade lite på jeans, hittade ett par på Gina tricot som var fina. Dessa är det då meningen att min pappa ska ge mig på min födelsedag om 6 dagar. Lägger in en bild så får ni gärna säga vad ni tycker om dem ( ursäkta kvaliten på bilden men den är tagen med min usla mobil så)
Men här är iaf jeansen
Vad tycks? ska jag be pappa köpa dem eller leta vidare?

Men nu blir det dags för plugg igen!

Puss på er!


                       

Måndag

Oj, igår var det en dag då jag inte orkade skriva i min blogg alls. Men iadg är jag på humör igen eller vad man ska säga. 
 Just nu sitter jag här och har praktiskmarknadsföring. Jag och Erika ska snart jobba med de sista uppgifterna.

Men justb det skulle säga om träningen igår var att det gick ganska bra men att mina knän har börjat spöka så nu ska jag till en läkare som är bra på idrottsskador och sånt. Sen så ska jag nog få inlägg i mina skor med. Jobbigt allt blev nu känns det som. Men nu ska jag vara duktig och hjälpa Erika med vår uppgift sen så ska jag läsa lite i min bok med som ligger brevid mig. Är snart klar med den så jag kan börja med alla uppgifter till den.
Men ha det bäst så länge så bloggar jag säkert lite när jag kommer hem, vilket blir ganska sent för jag ska leta efter jeans i stan idag. Ska nämligen få det av pappa i present om han nu inte glömmer igen att den är på söndag.


Puss på er


Söndag!

Go'morgon allesammans!
Nu sitter jag nerkurrad i min säng hos pappa. Har precis ätit frukost och ska snart byta om och lite så tänkte jag.
För på dagens agenda står det:
11.00 - 13.00 Plugga matte och fixa mig
13.00 - ? Åka och köpa skorna
? - 16.00 Plugga igen
16.00 - 18.30 Träna
         Äntligen säger jag för har ju inte fått träna på hela veckan för halsont och sånt skit.
18.30 - ? Duscha, äta, plugga och sen lir det säkert en massa annat med som jag inte vet för så brukar det bli.

Ha det bäst, för vet inte om jag bloggar mer idag beror på om jag sätter matten lätt vilket jag borde för jag kunde den klart på lektionen i fredags så. Men man vet ju aldrig, jag har ju typ världens sämsta minne men detta ska nog sätta sig.

så Puss på er!

Lördag!

Nu sitter jag här hos pappa förengångsskull kanske jag ska säga. Jag är ju inte här så ofta.
Men för att sammanfatta denna dag/kväll.
Den började med att efter jag hade varit ute att gått som jag skrev innan så hoppade jag snabbt in i duschen. Sen fick jag typ springa ner till bussen som vanligt är jag alltid ute i sista stund men som vanligt var bussen sen. Sen kom jag hit till pappa och satte mig och såg någon film som gick på tv:n sen så blev det bussen in till stan för där skulle jag möta upp pappa och Ann med flera för vi skulle äta. Vi åt på Capri och jag åt pizza och så delade jag på en bananasplit med *mums*! Sen så blev det en taxi hem och nu sitter jag här. Måste säga att min helg har varit en mycket lugn helg.
Men nästa helg är däremot helt full så får väl ta och ladda till den :P
Men nu ska jag snart sova, av någon aledning är jag jättetrött.
Så god natt!

Puss på er


Ut och gå!

Nu har jag varit iväg och titta på skor. Hittade tre par men köpte dem inte för de får pappa göra så kommer jag få den som present är jag fyller år :D
Men det var ju tre par då, ett par pumps, ett par andra skor med liten klack och ett par Uggs. Hur mysiga som helst.
Vet inte om pappa köper alla men jag kommer iaf kräva två för de var så snygga.
Men nu ska jag inte sitta inne längre, har ju precis ätit så tänkte att jag skulle gå en lång runda nu med Chivas och sen hoppa in i duschen och sen sätta mig på bussen hem till pappa.
Vi kanske ska gå ut och äta ikväll, mys i så fall.
Men nu ska jag inte lata mig mer, utan ut och gå minst en timme får det bli iaf!


Puss på er

Go'morrn

Nu sitter jag här nerkurrad i soffan oah har precis ätit frukost. Tänkte snart hoppa i lite kläder fråga syrran om jag får låna hennes moppe idag för annars tar det typ två timmar tills jag kommer dit jag ska. För efter det ska jag ju bara hem igen, så det går ju snabbare. Men först blir det väl en snabb dusch och fixa mig så ha det bäst!

Puss på er 

Sista för denna dag...

Nu sitter jag på mitt rum grymt trött. Tänkte snart hoppa i sängen och sätta på en film och även läsa lite så jag kommer yttligare lite fram i min bok. Imorgon ska jag till min pappa och bo där över natten så vet inte om det blir så mycket bloggande då. Får se om jag tar med min bärbara överhuvudtaget men det gör jag nog.
Men nu ska jag fixa mig inför sängen, så Go'natt! :)

Puss på er

Kreativ har jag varit nu!

Nu sitter jag här och har grymt tråkig funderar på att gå en runda med Chivas nu för det känns som jag behöver frisk luft.
Men maten idag var väl god, vi har sjungt sing star blev jag och syrran mot mamma och johan. Vi vann så klart!
Men sa ju till Erika och Bea att jag skulle visa resultatet av hur kreativ jag var när jag dekorerade våran pärm och skrev Candela på den för det är vad vi heter.
Så här kommer några bilder på den!



Så Bea och Erika vad tycks!?


Men nu ska jag ut och gå!

Puss på er!

Dagens!

Nu sitter jag här hemkommen från allt och ska snart äta. Ikväll beställde vi pizza men jag tog hamburgetallrik för jag är inte så förtjust i pizza men men. Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer hända, men är grymt sugen på att se en film och bara mysa för jag är grymt trött efter dagen och just för att den började så "bra" som den började så som jag skrev innan. Men nu kom Johan precis hem med maten .

Detta fick bli dagens outfit!

( vet att man inte ser så jättebra, men hann inte så tog en medans jag väntade på den försenade bussen!)
Svart klänning - (under den vita tröjan) Gina tricot
Vit tröja med tryck - Zara
Kofta - ingen anning om vad den kommer ifrån
Sjal - Bik bok
Leggins - H&M
Skor - Converse (syns dock inte)
Väska - D&G


Men som sagt, dags för mat nu.

Puss på er

Lite reklam för mitt företag!

Nu sitter vi här och har Småföretagande B. Vi har precis skaffat en blogg för vårt företag som nu får lite reklam här av mig. Vi har dock inte hunnit göra någon design där än men det kommer senare.
Men om ni vill följa vår resa under detta UF-år som det kallas så läs den!
Där komemr allt om hur det är, vart vi kommer sälja och hur det går för oss.
Men nu ska vi jobba på, håller på att göra en marknadsundersökning och lite så.

candelaUF.blogg.se

 Puss på er

En snabb bloggis från skolan!

Nu sitter jag i skolan och har praktiskmarknadsföring. Jag och Erika håller just på med en uppgift men jag tog en liote paus och tänkte skriva lite.
Hela dagen idag har typ varit kaos. För jag hade satt klockan rätt imorse men första gången den ringde så tryckte jag en gång och då ringer den igen om tio minuter. Då den ringde andra gången råkade jag dubbel klicka på knappen så den stängdes av men inte tänkte jag på det. Så när klockan var åtta hörde jag hur mamma sprang in i rummet till min syster och sa att hon hade försovit sig för hon hade glömt att väcka henne, det var då jag fick syn på klockan. Den var åtta och om cirkus tjugo minuter skulle jag vara tvungen att lämna mitt hus för att gå till bussen. Så det blev riktigt stressigt imorse. Jag gjorde typ tusen saker samtidigt. Sminkade mig, slängde i mig en macka och allt som nu hör mina morgnar till. Men jag hann till bussen som självklart var försenad för jag hade stressat så för att komma i tid. är inte det typiskt att just de dagar man stressar och kommer i tid så är bussen sen. Och inte var det mycket folk på bussen heller, men men jag hann med bussen iaf. men nu måste jag och Erika fortsätta med uppgiften.

Puss på er

Go'natt

Nu blir det ett sista inlägg innan jag hoppar ner i sängen. Känns som om jag behöver en god natts sömn i och med att min dag imorgon börjar halv tio i skolan och slutar halv fem. Det är lite jobbigt men det får man ta. Detta är ju som en vanlig arbetsdag för många så. Men vi har ju småföretagande sista timmen och det är kul speciellt nu när regestreringen nästan är klar, vi ska ringa och boka möte imorgon med vår rådgivare tänkte vi. Och förhoppningsvis även kunna boka in ett möte med banken nästa vecka. Så att vi kan få det konto som vi kan få men då gäller det ju även att vi fått in lite pengar vilket vi har börjat fixa med. Jag har tillexempel idag skrivit ut lite fler riskkapitalssedlar och pratat med mamma och Johan. Så nu ska vi bara hitta de som tror på oss och vår affärsidé. 
Men nu blir det sängen för mig, ska nog läsa lite till innan jag somnar med. 

Puss på er 

Idol och filmmys med familjen!

Jaa, idol och filmmys med familjen är vad som står på agendan nu. Men först ska jag snabbt som tusan hoppa in i duschen och fixa det sista på mitt rum. Men det får bli i någon paus för tror inte jag hinner allt på tio minuter.
Men måste bara säga tack för alla fina kommentarer om min blogg! och då ett tack till denise som hjälpte mig, men nu ska den snart ändras tror jag. Någon som har något förslag på färger eller så? Men nu måste jag springa ner och duscha en snabbis.

Puss på er



(blev ingen dagens idag så slänger in en annan ganska gammal bild men ändå =D )

Plugg, plugg, plugg...

Nu sitter jag här nerkurrad i sängen med bokken som jag läser i svenskan. Tänkte nämligen läsa ut den skriva allt om den innan alla prov börjar så har man chekat av den på listan iaf.
Men har ju typ bara ter hundra sidor kvar eller så det är nog bra för mig att läsa lite. Sen måste jag även skriva en affärsidé till praktiskmarknadsföring. Men tänkte att man typ kan ta den som är till vårt riktiga företag.
Sen måste jag även berätta att idag var det ju bara företagsekonomi i skolan för datorkunskapen var inställd sen så fixade jag, Erika och Bea det med företaget som var knasigt. Så det blev Candela men med en punkt så företaget heter nu Candela. UF, vilket är lite bra för vi kan ju göra något kul av den punkten.
Idag efter allt så käkade jag kinamat med Erika, Bea och Josse *mums*
Men nu är det plugga som gäller!

Puss på er

Godmorgon!

Min hals är fortfarande kass om inte lite värre så tror inte det blir träning idag för mamma säger som alltid "du ska inte träna med halsont" vilket jag vet och inte tänker göra. Men nu måste jag fixa mig har bara hoppat i lite kläder och om en 45 minuter gå bussen men jag som satte mig i sängen igen orkar inte gå upp.
Men nu måste jag snart om jag ska hinna fixa allt som jag skulle idag innan skolan..
Men på dagens agenda står det:
10.35 - 12.00 Företagsekonomi B
12.00 - 12.30 Lunch
12.35 - 14.50 Datorkunskap
Datorkunskapen är inställd idag så vet inte om jag äter på skolan med tanke på vad de brukr severa oss men men. Idag måste jag nog börja leta efter jeans som jag vill ha när jag nu snart fyller år. För det är ju typ bara 11 eller 19 dagar kvar nu och jag vet inte alls vad jag vill ha. Men nu måste jag gå.

Puss på er

Onsdag!

Nu sitter jag och glor lite på tv men ska snart gå ner och äta. Idag känner jag mig ganska duktig flr jag var ute och gick en timme innan. Gick nere vid havet, ljuset och allt var helt perfekt så det var en mysig runda med Chivas idag. Hann till och med sätta mig en liten stund på stranden, med rätt låt och allt så var det riktigt skönt att bara få släppa alla tankar och allt. Men nu ska vi snart käka och sen även äta lite kladdkaka som jag gjorde innan. Sen ska jag även vara lite duktig att plugga idag med. För måste verkligen klara alla prov som kommer nu och de är ganska måmnga tajt på varandra så.
Men nu ropar mamma att maten är klar så det är väl bara att springa ner och äta då.

Puss och kram

Panik!

Ah, nu sitter vi här Bea, jag och Erika och vårt företag går inte att registrera för det blev typ fel först gången så nu ska vi försöka få tag på dem och se annars blir det på fredag men nu måste vi fixa detta för vi ska börja samla in pengar så vi kan köpa in grejor nu med.
Sen måste vi ha ett möte med vår rådgivare med innan vi går till banken för att få ett konto med massa grejor.
Men nu ska vi jobba vidare, ha det bösta alla!


Puss på er!

Datorkunskap..

Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap vi har precis gjort en grymt tråkig uppgift men nu är vi klara så nu väntar vi bara på resten av denna klass.
Idag sluta jag tre så det är inte så farligt, nu när denna är slut är det dags för lunch, företagsekonomi B och småföretagande sen slutar jag för dagen.
Men nu ska vi se vad vi ska hitta på härnäst på denna lektion.

Puss och kram

Dagens!

Detta blev dagens outfit!



Vit linne - 365 sunshine
Lilatröja - (har fått den så vet inte :S)
Jeans - Replay
Skor - Skopunkten
Skinjacka - Kaos by Auluna




Puss och kram!



Nerkurrad i soffan.

Nu sitter jag här nerkurrad i soffan men fryser iaf, det känns som jag håller på att få feber och halsen blir bara värre och värre.  Ska snart hoppa in i duschen för när jag var ute med Chivas nyss så började regnet vräka ner och jag blev dygnsur. Så nu behövs en värmande dusch =)
Måste säga att efter svenskan så kändes det ganska bra, tror jag satte nästan alla stilistisk figurer.
Men nu ska jag dra mig ur soffan och hoppa in i duschen innan jag blir som en isbit..

Puss och kram

I skolan..

Nu sitter jag i skolan på engelskan och har precis valt ut den låt och artist/grupp som jag ska prata om nästa vecka på måndag. Det fick bli Fix you med gruppen Coldplay.  Som även är av mina favorit låtar, hihi.
Men nu är det dags att avsluta och så. Bloggar när jag kommer hem igen, vet inte när för just nu känns det som om jag inte borde träna för jag har riktigt dunkande huvudvärk och halsont börjar jag känna av med.  Så vet inte det är bra att träna då elelr hoppa träning och hoppas att det går över tills på torsdag. För jag hatar att missa träningen men det känns ju viktigast att jag är frisk så.


´Puss och kram

Tisdag

God morgon alla!

Klockan ringde nyss men jag orkar inte gå upp, men snart måste jag det om jag ska hinna med allt som jag behöver göra och sedan gå ut med Chivas med. Så nu är det dags att sätta fart så jag inte missar bussen för gör jag det så kommer jag komma försent och vi har ett stort läxförhör som jag inte kan missa så jag måste skynda mig nu.


Puss och kram

Huvudvärk..

Nu sitter jag här och pratar med en massa och får lite för lite läxa gjort men den måste göras för imorgon måste jag sätta dessa grejor på läxförhöret. :P
Men det värsta är att jag har huvudvärk och är rädd att jag håller på att få feber med och det vill jag verkligen inte, för jag orkar inte vara sjuk för snart kommer det en massa prov och så och då vill man inte missat för mycket av genomgångarna.
Men nu ska jag plugga så jag kan somna tidigt ikväll för jag behöver mina 9 timmars sömn för de har jag inte fått på länge så.

Men idag på hållan som vi hade jag och Josse väldigt kul som ni ser! Josse målade på min hand, mycket fint tycker jag =) Imorgon skulle jag få något nytt på handen eller så =)

(Jag träningsredo, borde kanske springa en runda? :S  )



// Evelina

Söndagen = plugg och träningsdag!

Nu sitter jag här med datorn och har precis plockat fram svenska böckerna. Känner att jag måste öva på orden i och med att de kommer ett test på dem och jag tycker vissa är lite svåra. Sen blir det ju träning idag med som vanligt,hoppas det går bra!
Innan tog vi foto också inför nästa års kalender, hoppas det blev bra vi var december i år och hade tomteluvor på huvudet.
Men nu ska jag plugga så orden sätter sig och så man klarar testet galant på tisdag =)

// evelina

                                          
                        ( jag i sommras i en av stugorna, tror i Hällevik)


kvällens

Nu sitter jag är hemkommern från Bea där det var mys med tjejorna, bilder kommer snart.
Men nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag ta bild med gympan plugga och städa rummet som inte blev klart idag,

Dett blev myskvällens outfit!


Tröja - Ed Hardy
Jeans - Miss sixty
Linne - 365 sunshine
Väska - D&G
Skor - Converse

lördag!

Efter en god natts sömn är jag nu redo för dagen och vad som står på dess agenda:

- En lång preomenad med hunden.
- Plugga svenska.
- Städa rummet.
- Träffa tjejorna

Så nu är det strax dags att gå ut för jag råkade sova lite för länge idag men men..

// Evelina

Dagens!

Idag var det som vanligt

09.35 - 10.25 Matematik B
10.30 - 12.00 Företagsekonomi
12.00 - 12.30 Lunch
12.30 - 13.00 Mentorstid
13.10 - 14.40 Praktisk marknadsföring
14.50 - 16.30 16.00 Småföretagande b

Sen blev det hem till pappa hämta grejor åka till mamma äta och sånt sen blev det att åka till pappa igen för jag hade glömt en massa och sen nu till mamma igen :D
Så nu ska jag mamma och lillasyster Frida se en film och mysa så det lir inte mer bloggande ikväll.

Men så länge, har det bäst!

Btw, detta blev dagens outfit!


Vit linne - Monki
Jeans - replay
Kofta - Gina tricot
sjal - bik bok
skor - skopunkten

// evelina

film tittande..

Sitter och kollar på film nu, P.S I love you! har sett den innan men den är bra och ganska gullig och sorglig tycker jag iaf.

Min idag blev idag så här:

10.35 - 12.05 - Företagsekonomi B
12.05 - 12.35 - Lunch (i skolan då)
12.35 - 13.50 12.55 - Datorkunskap
(slutade tidigare på datorkunskapen för han hade inte mer att säga om provet)
13.50 12.55 - 15.30 hemma och fixa lite som behövs innan träningen, för sedan åka buss igen
17.00 - 19.30 Träning
19.30 -? - Min tid att göra vad jag vill och äta lite med kanske :P

Men nu måste jag sluta för snart dör datorn och jag måste snart packa min träningsgrejor med så det passar ju perfekt!
Men ni som inte sett P.S I love you se den!

// Evelina


Datorkunskap

Nu sitter jag på dagens sista lektion som börjar nu, en och enhalvtimmes data typ. Det är så tråkigt..
Men det blir nog träning trots allt idag, man måste ju börja övervinna sina räddslor någon gång. Träna på sin oturs dag kanske är en bra start..
Men nu börjar öektionen och idag ska vi inte sitta och hålla på med datorena. Så ha det så bra som det går idag!

// evelina


11 september...

Idag är det ju den 11 september och det gör mig rädd. För ända sedan min farfar dog vilket var året innan attacken mot WTC så har det alltid hänt något på denna dag. Därför är jag idag livrädd, för än har ju inget hänt men jag väntar och hoppas på det bästa. Idag vet jag inte om jag ska träna p.g.a detta för jag är rädd.
Men alla som tänker på att det är denna dag så tänk på de asom dog den dagen och alla deras nära och kära för detta är nog den jobbigaste dagen på länge för när den attacken kom berörde den så många.

Farfar du är saknad!!! <3<3<3

// Evelina

Mamma mia!!

Idag vart det skola som vanligt och sen så var det snabbt hem för att sedan åka in till staden igen och träffa Moster Mona och vi gick och käkade pizza och sen så vi på bio. Det blev mamma mia! Jättebra film så se den!!!
// Evelina


Candela UF

Candela Uf är det namn som vi ska ha på vårt företag! :D
Äntligen har vi kommit på ett namn,  Candela UF.
Candela är spanskt och betyder ljus/värmeljus och UF är då ju ungföretagsverksamhet.
Så nu är det snart dags att registrera företaget och börja köpa in och fixa i ordning allt :D

// Evelina

Vi går inte under...

Nu sa precis vår lärare att jorden inte kommer gå under men att projektet har lyckats. De har typ lyckats återskapa 
Big ben så det är väl skönt att veta att vi troligtvis eller nästan helt säkert inte kommer att dö. Men det finns ju dock fortfarande risk för biverkningar av detta men det äör ju det som de vet säkert efter den 22 oktober typ. Men jag tror ju att om de inte hände något nu så kommer det ju inte hända sen, tror jag iaf så nu känns det ju säkrare!
Så tack och nu så hoppas jag att de inte tänker fortsätta att hålla på så här och riskera liv och vår planet som i det nuvarande är den ända planet där vi kan leva..
Men bara för att inte världen går under så betyder inte det att jag inte älskar min vänner, för det gör jag till tusen!!


// Evelina

jordens undergång?

Idag börjar ju projektet som kan komma till att bli jordens undergång. :S
Klockan nio imorse cirkus började de projektet som kan komma till attb bli jordens undergång..
Och om det händer något så har de typ skapat ett svart håll och där kommer typ jorden "slukas" in och då komemr vi dö långsammt och plågsamt..
Men det är ju bara att vänta och se men jag blir lite förbannad att de vill testa och se om det är så här jorden kom till och riskera allt, dock så tror jag ju inte att det det är så stor risk för jag tror inte att de vill dö själva så men man vet aldrig men jag håller tummarna för att försöket misslyckas..
Men nu får vi hoppas att det inte blir något men om så måste jag säga att jag har
världens bästa vänner och ni vet vilka ni är!!! Älskar er!!!!!!!!!!!


bortglömd :/

Idag så var det skola fårn tjugo över elva till tjugo över tre sen träning som vanligt. Gick bra, satte överslagvolt halv idag!
Sen mitt i träningen som kom jag på att mamma är inte hemma ikväll och natt och att Johan jobbar till tio så jag frågade om det var någon som skulle åt mitt håll men sen så kunde jag åka med Anna så ett jätte tack till dig och din fader som körde mig hem.
mindre bra för mamma och Johan som glömde mig idag, men men sånt händer.
Nu har jag bakat kladdkaka och ska bara fixa lite grädde så ska jag och Johan äta det :D

// Evelina

Grattis Tilda!!

Nu sitter jag här och kollar Från koja till slott men när detta är slut så blir det att hoppa i sängen för jag är jättetrött och har en sådan huvudvärk så huvudet dunkar hela tiden typ.
Men måste bara säga Grattis till världens sötaste Tilda som fyller 15 år idag!!!
Men nu är det slut så dags att fixa sig inför sängen!!

// evelina

tillbaks igen.....

Hej allesammans!

Nu var det längesedan jag skrev känns det som, idag var det skola som vanligt från halv nio till halv fyra men vi fick sluta tidigare för de har fortfarande inte gjort klart de som de håller på med i salarna.
Men nu ska jag börja plugga lite italienska och sen springa och köra styrka om jag hinner det.

// Evelina

Grattis Patric!

NU sitter jag här och ser på repriserna av So you think you can dance men ska snart åka till pappa och äta och sen blir det nog att jag träffar Bea med flera i stan sen =)
Men först ska jag fix mig sen kankse pappa hämtar mig sen så får vi se när jag lämnar pappa med sällskap.
Men måste bara säga GRATTIS till Patric som blir 19 idag!!!!

// Evelina

It's not allways taht easy..

Nu sitter jag här och tittar på "The notebook".
Jag älskar denna filmen, och snart kommer den scenen då jag alltid börjar, gråta så som ni förstår så är de inte första gången jag ser denna =)


// Evelina

Grey's =)

Nu sitter jag i min säng och tänker på dig ^^
och kollar lite gammla Grey's avsnitt men har snart gått igenom hela denna säsongen så vet inte vad jag ska se sen :P
Men ska nog lägga mig ganska tidigt idag för jag har huvudvärk och lite så sen så gör det fortfarande ont i ljumsken.
Men nu ska jag se klart sen så blir det " The notebook" .

// Evelina

I skolan...

Nu sitter jag i skolan på sista lektionen och väntar på att den ska ta slut, men det är ju ett tag tills dess. För att vara exakt en och en halvtimme kvar. Och vi har lite panik, för vi har inget namn på vårt företag och det måste vi komma på snart.
Helst ska de ju börja på en bokstav som kommer tidigt i alfabetet för då kommer man ju långt upp på listan.
Så har ni något förslag på naman så skriv för vi behöver förslag, för i våra heads står det still.
Men idag har jag och Erika varit och ätit inne i stan :P det fick bli kinesmat idag.
Mums och glass på det med, så nu rullar vi fram.
Men nu har den lilla filuren satt sig på ett tåg på väg ner till lund och lämnat mig och Bea till att sköta företaget och fixa med det under dagens lektionen.  Men nä, nu ska jag ioch Bea ta oss i kragen och komma på ett namn och och börja på affärsidén. Så önska oss lycka till, :P


// Evelina

Grattis Frida!

Idag är det syrrans födelsedag så GRATTIS till henne, 15 år idag! Men nu ska vi fira henne så snart kommer dela av släkten till pappa och firar henne =)
Men idag var det ju skola som vanligt inte så jobbigt men inte alltid de bästa men men.
Nu börjar gästerna komma in så ska inte skriva mer! =)


// Evelina

Aj, aj, aj ..

Idag var det ju som vanligt skola men det gick väl bra som vanligt. Inget nytt på den fronten så.
Men sen var det ju träning och övningsinventering ( kollar vilka varv vi kör och så) =) Det gick bra, satte iallafall sträcktdelning handvolt sträckt hel men sen började sträckningen kännas igen. Den kändes inte så mkt i början men efter ett tag så gjorde det riktigt ont och nu känns det värre än förra gång men lyckades ändå köra rondat flickis sträcktsalto med skruv och överslagvolt som var riktigt bra. Men nu ska jag ta det lite lungt så denna sträckning försvinner så man kan köra på som vanligt igen utan att behöva oroa sig för att få ont. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga italienska idag med!


// evelina

Yeeah :P

Ska snart mysa med familjen men för bara några minuter sen då jag tog fram ett par jeans som jag tänkte ha imorgon så hittade jag en hundralapp i fickan :D Yes sa jag, och de är ju inte första gången jag hittar pengar i kläder eller lådor i mitt rum! Men nu ska jag se CSI NY så ha det bäst!


// Evelina

Måndag!

Idag var det ju skola som vanligt, fick sluta lite tidigare för vi bara pratade och spelade lite kubb på idrotten så inte så farligt idag. Men nu ska jag ta mig i kragen och plugg italienskan som är tills imon.





Detta fick bli dagens outfit!
Byxor: STOCKH LM
Tröja: Gina tricot
Kofta: Gina tricot
Sjal: från Thailand
Halsband Efva Attling
Armband: Gina tricot


 // Evelina

RSS 2.0